Вземане на книжката от кат по рано
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Вземане на книжката от кат по рано
Здравейте искам да попитам ако отида по рано в кат да си взема книжката от дадения ми срок защото датата е чак 25 в понеделник но нещо не ми се чака аз съм си пуснал бърза поръчка за 10 дни подадох документите на 12.07 а книжката ще ми я дадат чак на 25.07 така пише на талончето но ако отида примерно четвъртък или петък ще ми я дадат ли? проверих и в сайта на кат книжката пише че е готова чудя се дали да не отида но дали няма да ме върнат вие какво мислите?
Re: Вземане на книжката от кат по рано
Здраввйте Колега,
Ако на сайта пише, че книжката Ви е готова примерно на 19.07, на 20.07 можете да си я вземете /следобяд за по-сигурно/. Опитът ми е от преди 2 месеца, предполагам нищо не се е променило досега.
Поздрави
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Ако на сайта пише, че книжката Ви е готова примерно на 19.07, на 20.07 можете да си я вземете /следобяд за по-сигурно/. Опитът ми е от преди 2 месеца, предполагам нищо не се е променило досега.
Поздрави
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Последна промяна leionel на 20 Юли 2016, 9:39, променена общо 1 път
- CAIIIO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: Е36 М3
iv4o. написа:Здравейте искам да попитам ако отида по рано в кат да си взема книжката от дадения ми срок защото датата е чак 25 в понеделник но нещо не ми се чака аз съм си пуснал бърза поръчка за 10 дни подадох документите на 12.07 а книжката ще ми я дадат чак на 25.07 така пише на талончето но ако отида примерно четвъртък или петък ще ми я дадат ли? проверих и в сайта на кат книжката пише че е готова чудя се дали да не отида но дали няма да ме върнат вие какво мислите?
Всичко зависи в какво настроение ще е "лелята" на гишето.
Отиваш, подхождаш любезно и би трябвало да си я получиш

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз съм си я взимал по-рано. Пишеше, че е готова. Отидох и ми я дадоха.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Както каза колегата, отиваш, подхождаш любезно и си я получаваш. Дадеш ли най—малък повод за заяждане, си чао.. там са големи киселяци, невиждали секс от много време
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Аз когато ходих в кат бяха млади момичета на 30-35 години някъде според вас ще ми я дадат ли?
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ще ти я дадат, не го мисли... Ако са някакви проклетии, забравяш за любезното и те така. 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
iv4o. написа:Аз когато ходих в кат бяха млади момичета на 30-35 години някъде според вас ще ми я дадат ли?
Едва ли, ако бяха на 20 - 25 по-можеше, ама тия са вече отракани, не бутат аванта.
Ако в сайта пише, че е готова отиваш и си я взимаш няма драми. Единствено примерно ако ти е излязла на 20ти, трябва да отидеш на 21ви, защото и трябва 1 ден да се придвижи до КАТ
Не Мы такие, Жизнь такая
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Има сайт който преди 2.5 години си работеше съвсем адекватно.
В момента, в който ми излезе в него че е готова по обяд следобяд си я взех
Бях я пуснал петък по бързата за 10 дни на следващата седмица четъвртък вечерта вече шофирах
В момента, в който ми излезе в него че е готова по обяд следобяд си я взех

Бях я пуснал петък по бързата за 10 дни на следващата седмица четъвртък вечерта вече шофирах

stefanoff написа:Ако в сайта пише, че е готова отиваш и си я взимаш няма драми. Единствено примерно ако ти е излязла на 20ти, трябва да отидеш на 21ви, защото и трябва 1 ден да се придвижи до КАТ
Днес е 9-тия ден от подаването на документи за книжката утре стават 10 но тази на гишето ми каза до 10 работни дни демек събота и неделя не се броят подадох на 12:07 даде ми талонче за 25-ти какво да правя утре ако отида дали ще ми я дадат защото не ми се чака до понеделник ?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако е готова, ще ти я дадат. Отиди и питай.
Never mistake motion for action...
Предстои ми и на мен да си подновя ЛК и книжката. Въпрос: преди месец получих честитка по пощата, явно някъде са ме снимали. Не съм я плащал. При преиздаването на документите ми за самоличност ще ме накарат ли първо да си платя глобата за нарушението от снимката, или ще мине номера да не плащам?
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За ЛК не, но за преиздаване на книжката ще те изпрати на отсрещното гише да си платиш глобата и да се върнеш. Няма отърване, стига с тия шано истории.. сгрешил си, сгрешил, плати си и другия път се оглеждай
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2