София прайд или Орландо...
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
София прайд или Орландо...
... ама не Блум, а "красивия град"...
Тия две теми витаят напоследък из информационното пространство:
http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Taz ... 29350.html
http://dnes.dir.bg/news/strelba-USA-orl ... a-22924369
И започвам да се чудя дали наистина са ислямска държава или цялата тая педерастия идва малко в повече и на някои хора просто им писва.
Трябва ли да сме чак толкова толерантни, че педалите да са свободни да парадират с педерастията си?
Тия две теми витаят напоследък из информационното пространство:
http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Taz ... 29350.html
http://dnes.dir.bg/news/strelba-USA-orl ... a-22924369
И започвам да се чудя дали наистина са ислямска държава или цялата тая педерастия идва малко в повече и на някои хора просто им писва.
Трябва ли да сме чак толкова толерантни, че педалите да са свободни да парадират с педерастията си?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: София прайд или Орландо...
НЕ, твърдо съм против някой на всеослушание да изказва сексуалната си ориентация!
Ама нормалните хора парад правят ли че са нормални?
Ай стига глупости.
Трябва както в Белград сърбите реагират, да ги посрещнем да си го избият от главата веднъж за винаги.
Ама нормалните хора парад правят ли че са нормални?
Ай стига глупости.
Трябва както в Белград сърбите реагират, да ги посрещнем да си го избият от главата веднъж за винаги.

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Ако най много гласове има първа точка,аз се отписвам от форума.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Като искат да са "леваци" нека си бъдат, няма нужда от "ПАРАД-иране" та да се набиват в очите на останалите.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
На мен не ми пречат, ама да си го държат в главите и в задниците тва. Даже изпитвам съжаление към тези индивиди, като ги срещна по улицата.
Ама показно да ми правят прайдове, шествия и да демонстрират подобни неща, айде нема нужда
Ама показно да ми правят прайдове, шествия и да демонстрират подобни неща, айде нема нужда

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ами те си парадират всеки ден,за кво им е парад?Постойте половин час на витошка и ще минат поне 4-5 меки китки зализани с панталони в гъзовете им.Евала на тоя от орландо,една смислена пукотевица при тея янки 

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Отговорите в тази тема и анкетата нагледно доказват, че има нужда от подобни паради, надявам се го разбирате 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
alozavar написа:Отговорите в тази тема и анкетата нагледно доказват, че има нужда от подобни паради, надявам се го разбирате
Ходи си на парада, никой не ти пречи, само да не ми блокирате улиците и да не ми вдигате шум, надявам се да го разбираш

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- alozavar
- Потребител
-
KPETEH написа:alozavar написа:Отговорите в тази тема и анкетата нагледно доказват, че има нужда от подобни паради, надявам се го разбирате
Ходи си на парада, никой не ти пречи, само да не ми блокирате улиците и да не ми вдигате шум, надявам се да го разбираш
На парада не ходя, но дори и да реша да отида, не мисля че ще е провокирано от твоята препоръка. Може да се обърнеш към някой друг, който "ти блокира улиците", явно твоя частна собственост.
Интересно е, че не се цитира мнението над мен с "евала" на човека, избил 50 души. Сега разбираш ли къде е проблема наистина? В страна от ЕС в 21ви век правим "евала" на убииците, после се чудим защо се бием по кръстовищата, защо сме станали такива и т.н. Ела се разходи малко в лондонското метро- гейове, лесбиики, седят един до друг, показват близост без да се притесняват и крият от никого, никой не им скача на бой и не ги псува. Може би тука са малоумници и глупаци, а ние в БГ сме елита на света, който не може да понесе един парад. Тъжно...
PS- ако парада беше само на лесбииките и имаше полуголи целуващи се жени навсякъде, малко се съмнявам, че щеше да е чак такъв проблем, нали

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
С този пост ще имаш доста "симпатизанти ".........
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Абе все ми е тая кой с кого(какво) си ляга, ама да излизат и да парадират с това... 
Май не...

alozavar написа:PS- ако парада беше само на лесбииките и имаше полуголи целуващи се жени навсякъде, малко се съмнявам, че щеше да е чак такъв проблем, нали![]()
Май не...

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
alozavar написа:KPETEH написа:alozavar написа:Отговорите в тази тема и анкетата нагледно доказват, че има нужда от подобни паради, надявам се го разбирате
На парада не ходя, но дори и да реша да отида, не мисля че ще е провокирано от твоята препоръка. Може да се обърнеш към някой друг, който "ти блокира улиците", явно твоя частна собственост.
Интересно е, че не се цитира мнението над мен с "евала" на човека, избил 50 души. Сега разбираш ли къде е проблема наистина? В страна от ЕС в 21ви век правим "евала" на убииците, после се чудим защо се бием по кръстовищата, защо сме станали такива и т.н. Ела се разходи малко в лондонското метро- гейове, лесбиики, седят един до друг, показват близост без да се притесняват и крият от никого, никой не им скача на бой и не ги псува. Може би тука са малоумници и глупаци, а ние в БГ сме елита на света, който не може да понесе един парад. Тъжно...
PS- ако парада беше само на лесбииките и имаше полуголи целуващи се жени навсякъде, малко се съмнявам, че щеше да е чак такъв проблем, нали![]()
Това са психически и физически болни и комплексирани хора, които не са в никва полза на обществото! Произлезли са от хора с нормална ориентация. Сами по себе си са обречени, тфа е. Единствената причина да ги толерират е, че си плащат данъците и могат да им вземат още пари. Не виждам смисъл да се показват, при положение, че нито се държат като нормални хора, нито се обличат като такива.
Сравненията ти са безпредметни!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- alozavar
- Потребител
-
wladio написа:С този пост ще имаш доста "симпатизанти ".........
Къде? В BMW форума ли? Малко ми е последна грижа в живота това