Тапицер таван...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Тапицер таван...

Мнение от vladi_a_i » 05 Юни 2016, 14:41

Колеги,провисна ми тавана и ще го вържа временно на Х вътре от задните дръжки и отпред на сениците с връв :mhihi: .Искам да попитам,някой от форума ходил ли е при Слави от ж.к.Люлин 7 0885/16 09 13 да си оправя тавана,качествено ли работи ,140лв. взима за работа с монтаж и демонтаж и плат,без алкантара,че е 400лв..Моля колеги,споделете опит :bowdown:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Re: Тапицер таван...

Мнение от k.milanov » 05 Юни 2016, 20:32

Не знам кой е Слави, но има един тапицер близо до нас в люлин веднага след мола в улицата към 79то училище и гледам, че все има коли и бая бачка предполагам е качествено, като цяло не е голяма философия да се претапицира един таван, защото няма толквоа много извивки като кори, които си претапицирах наскоро.

Цената от 140-150 лично на мен ми се струва много висока, аз като си го правих сам (стана перфектен) ми излезе около 20-30лв плат и 30лв лепило, което употребих само половината :yes:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 06 Юни 2016, 17:50

За таван нямам впечатления, но за волани съм виждал няколко правени от него и са доста добри. Дори аз скоро смятам да го посетя за моя волан.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spirco » 07 Юни 2016, 7:06

Аз си правих волана при него. Стана добре и съм доволен. Струваше 150 лева, но толкова пари за тавана не бих дал. Както каза колегата горе по-добре опитай сам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 07 Юни 2016, 8:33

https://goo.gl/maps/a3RFgHYDic12 - Онзи ден си носих волана за претапициране тук. 100лв ми взе за М-волан с М шевове.
Много съм доволен. Супер отношение и добра работа. 140-150лв за таван са нормална цена, ако работи качествено и не изпочупи щипките и корите :mhihi: Купувал съм плат и лепило за таван и излезе всичко около 60-70лв(най-евтиното възможно), така че парите за труд не са толкова много :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 07 Юни 2016, 9:08

А замислял ли си се за втора употреба черен таван пълен комплект за около 200 лв... Струва ми се по-добър вариант, макар че не знам за каква кола говорим... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is '97 M44B19
Мечтае да кара: Е30

Мнение от Missing » 07 Юни 2016, 10:03

rhase написа:https://goo.gl/maps/a3RFgHYDic12 - Онзи ден си носих волана за претапициране тук. 100лв ми взе за М-волан с М шевове.
Много съм доволен. Супер отношение и добра работа. 140-150лв за таван са нормална цена, ако работи качествено и не изпочупи щипките и корите :mhihi: Купувал съм плат и лепило за таван и излезе всичко около 60-70лв(най-евтиното възможно), така че парите за труд не са толкова много :dunno:

При този цената за таван е 80 лева ако не се занимава той с демонтаж и монтаж на тавана от колата. :yes:
Два волана съм виждал и добре се справя... :bchug:
Изображение

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 13 Юни 2016, 10:51

BAHKATA написа:А замислял ли си се за втора употреба черен таван пълен комплект за около 200 лв... Струва ми се по-добър вариант, макар че не знам за каква кола говорим... :mhihi:

Втора употреба не ми дава гаранция,че тавана не е пран и да провисне след време..Питах разни хора и наистина са доволни от работата му.Тавани правени при него на няколко години и нямат забележки.Колата е Компакт 323ти Спорт едишън 2000 Г. М пакет ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 13 Юни 2016, 11:00

vladi_a_i написа:
BAHKATA написа:А замислял ли си се за втора употреба черен таван пълен комплект за около 200 лв... Струва ми се по-добър вариант, макар че не знам за каква кола говорим... :mhihi:

Втора употреба не ми дава гаранция,че тавана не е пран и да провисне след време..Питах разни хора и наистина са доволни от работата му.Тавани правени при него на няколко години и нямат забележки.Колата е Компакт 323ти Спорт едишън 2000 Г. М пакет ;)

Ако е пран качествено от професионалист пак няма да се разлепи... Казвам го като мивкаджия :mhihi: ... Няколко тавана смених с черни втора употреба и никакви проблеми. Иначе за тапицер съм виждал доста гадни изпълния, любимо ми е като се направи черен или алкантарен и всичко друго остане бяло (дръжки, плафони, сенници... Дано при него не е така, пожелавам ти успех! :yes:

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 13 Юни 2016, 11:23

BAHKATA написа:
vladi_a_i написа:

Ако е пран качествено от професионалист пак няма да се разлепи... Казвам го като мивкаджия :mhihi: ... Няколко тавана смених с черни втора употреба и никакви проблеми. Иначе за тапицер съм виждал доста гадни изпълния, любимо ми е като се направи черен или алкантарен и всичко друго остане бяло (дръжки, плафони, сенници... Дано при него не е така, пожелавам ти успех! :yes:

При мен интериора ми е М и всичко е черно :winky:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 05 Сеп 2016, 14:57

Да помоля който си е правил таван/колонки/сенници/задна кора с алкантара при тапицер в София да пусне няколко снимки :roll: Плат си имам, искам да е изпънат перфектно, да не са криви шевовете на сенниците и естествено да не се отлепи и провисне след време. Много държа на снимки, защото само на доверие колко са "добри" не бих отишъл и накрая да похабят материали за такава сума.
Изображение

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 05 Сеп 2016, 20:33

Тавана ми е супер,ще го снимам и ще го покажа :yes:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 05 Сеп 2016, 22:15

vladi_a_i написа:Тавана ми е супер,ще го снимам и ще го покажа :yes:

Ще съм благодарен :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 06 Сеп 2016, 2:25

Колеги много моля някой ако има Е46 купе и има таван или колонки с алкантара да пусне едни снимки,защото ме притеснява как точно ще застане лайсната на предната колонка при Е46 купе на която пише Airbeg,след тапицирането дали няма да стърчи над самата колонка,че е доста тънко местенцето там.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 06 Сеп 2016, 13:35

Ето :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Назад към Извън Темата