Тапицер таван...
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Тапицер таван...
Колеги,провисна ми тавана и ще го вържа временно на Х вътре от задните дръжки и отпред на сениците с връв
.Искам да попитам,някой от форума ходил ли е при Слави от ж.к.Люлин 7 0885/16 09 13 да си оправя тавана,качествено ли работи ,140лв. взима за работа с монтаж и демонтаж и плат,без алкантара,че е 400лв..Моля колеги,споделете опит 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Тапицер таван...
Не знам кой е Слави, но има един тапицер близо до нас в люлин веднага след мола в улицата към 79то училище и гледам, че все има коли и бая бачка предполагам е качествено, като цяло не е голяма философия да се претапицира един таван, защото няма толквоа много извивки като кори, които си претапицирах наскоро.
Цената от 140-150 лично на мен ми се струва много висока, аз като си го правих сам (стана перфектен) ми излезе около 20-30лв плат и 30лв лепило, което употребих само половината
Цената от 140-150 лично на мен ми се струва много висока, аз като си го правих сам (стана перфектен) ми излезе около 20-30лв плат и 30лв лепило, което употребих само половината

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За таван нямам впечатления, но за волани съм виждал няколко правени от него и са доста добри. Дори аз скоро смятам да го посетя за моя волан.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Аз си правих волана при него. Стана добре и съм доволен. Струваше 150 лева, но толкова пари за тавана не бих дал. Както каза колегата горе по-добре опитай сам.
- rhase
- младши ентусиаст
-
https://goo.gl/maps/a3RFgHYDic12 - Онзи ден си носих волана за претапициране тук. 100лв ми взе за М-волан с М шевове.
Много съм доволен. Супер отношение и добра работа. 140-150лв за таван са нормална цена, ако работи качествено и не изпочупи щипките и корите
Купувал съм плат и лепило за таван и излезе всичко около 60-70лв(най-евтиното възможно), така че парите за труд не са толкова много 
Много съм доволен. Супер отношение и добра работа. 140-150лв за таван са нормална цена, ако работи качествено и не изпочупи щипките и корите

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
А замислял ли си се за втора употреба черен таван пълен комплект за около 200 лв... Струва ми се по-добър вариант, макар че не знам за каква кола говорим... 

- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
rhase написа:https://goo.gl/maps/a3RFgHYDic12 - Онзи ден си носих волана за претапициране тук. 100лв ми взе за М-волан с М шевове.
Много съм доволен. Супер отношение и добра работа. 140-150лв за таван са нормална цена, ако работи качествено и не изпочупи щипките и коритеКупувал съм плат и лепило за таван и излезе всичко около 60-70лв(най-евтиното възможно), така че парите за труд не са толкова много
При този цената за таван е 80 лева ако не се занимава той с демонтаж и монтаж на тавана от колата.

Два волана съм виждал и добре се справя...

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
BAHKATA написа:А замислял ли си се за втора употреба черен таван пълен комплект за около 200 лв... Струва ми се по-добър вариант, макар че не знам за каква кола говорим...
Втора употреба не ми дава гаранция,че тавана не е пран и да провисне след време..Питах разни хора и наистина са доволни от работата му.Тавани правени при него на няколко години и нямат забележки.Колата е Компакт 323ти Спорт едишън 2000 Г. М пакет

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
vladi_a_i написа:BAHKATA написа:А замислял ли си се за втора употреба черен таван пълен комплект за около 200 лв... Струва ми се по-добър вариант, макар че не знам за каква кола говорим...
Втора употреба не ми дава гаранция,че тавана не е пран и да провисне след време..Питах разни хора и наистина са доволни от работата му.Тавани правени при него на няколко години и нямат забележки.Колата е Компакт 323ти Спорт едишън 2000 Г. М пакет
Ако е пран качествено от професионалист пак няма да се разлепи... Казвам го като мивкаджия

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
BAHKATA написа:vladi_a_i написа:BAHKATA написа:А замислял ли си се за втора употреба черен таван пълен комплект за около 200 лв... Струва ми се по-добър вариант, макар че не знам за каква кола говорим...
Ако е пран качествено от професионалист пак няма да се разлепи... Казвам го като мивкаджия... Няколко тавана смених с черни втора употреба и никакви проблеми. Иначе за тапицер съм виждал доста гадни изпълния, любимо ми е като се направи черен или алкантарен и всичко друго остане бяло (дръжки, плафони, сенници... Дано при него не е така, пожелавам ти успех!
При мен интериора ми е М и всичко е черно

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Да помоля който си е правил таван/колонки/сенници/задна кора с алкантара при тапицер в София да пусне няколко снимки
Плат си имам, искам да е изпънат перфектно, да не са криви шевовете на сенниците и естествено да не се отлепи и провисне след време. Много държа на снимки, защото само на доверие колко са "добри" не бих отишъл и накрая да похабят материали за такава сума.

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
vladi_a_i написа:Тавана ми е супер,ще го снимам и ще го покажа
Ще съм благодарен

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колеги много моля някой ако има Е46 купе и има таван или колонки с алкантара да пусне едни снимки,защото ме притеснява как точно ще застане лайсната на предната колонка при Е46 купе на която пише Airbeg,след тапицирането дали няма да стърчи над самата колонка,че е доста тънко местенцето там.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
Ето 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
15 мнения
• Страница 1 от 1