"Марин Розата" по Нова Телевизия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Марин Розата" по Нова Телевизия...

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2006, 23:04

Пичове,гледахте ли го тази ве4ер или предната събота "Отечествен Фронт " с Мартин Карбовски, той все ги намира едни такива ,ама сега вече сам себе си е надминал.... :shock:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 28 Окт 2006, 23:19

Обесни за кво иде реч?Аз не съм го гледал опуснал съм

Аватар

..

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2006, 23:33

факти4ески Маринчо Розата е един 42 годишен мангал като от филма "Черна котка,бял котарак" ,с 17 години затвор и обяснява как вадел зъби и чупел пръсти и колена с чукове на разни хора за пари... Знам че и в София има не по-малко "достойни" такива като Марин,ама тоя трябваше да се види...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 28 Окт 2006, 23:34

Споко. Тоя екземпляр до утре ще го има някъде из торентите и ще го гледаме и ние :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 28 Окт 2006, 23:54

Тъпо.. циганин дето бие няк'фи други цигани по селата.. ама никога не бил идвал в София.. тук, ако направи такова нещо ще буде бит до смърт.

Аватар

..

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2006, 0:06

SlipKnoT написа:Тъпо.. циганин дето бие няк'фи други цигани по селата.. ама никога не бил идвал в София.. тук, ако направи такова нещо ще буде бит до смърт.

:arrow: да братле,ама аз отначало нарочно не написах за кво точно става въпрос,щото исках коментар от хора,които са го гледали,акцента не беше върху "боевите "му способности,а друго.... Иначе казано предаването беше с идея

Назад към Извън Темата