проблем с теглене от bet365

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х4 2025
Мечтае да кара: e60 M Power

проблем с теглене от bet365

Мнение от whisky_touch » 21 Юни 2016, 22:52

Здравейте искам да попитам, някой който е ползвал услугите на сайта bet365, да ми каже защо не мога да си тегля пари на картата, от която съм ги превел, ами ми дава само банков превод да правя? Писах им мейл, но не ми отговарят. Преди съм теглил на тази карта на предния си профил, а сега на новия нямам такава опция.
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: само по хубави пътища

Re: проблем с теглене от bet365

Мнение от hahohi » 21 Юни 2016, 23:16

whisky_touch написа:Здравейте искам да попитам, някой който е ползвал услугите на сайта bet365, да ми каже защо не мога да си тегля пари на картата, от която съм ги превел, ами ми дава само банков превод да правя? Писах им мейл, но не ми отговарят. Преди съм теглил на тази карта на предния си профил, а сега на новия нямам такава опция.

Верификация направил ли си колега ?
Последно както си дръпнал пари в бета, мисля че само по тоя начин можеш да си ги преведеш .
Направи една транзакция за 10лв от картата (в която искаш да ти преведат парите) и после пробвай пак :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х4 2025
Мечтае да кара: e60 M Power

Re: проблем с теглене от bet365

Мнение от whisky_touch » 21 Юни 2016, 23:24

разбрах какъв е проблема- ако картата е мастер кард- с банков превод, ако е виза-директно в картата
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !

Назад към Извън Темата