Pokemon GO - Зомбясване на планетата или...
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Pokemon GO - Зомбясване на планетата или...
ще е ден до пладне
ебати истерията, ебати чудото... всичко живо се юрнало да лови покемони
, а ние дори тема си нямаме
вие ловите ли покемони? какви са ви покемоните? къде са най-хубавите места за покемони?
не е като да липсват инциденти свързани с лова на покемони?
някои междувременно изкарват милиони и освен това събират данни за цялата планета от камерите на телефоните (не остава НЕизследвано кътче на Земята)

ебати истерията, ебати чудото... всичко живо се юрнало да лови покемони

вие ловите ли покемони? какви са ви покемоните? къде са най-хубавите места за покемони?
не е като да липсват инциденти свързани с лова на покемони?
някои междувременно изкарват милиони и освен това събират данни за цялата планета от камерите на телефоните (не остава НЕизследвано кътче на Земята)
Прибира се мъж от командировка, а в гардероба - друг мъж.
- Какво правиш тука, бе?!
- Ако щеш ми вярвай, но търся покемони...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Pokemon GO - Зомбясване на планетата или...
Аз също подкрепям тезата, че именно подобни "игри" имат коренно други цели, освен да забавляват глупавото население.
Прочее - не съм фен на подобни дивотии - телефона трябва да върши работа за мен. Наскоро се опитах да се регистрирам в itunes - без кредитна карта не става, а аз такава нямам - така че ДГД.
Прочее - не съм фен на подобни дивотии - телефона трябва да върши работа за мен. Наскоро се опитах да се регистрирам в itunes - без кредитна карта не става, а аз такава нямам - така че ДГД.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
пълна смехурия са тия покемони, вчера късно в парка гледам някви хора само търчат със смартфони
Винаги е могло да се регнеш в iTunes без карта.

cod-cdbp написа:Наскоро се опитах да се регистрирам в itunes - без кредитна карта не става, а аз такава нямам - така че ДГД.
Винаги е могло да се регнеш в iTunes без карта.
Последна промяна DigitalExile на 19 Юли 2016, 13:16, променена общо 1 път
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Това са последиците от целенасоченото отглеждане на едно или няколко поколения екстремално тъпи индивиди.
Si non confectus, non reficiat.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Nedko Anev написа:пълна смехурия са тия покемони, вчера късно в парка гледам някви хора само търчат със смартфони![]()
в парка - добре, чист въздух, едно друго, разходка...
ама има и далеч по-сериозни случки --> http://nextshark.com/pokemon-go-car-crash/
Nedko Anev написа:Винаги е могло да се регнеш в iTunes без карта.
от 2 години не може ...
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
екстра си е джитката
кой му е сложна да я пропусне, щом му е сложна

кой му е сложна да я пропусне, щом му е сложна

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
vicho написа:от 2 години не може ...
Баш

А бе старая се да не предоставям лични данни максимално. Не за друго, а масово боравенето с подобна информация е под всякаква критика.
Дори в банката ми се издъниха брутално с моите данни, като ми загубиха една декларация с данните ми върху нея.
itunes и gmail - през ден ги разбиват. ФБ ми искат телефон - айде няма нужда.
Последна промяна cod-cdbp на 19 Юли 2016, 13:22, променена общо 1 път

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
vicho написа:Nedko Anev написа:Винаги е могло да се регнеш в iTunes без карта.
от 2 години не може ...
На брат ми му правих регистрация преди 4 месеца, карта няма. Ама регистрация направих.
По следния начин,че много ще ме питате. Тръгнах да свалям безплатно приложение без да имам регистрация, от там ми даде,че трябва да се регистрирам и стана без карта.
От тогава до днес ако има промяна - ок. Преди 4 месеца ставаше
vicho написа:Nedko Anev написа:пълна смехурия са тия покемони, вчера късно в парка гледам някви хора само търчат със смартфони![]()
в парка - добре, чист въздух, едно друго, разходка...
ама има и далеч по-сериозни случки --> http://nextshark.com/pokemon-go-car-crash/
Нормално, хората са дебили не е виновно приложението, ежедневно виждам хора които си чатят и карат. Не са виновни приложенията, а задкормилните устройства
Последна промяна DigitalExile на 19 Юли 2016, 13:50, променена общо 4 пъти
- vicho
- старши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:...
стараеш се, ама в банката касиерката лови покемони денонощно и личните ти данни ги имат всичките, даже знаят и какво си ял вчера, така, че споко ...
ще им паднеш в ръчичките, нищо, че си много ценен

Zagy написа:Това са последиците от целенасоченото отглеждане на едно или няколко поколения екстремално тъпи индивиди.

Не вярвах, че има по-голяма идиотия от това да си снимаш храната, но явно съм подценил покемоните

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Тая игра е изобретена с цел естествен подбор. Ще оцелеят само нормалните и психически стабилни индивиди.
never drive faster, than your guardian angel can !
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Taзи "игра" е чудесно средство за достъп до лична информация. Сигурен съм, че не на всеки му пука, но все пак - имайте си едно наум!
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Аз си цъкам CSR2, че не ми отнема много време и си раздавам газ..
Това просто ми се струва мега ангажиращо.. Ще търся покемони в парка?
Че не мога да пия бира там.. 
Това просто ми се струва мега ангажиращо.. Ще търся покемони в парка?

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
От ден до пладне.
За личните данни- повечето от вас имат вече много голям отпечатък в киберпространството и тази каруца в личен план вече е обърната. Другите дето не сме толкова "известни"- ние такива (и други) игри не играеме така или иначе.
Хубавото е, че играта вдъхна малко живот на Нинтендо която винаги е била една много весела компания която напоследък я мачкаха здраво.
Моите не я играят защото играта изисква мобилни устройства което те... нямат.
За личните данни- повечето от вас имат вече много голям отпечатък в киберпространството и тази каруца в личен план вече е обърната. Другите дето не сме толкова "известни"- ние такива (и други) игри не играеме така или иначе.
Хубавото е, че играта вдъхна малко живот на Нинтендо която винаги е била една много весела компания която напоследък я мачкаха здраво.
Моите не я играят защото играта изисква мобилни устройства което те... нямат.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
И аз не виждам как игра може да е виновна, че хората са невнимателни (и ги блъскат коли, защото не гледат къде пресичат и какво правят......а играят). И реално погледнато проблемите с личната информация са от невниманието на хората. Когато споделяш всичко за себе си по различни социални мрежи и канали, после няма какво да се чудиш, че някой имал личната ти информация и да недоволстваш от това. А ужасно лесно се намира какво ли не за много хора.
Иначе можеш като изключиш камерата и да я закриеш с нещо и "да не снимат".
А реално погледнато вашият gps може да работи постоянно, независимо дали е "изключен" или не. Като цяло много знаете какво точно умните ви телефони предават като информация и какво не. Генерално - всичко.
Преценявате дали сте ок да споделяте дадена информация с дадено приложение и ако не - не използвате приложенията.
Играта е сладурска, не знам колко време ще продължи зарибявката. Ама е забавно като цяло
Пък и идеята е да излезеш и да се поразходиш - което не е новост, Ingress като игра го правят и развиват доста в това отношение. Покемон използва платформата от играта, все пак са разработени от същата фирма. Може и да бъде доста социално като игра - разхождаш се, опознаваш различни места, запознаваш се с хора, играете заедно и т.н.
Просто Покемон са доста доста известни и познати на толкова много хора, че според мен нямаше как да няма успех подобно нещо.

Иначе можеш като изключиш камерата и да я закриеш с нещо и "да не снимат".
А реално погледнато вашият gps може да работи постоянно, независимо дали е "изключен" или не. Като цяло много знаете какво точно умните ви телефони предават като информация и какво не. Генерално - всичко.
Преценявате дали сте ок да споделяте дадена информация с дадено приложение и ако не - не използвате приложенията.
Играта е сладурска, не знам колко време ще продължи зарибявката. Ама е забавно като цяло

Просто Покемон са доста доста известни и познати на толкова много хора, че според мен нямаше как да няма успех подобно нещо.