Pulev - Chisora КРАЙ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Pulev - Chisora КРАЙ!

Мнение от Демирев » 04 Май 2016, 13:23

Айде мача свърши!
Последна промяна Демирев на 08 Май 2016, 0:18, променена общо 4 пъти
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
Мечтае да кара: Murcielago SV

Re: Pulev - Chisora 7.05 по Diema Sport 22 ч.

Мнение от Z3Ro* » 04 Май 2016, 13:53

Между тези двамата това от пресконференцията ще е най-интересният бой...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 04 Май 2016, 14:19

И все пак дано му закове един KO ...Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 04 Май 2016, 14:37

Черният много носи на бой. Гледах му мача с Хей...Всеки нормален човек щеше да е умрял на половината тупаници, които тоя отнесе :mhihi:
Доста ме съмнява Пулев да бие...а дано ама...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 04 Май 2016, 15:36

Phil написа:Черният много носи на бой. Гледах му мача с Хей...Всеки нормален човек щеше да е умрял на половината тупаници, които тоя отнесе :mhihi:
Доста ме съмнява Пулев да бие...а дано ама...

+1 Пулев и този път почна с филмарските приказки преди мача, но след мача сигурно и този ще е допинг. :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 04 Май 2016, 16:44

Кобрата: Ще науча Чисора на уважение
Българинът доволен от подготовката си преди двубоя за Европейската титла

"Аз съм по-добър боксьор от двамата. Направих добър лагер. Готвих се дълго, дори прекалено дълго за съперник като него. Не казвам, че е слаб, но аз готов за всичко. Надявам се и той да бъде добре подготвен, защото ще направя така, че да го боли през цялото време. Ще видим дали аз съм добре подготвен, или не, но той ще трябва да бъде научен какво значи уважение", заяви Пулев.

http://fakti.bg/sport/185049-kobrata-sh ... =firstpage

Пак с големи приказки напред. След мача ще видим кой е по-добрият от двамата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 04 Май 2016, 17:38

За мен изхода е ясен, от 10 опита, я бие нашия един път, я не. Много си повярва, това не е като да се бие с разни треторазредния световно неизвестни претенденти.
Кличко, Хей, Чисора и т.н. са в друга галактика спрямо него.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 04 Май 2016, 17:59

"Продължаваме напред" :mhihi: :mrgreen:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Май 2016, 18:59

Всички се смеете, ама аз пък мисля, че нашия ще бие. Много бях разочарован от изцепките му преди и след мача с Кличко, но този макак пък наистина трябва да се научи на уважение защото ако нашия не уважи Кличко(от комплексарщина и безпомощност)то тоя си е пълен селянин и е типичен пример за израсъл в бедно семейство, който като види някой лев и си мисли, че целия свят е негов. Когато наплю Кличко в лицето си отнесе порцията бой, този път дано пак си я поеме, а нашия да получи втори и последен шанс за световните титли.
Последна промяна Top Gun Maverick на 08 Май 2016, 13:49, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 04 Май 2016, 19:30

Хората са го казали - лаещо куче не хапе. Не знам кой какво е гледал, ама за мен нашия е още по-лигав и от предния път преди мача с Кличко. Аз съм така, аз съм иначе, сега гледам последната му идиотщина "Чисора, много съм гладен, ще те изям" и отхапва някакво парче храна, като всичко това го казва на толкова олигофренски английски, че няма накъде просто. Мангал да го накараш ще го каже по-добре. Тая мърда чалгарката мноо зле му действа. Ма и като гледам Чисора с 1 движение как го накара нашия да му цуне х*я сииииилно се съмнявам да направи нещо впечатляващо. Пак ще го подцени и пак всичко ще свърши за 1-2 рунда. Ма нормално, Гришо и Пиронкова не трябва да са единствените ни разочарования :mhihi: Парадокса е, че един от най-големите, ако не и най-големия олигофрен божинов даже се представя по-добре от тея :mhihi: Чудя се дали да не заложа 20-30лв. за Чисора... ще взема да видя какви коефициенти предлагат :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 04 Май 2016, 19:33

Нашият няма здрава психика на победител. При един двубой между хора с приблизително равни възможности печели този, който не прави грешки. И имам чувството, че той не се подготвя сериозно, а се явява на късмет.

Много ми е смешен с големите приказки преди мача: - Тоя ли бе, ей сега ще му аз таковата..! -- подходящи по-скоро за у кръчмата - на няколко ракии, сред вярна дружина, все големи "юнаци"..
-- ама си и вярва, защото не пропуска да се похвали преди всеки мач - явно и цялата му "кръчмарска" компания е такава. :)

За всичко това намирам следното обяснение: - тук нали не сме голяма държава, и като излезе някой по-добър на национално ниво, всички около него непрекъснато му приказват: - Велик си! Само да отидеш на световното и ще види оня Кличко! Евала - наш'то момче, ще ги разбиеш всичките!

Някакво чувство за малоценност се шири сред хората и вероятно кара близките му и те покрай него да се чувстват ГоУемИ. Може би не спират да му повтарят колко е велиИк. И това ги кара да изпитват някакво нездраво задоволство, сякаш и те са част от световния спорт..

И той накрая вземе, че си повярва.., а после като във вица с папагала: -- Абе, вие като не можете да летите - що се правите на отворени? ;)

В Русия сигурно има 100 такива, все по-добри от него, в САЩ също. Колкото е по-голяма държавата, толкова повече екземпляри, които имат нужните физически данни за някой спорт - дори само заради това е трудно да се мериш с голяма държава. Имали сме и много добри спортисти, но всичко това е свързано както с физически данни, така и с много тренировки, упорита работа и непрестанна жажда за все по-високи спортни постижения.
И никой от тях не си е мислил, че всичко му е в кърпа вързано.

А такива като Пулев, самодоволни и с голямото самочувствие, ще си останат посредствени играчи и няма да реализират всичките си възможности.

И не е само сред спортистите това - високо самочувствие, без покритие. Аз съм сигурен, че Дичо от Д2 си мисли, че е по-велик от Кърт Кобейн.. (В кварталните му кръчми се оплакваха, собствениците, че преди бил добре, ама като станал малко по-известен: - влиза, качва си краката на масата, страшно надут.. -- голяма звезда в кварталната кръчма, няма що..:)

Или БТР както си мислеха, че са почти толкова добри, колкото Металика - а то, защото като свирят в някой клуб, събират вярна дружинка от 200 пикли, "заклети фенки" и става "голям купон". Като свирят след два дена в друг клуб, същите 200 .....(фенки) се мъкнат там. И на изпълнителите им изглежда, че правят голяма навалица - ще се изтепат хората, за да присъстват. Този наско ли беше, какъв там, от БТР - той и английски не научи като хората. Опитва се да пее някакви кавъри на чужди песни - и текста не знае - пълна трагедия..
--- А самочувствието до небето.. :)

@madafaka_donkele съмнявам се коефициентите да са добри -- но ако се окаже обратното, ще прибереме парите на балъците.. :)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 04 Май 2016, 19:46

Аз не следя спорта и нямам идея кой боксьор колко е добър... Но се чудя какъв е смисълът да плюеш противника си преди мача? Изкарваш го пред медиите некадърник и слабак - ОК, но какво печелиш ТИ от това? Ако го биеш - голяма работа, победил си слабак и некадърник... Ако пък той те бие - тогава още по-лошо става... Той е слаб и некадърен, но те пребива като куче пред целия свят, значи ... ти какъв си?

Да демонстрираш уважение към противника винаги е добър PR и печеливша тактика. Ако преди това не беше плюл по Кличко, след мача "Кобрата" можеше да каже - да, паднах, обаче от КОГО? Загубих в честен двубой от най-добрия, от Шампиона! Той е на върха, а аз - втори след НЕГО... А така какво излиза - преби ме един измислен герой, въздух под налягане... Хвали противника си - като те бие, поне да излезе, че от майстор си паднал, а не от некадърник.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 04 Май 2016, 19:48

dreadx написа:@madafaka_donkele съмнявам се коефициентите да са добри -- но ако се окаже обратното, ще прибереме парите на балъците.. :)

Мдаа, никой не дава повече от 4 :mhihi: http://www.oddschecker.com/boxing/kubra ... ora/winner

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 04 Май 2016, 19:55

http://gospodari.com/пулев-се-закани-на-чисора-със-слаб-английски-но-се-надяваме-да-покаже-силен-бокс-(видео)-video104161.html

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 04 Май 2016, 20:01

dreadx написа:Нашият няма здрава психика на победител. При един двубой между хора с приблизително равни възможности печели този, който не прави грешки. И имам чувството, че той не се подготвя сериозно, а се явява на късмет.

Много ми е смешен с големите приказки преди мача: - Тоя ли бе, ей сега ще му аз таковата..! -- подходящи по-скоро за у кръчмата - на няколко ракии, сред вярна дружина, все големи "юнаци"..
-- ама си и вярва, защото не пропуска да се похвали преди всеки мач - явно и цялата му "кръчмарска" компания е такава. :)

За всичко това намирам следното обяснение: - тук нали не сме голяма държава, и като излезе някой по-добър на национално ниво, всички около него непрекъснато му приказват: - Велик си! Само да отидеш на световното и ще види оня Кличко! Евала - наш'то момче, ще ги разбиеш всичките!

Някакво чувство за малоценност се шири сред хората и вероятно кара близките му и те покрай него да се чувстват ГоУемИ. Може би не спират да му повтарят колко е велиИк. И това ги кара да изпитват някакво нездраво задоволство, сякаш и те са част от световния спорт..

И той накрая вземе, че си повярва.., а после като във вица с папагала: -- Абе, вие като не можете да летите - що се правите на отворени? ;)

И не е само сред спортистите това - високо самочувствие, без покритие. Аз съм сигурен, че Дичо от Д2 си мисли, че е по-велик от Кърт Кобейн.. (В кварталните му кръчми се оплакваха, собствениците, че преди бил добре, ама като станал малко по-известен: - влиза, качва си краката на масата, страшно надут.. -- голяма звезда в кварталната кръчма, няма що..:)

Или БТР както си мислеха, че са почти толкова добри, колкото Металика - а то, защото като свирят в някой клуб, събират вярна дружинка от 200 пикли, "заклети фенки" и става "голям купон".

Точно това е проблема на народа ни! Всеки, който постигне нещо дори и малко навирва носа, обкръжението му почва да му лъска самочувствието и става страшно! Психиката им е слаба! И на Пулев и на Гришо и на националите и на волейболния и на не знам си какво още! Малцина са стабилни, не им пука от нищо и са истински отдадени на спорта.

Borymeckata написа:Аз не следя спорта и нямам идея кой боксьор колко е добър... Но се чудя какъв е смисълът да плюеш противника си преди мача? Изкарваш го пред медиите некадърник и слабак - ОК, но какво печелиш ТИ от това? Ако го биеш - голяма работа, победил си слабак и некадърник... Ако пък той те бие - тогава още по-лошо става... Той е слаб и некадърен, но те пребива като куче пред целия свят, значи ... ти какъв си?

Да демонстрираш уважение към противника винаги е добър PR и печеливша тактика. Ако преди това не беше плюл по Кличко, след мача "Кобрата" можеше да каже - да, паднах, обаче от КОГО? Загубих в честен двубой от най-добрия, от Шампиона! Той е на върха, а аз - втори след НЕГО... А така какво излиза - преби ме един измислен герой, въздух под налягане... Хвали противника си - като те бие, поне да излезе, че от майстор си паднал, а не от некадърник.

И аз не следя спорта, но днес си пуснах клипчето с Хей и наистина Чисора изяде много бой преди да падне, отделно ми се мярна статия, че е педнал от Кличко по точки, а нашия падна в 5-я рунд от нокаут.

Искам да победи, защото съм българин и той е българин, но нещата май не отиват в негова полза...
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Следваща

Назад към Извън Темата