Ница- атентат или нещо друго
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ница- атентат или нещо друго
От сутринта дават по телевизия и медии за трагедия, която се е случила в Ница.
Над 80 загинали, в следствие на камион, който е минал и помел празнуващите по улицата хора.
Определено е огромна трагедия...
Изникват обаче въпросите, атентат ли е или пътно транспортно произшествие.
Камиона е каран от някакъв тип от африкански произход , който бил 3 то поколение французин, поне според личната карта, която е намерена в камиона.
Естествено, френският президент обяви, че е терористичен акт, и ще ходят да гърбят Сирия и Ирак (?!)...което някак си не кореспондира с идеята, ако документите на този, който е бил в камиона са истински, то той е френски гражданин.
Та, идеята на темата е..какво е вашето мнение по въпроса.
Бог да прости жертвите, да почиват в мир!
Над 80 загинали, в следствие на камион, който е минал и помел празнуващите по улицата хора.
Определено е огромна трагедия...
Изникват обаче въпросите, атентат ли е или пътно транспортно произшествие.
Камиона е каран от някакъв тип от африкански произход , който бил 3 то поколение французин, поне според личната карта, която е намерена в камиона.
Естествено, френският президент обяви, че е терористичен акт, и ще ходят да гърбят Сирия и Ирак (?!)...което някак си не кореспондира с идеята, ако документите на този, който е бил в камиона са истински, то той е френски гражданин.
Та, идеята на темата е..какво е вашето мнение по въпроса.
Бог да прости жертвите, да почиват в мир!
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Re: Ница- атентат или нещо друго
За какво ПТП изобщо си говорим, при положение, че след това слиза и стреля по хората?
Практика, поне в Европа, поне досега е, да се използват граждани на държавата, 2-3то поколение, за терористични атаки.
Практика, поне в Европа, поне досега е, да се използват граждани на държавата, 2-3то поколение, за терористични атаки.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
2km гази наред...баси птп-то
алах-агбар си е от всякъде. жалко за загиналите наистина 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Имам чувството, че тия атентати си ги допускат умишлено с цел хората сами да поискат повече полицейщина, затягане на контрола и поговолното подслушване. Скоро положението ще е Ха си гъкнал, ха си станал веднага терорист и заминаваш към вечните ловни полета. Не е нещо ново, едно време сме си го имали даже в България, ЗЗД му се казвало.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Само аз ли наистина искам дедо Брус да не взривява астероида и всичко да се приключи глобално ...
Да вИ еВем и свят и религия и всичко мръсно на тааа земя

Да вИ еВем и свят и религия и всичко мръсно на тааа земя

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
streetz написа:Имам чувството, че тия атентати си ги допускат умишлено с цел хората сами да поискат повече полицейщина, затягане на контрола и поговолното подслушване. Скоро положението ще е Ха си гъкнал, ха си станал веднага терорист и заминаваш към вечните ловни полета. Не е нещо ново, едно време сме си го имали даже в България, ЗЗД му се казвало.
Това е разковничето - уплаши хората и те сами ще си го поискат. Доказано многократно във времето работеща схема.
Si non confectus, non reficiat.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Да живей толерастията! То заради "европейските ценности" се стигна дотук разни брадати дервиши да си правят каквото си искат... 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Следя информацията по случая и не мога да разбера - оръжията в камиона фалшиви ли са били или истински? На няколко места прочетох, че били бутафорни. Ако е така - каква е логиката, за какво са им били...?? Да тръгнеш на самоубийствен атентат с камион и пластмасова пушка?!
Истината е, че след всеки подобен атентат Европа все повече се отдалечава от безгрижния живот, с който е (беше) свикнала...
Истината е, че след всеки подобен атентат Европа все повече се отдалечава от безгрижния живот, с който е (беше) свикнала...
Excellent! Steven is my name!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Zagy написа:streetz написа:Имам чувството, че тия атентати си ги допускат умишлено с цел хората сами да поискат повече полицейщина, затягане на контрола и поговолното подслушване. Скоро положението ще е Ха си гъкнал, ха си станал веднага терорист и заминаваш към вечните ловни полета. Не е нещо ново, едно време сме си го имали даже в България, ЗЗД му се казвало.
Това е разковничето - уплаши хората и те сами ще си го поискат. Доказано многократно във времето работеща схема.
Тези неща съм ги чел някъде 1999-2000г. и тогава ми звучеше като "теория на конспирацията" Където казваха, че ще има постоянно атентати и накрая хората сами ще поискат да бъдет контролирани

horhef написа:Тези неща съм ги чел някъде 1999-2000г. и тогава ми звучеше като "теория на конспирацията" Където казваха, че ще има постоянно атентати и накрая хората сами ще поискат да бъдет контролирани
иии 2001 ко се случи... The beginning дет се вика....
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Zagy написа:streetz написа:Имам чувството, че тия атентати си ги допускат умишлено с цел хората сами да поискат повече полицейщина, затягане на контрола и поговолното подслушване. Скоро положението ще е Ха си гъкнал, ха си станал веднага терорист и заминаваш към вечните ловни полета. Не е нещо ново, едно време сме си го имали даже в България, ЗЗД му се казвало.
Това е самата истина и за мен с малко допълнение. Проста сметка. Т.нар. терористи са сочените с пръст Ислямска държава и разните там набедени организации. Същите тези хора обаче, са снабдени с пари, оръжие и уж даже се опират във военно отношение на големите световни сили. Как става това и не се разбира от никого, след като САЩ могат да подслушват дори телефона на Ангела Меркел, аз лично не знам. Аз се питам, за какво тези хора (терористите) биха избивали невинни хора от европейски и други държави, като тяхната цел естествено биха били политическите елити, пряко ангажирани във военните конфликти, които се водят между тези групировки и т.нар. международна общност и военни съюзи. И за какво им трябва на ръководителите на тези терористични организации, да избиват невинни граждани, като това работи срещу тях, бомбардират ги повече и повече? В цялата тази работа не се чуло и видяло, да бъде извършен дори някакъв блед опит за убийство на висш държавен или политически ръководител от коалицията държави, които водят военни действия срещу т.нар. тероризъм. Избивани са само невинни граждани. И какво се получава в крайна сметка. След всяко такова действие, се започва с нова сила един и същ разговор: за затягане на контрола, за отнемане на права и свободи в името на сигурността и в крайна сметка от това ще пострадат пак обикновените хора. Значи, терористите ги бомбят и избиват, а държавата после ги репресира още повече, като им ограничава правата и свободите. Няма никаква логика в това. В обществото се насажда страх целенасочено към един виртуален противник и както каза Zagy, в един момент хората сами ще поискат повече контрол. Повечето контрол работи единствено в интерес на държавния и политически елит, който държи обществото в подчинено състояние и по-лесно би могъл да прокара законодателство, което иначе не би могъл. И от цялата тази приказка, аз стигам до този извод. Тези атентати, са дело на политическите и държавни елити, които наемат за целта определени хора, които да ги извършат, на медиите се задава какво да показват и да коментират и всичко това е един огромен театър, с много излъгани хора и естествено жертви, невинни граждани. Тероризма е мечката в гората, с която се плаши целият свят от онези, които държат големите пари и имат определени планове за света. Те създадоха това чудовище и го размахаха пред света и страхът изтръпнал от страх, ще им позволи да прокарат плановете си. Целта е да знаят всеки къде и какво прави. Но не за да ни предпазят от врагове, а за да ни контролират. Всички тия приказки за чипове и биометрични данни на личните документи, въобще не са случайни и под маската на сигурността, нас бавно и сигурно ще ни превърнат в послушни не разсъждаващи добичета.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:Zagy написа:streetz написа:Имам чувството, че тия атентати си ги допускат умишлено с цел хората сами да поискат повече полицейщина, затягане на контрола и поговолното подслушване. Скоро положението ще е Ха си гъкнал, ха си станал веднага терорист и заминаваш към вечните ловни полета. Не е нещо ново, едно време сме си го имали даже в България, ЗЗД му се казвало.
Това е самата истина и за мен с малко допълнение. Проста сметка. Т.нар. терористи са сочените с пръст Ислямска държава и разните там набедени организации. Същите тези хора обаче, са снабдени с пари, оръжие и уж даже се опират във военно отношение на големите световни сили. Как става това и не се разбира от никого, след като САЩ могат да подслушват дори телефона на Ангела Меркел, аз лично не знам. Аз се питам, за какво тези хора (терористите) биха избивали невинни хора от европейски и други държави, като тяхната цел естествено биха били политическите елити, пряко ангажирани във военните конфликти, които се водят между тези групировки и т.нар. международна общност и военни съюзи. И за какво им трябва на ръководителите на тези терористични организации, да избиват невинни граждани, като това работи срещу тях, бомбардират ги повече и повече? В цялата тази работа не се чуло и видяло, да бъде извършен дори някакъв блед опит за убийство на висш държавен или политически ръководител от коалицията държави, които водят военни действия срещу т.нар. тероризъм. Избивани са само невинни граждани. И какво се получава в крайна сметка. След всяко такова действие, се започва с нова сила един и същ разговор: за затягане на контрола, за отнемане на права и свободи в името на сигурността и в крайна сметка от това ще пострадат пак обикновените хора. Значи, терористите ги бомбят и избиват, а държавата после ги репресира още повече, като им ограничава правата и свободите. Няма никаква логика в това. В обществото се насажда страх целенасочено към един виртуален противник и както каза Zagy, в един момент хората сами ще поискат повече контрол. Повечето контрол работи единствено в интерес на държавния и политически елит, който държи обществото в подчинено състояние и по-лесно би могъл да прокара законодателство, което иначе не би могъл. И от цялата тази приказка, аз стигам до този извод. Тези атентати, са дело на политическите и държавни елити, които наемат за целта определени хора, които да ги извършат, на медиите се задава какво да показват и да коментират и всичко това е един огромен театър, с много излъгани хора и естествено жертви, невинни граждани. Тероризма е мечката в гората, с която се плаши целият свят от онези, които държат големите пари и имат определени планове за света. Те създадоха това чудовище и го размахаха пред света и страхът изтръпнал от страх, ще им позволи да прокарат плановете си. Целта е да знаят всеки къде и какво прави. Но не за да ни предпазят от врагове, а за да ни контролират. Всички тия приказки за чипове и биометрични данни на личните документи, въобще не са случайни и под маската на сигурността, нас бавно и сигурно ще ни превърнат в послушни не разсъждаващи добичета.
А добър ден....
Жалко за хората....
Моето скромно мнение не базирано на информация (щото такава още няма) е че този е някакъв луд.... Ако беше тероризъм в камиона щяха да са още 2ма с дълго оръжие и ремаркето щеше да е пълно с експлозиви... Ама знам ли...
Моето скромно мнение не базирано на информация (щото такава още няма) е че този е някакъв луд.... Ако беше тероризъм в камиона щяха да са още 2ма с дълго оръжие и ремаркето щеше да е пълно с експлозиви... Ама знам ли...
Последна промяна alx на 15 Юли 2016, 16:50, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Не ви ли омръзна всичката тази хипер баналност от всякъде - от всички страни?!
Атентани във Франция над 7-8 пъти за няколко години....едни и същи дрънканици и нулева промяна!
Измисления съболезнования и още по-голяма наглост от САЩ със смешните им съболезнования. - И най-тъпите знаят че ЦРУ и ИДИЛ са дупе и гащи тоест едно цяло!!!
И когато стане/стана атентат в Беларус....или за в бъдеще да речем в Словения - Хърватска....ще има по макс. 2 минутки новинка....ама за Франция всички български новини се спират по всички новинарски емисии и 15 дни и нощи само дрънкане за Франция.
И довечера Славчо дългия и той пак цяло предаване за 896-ти път ще прави и ще се преструва!
Вчера сириец и иранец са накълцали българин в центъра на София и са сваляли гаджето му. Никъде нищо по големите телевизии!
Атентани във Франция над 7-8 пъти за няколко години....едни и същи дрънканици и нулева промяна!
Измисления съболезнования и още по-голяма наглост от САЩ със смешните им съболезнования. - И най-тъпите знаят че ЦРУ и ИДИЛ са дупе и гащи тоест едно цяло!!!
И когато стане/стана атентат в Беларус....или за в бъдеще да речем в Словения - Хърватска....ще има по макс. 2 минутки новинка....ама за Франция всички български новини се спират по всички новинарски емисии и 15 дни и нощи само дрънкане за Франция.
И довечера Славчо дългия и той пак цяло предаване за 896-ти път ще прави и ще се преструва!
Вчера сириец и иранец са накълцали българин в центъра на София и са сваляли гаджето му. Никъде нищо по големите телевизии!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Жалко за хората (децата) които нищо не са видели от живото и така гнасно са убити, всичко това се прави със една цел да тероризират хората и да всяват страх, не знам как на човек може да му мине през акъл да трепе децата да ги гази като мравки 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2