проблем с теглене от bet365
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
проблем с теглене от bet365
Здравейте искам да попитам, някой който е ползвал услугите на сайта bet365, да ми каже защо не мога да си тегля пари на картата, от която съм ги превел, ами ми дава само банков превод да правя? Писах им мейл, но не ми отговарят. Преди съм теглил на тази карта на предния си профил, а сега на новия нямам такава опция.
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- hahohi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: само по хубави пътища
Re: проблем с теглене от bet365
whisky_touch написа:Здравейте искам да попитам, някой който е ползвал услугите на сайта bet365, да ми каже защо не мога да си тегля пари на картата, от която съм ги превел, ами ми дава само банков превод да правя? Писах им мейл, но не ми отговарят. Преди съм теглил на тази карта на предния си профил, а сега на новия нямам такава опция.
Верификация направил ли си колега ?
Последно както си дръпнал пари в бета, мисля че само по тоя начин можеш да си ги преведеш .
Направи една транзакция за 10лв от картата (в която искаш да ти преведат парите) и после пробвай пак

- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
Re: проблем с теглене от bet365
разбрах какъв е проблема- ако картата е мастер кард- с банков превод, ако е виза-директно в картата
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
3 мнения
• Страница 1 от 1