От къде да купя Xiomi mi4 или Lenovo K3 Note на оферта?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

От къде да купя Xiomi mi4 или Lenovo K3 Note на оферта?

Мнение от Bokrael » 19 Авг 2016, 20:17

Можете ли да ми кажете къде посочените телфони са най-евтини, че обикновенно взимам от мобилните оператори като сменям плана и не ми се е налагало от отдавна да търся телефон по магазините? :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
Мечтае да кара: Koenigsegg

Re: От къде да купя Xiomi mi4 или Lenovo K3 Note на оферта?

Мнение от INTEGRALE » 19 Авг 2016, 20:54

Продавалник

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e92, f30
Мечтае да кара: M4

Мнение от expl0de » 19 Авг 2016, 20:58

ибей или амазон по-скоро. От продавалника стоки до 20 лева :D Щото гаранция Франция.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Авг 2016, 6:14

Заповядай,колега
И на мен ми е тъпо,че тук на доста по-висока цена се продава само А7000,който е с осезаемо по-лоши показатели,но това е положението...Сигурно си наясно,че гаранцията от китайски сайт е 6 месеца,а и трябва да си поемеш разходите по изпращането,ако ти потрябва сервиз..Мен това ме спира най-вече..
Както и че (ако не греша,но това прочетох и разбрах),на стоки до 300 лв не дължиш мито,но трябва да платиш ДДС.Но доколкото разбрах,понякога митниците не спирали пратката.Има си тънкости,виж тук
Аз след много умуване, съм с предпоследно решение да е нещо оттук,най-вече заради гаранцията от 24 месеца. И то от физически магазин.. :roll:

expl0de написа:ибей или амазон по-скоро. От продавалника стоки до 20 лева :D Щото гаранция Франция.
Амазон не го пращат до БеГе
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 20 Авг 2016, 8:30

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Авг 2016, 9:47

Bogat-Beden написа:Амазон не го пращат до БеГе

Е има гъбкота мъбкота разни, за 2лв. ти е в "БеГе" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 20 Авг 2016, 10:55

Почти всички онлайн магазини си имат гаранция за телефоните които продават и си я признават без каквито и да било разправии - необходим е просто един видеоклип в който се вижда проблема. В случай че се наложи да се праща обратно телефон това трябва да стане с българските пощи тъй като това е най-евтиния и предпочитан от търговеца транспорт. Но (винаги го има това "но") от година и половина насам чрез "български пощи" НЕ МОЖЕ да се изпраща каквото и да било устройство в което има батерия. Друг вариант за пращането наобратно може да е DHL (стига да обслужва района където е търговеца) но там транспорта се поема от клиента (изпращача) и е възможно да се поеме до $20 от транспорта от търговеца в зависимост от условията на гаранцията която предоставя. Тъй като повечето интернет магазини са в Китай, транспорта с DHL може да надхвърли и $200 тъй като има оскъпяване именно заради наличието на батерия. Правете си сметка колко си заслужава да се занимавате с такава гаранция или не.
На фона на евентуалните главоболия по "гаранцията" пък цените на телефоните там са доста по-ниски от тези предлагани тук. Разликата понякога надхвърля и 200-300лв.
По отношение на митницата там работата е на късмет, по мои наблюдения :yes:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 20 Авг 2016, 11:15

gentata написа::
Доста полезно мнение, прав си.
Батериите се водят опасен товар, трябва авиолинията да ти каже дали ще ги приеме,че и спец. документи отделно се искат за тях..
Последната муха в главата ми сега е Хуйвей Honor 7 lite ,оттук обаче.2 години гаранция са си 2 години, а са и китайци все пак (то всичко се чупи всъщност..) :banghead:

madafaka_donkele написа:Е има гъбкота мъбкота разни, за 2лв. ти е в "БеГе"

Какой то туй? :paranoid: ТАва ле ?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Авг 2016, 13:57

Bogat-Beden написа:Какой то туй? :paranoid: ТАва ле ?

Баш :mhihi:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 20 Авг 2016, 17:15

Ето за Mi4Линкът го взех от Андроид темата,sambeto го беше предоставил. ТУк май трябва да избереш 20 еур доставка,за да мине и да се обмити през UK. (Аз поне така го разбрах :oops: )

А пък K3 Note има наистина опция от Амазон ,ама английския ето,избираш последният вариант, защото е английски изпращач.

Успех и да се похвалиш :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 20 Авг 2016, 17:55

Ето няколко сайта от които може да се поръчат телефоните и не само:
Banggood.com
tinydeal.com
pandawill.com
to2c.com
aliexpress.com
Поне от тези съм поръчвал доста неща и всичко пристига без проблеми и за нормално време. Търговците са си намерили каналите за транспорта така че и това не е грижа. От 5-6 телефона които съм поръчвал до сега два съм ги взимал от митница и последния път като ходих имаше един лист лепнат на вратата на шефа на митницата на който пишеше че за телефони мито не се дължи а само ДДС. Ако се стигне до там ще е необходим документ за парите платени за телефона. Това може да Ви го изпрати търговеца.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 20 Авг 2016, 21:58

Колеги, мен вече ме срам да пиша, голямо колебание за една тъпа слушалка :lol: :help:
Според вас от тези 3те телефона ,кой е най-надежден? Третият е Honor 7 Lite (на Хуйвей) :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Мнение от stas.dakov » 22 Авг 2016, 10:04

xiaomi правят проблеми notifications (viber, telegram, facebook messanger), трябва да си поиграеш доста преди да тръгнат (ако тръгнат) :D

Иначе за магазин, аз съм поръчвал от тук xiaomi note 3 http://www.aliexpress.com/store/342812 с DHL, нямах проблеми с митници.
Не си ли мислил за Nexus 5x или Oneplus ?

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 318и M43TU B19
Мечтае да кара: БМВ 750

Мнение от itan75 » 22 Авг 2016, 17:59

И аз много се навих на Хуавей Хонор 7 лайт.Сега в технополиса е на 400лв и доста примамливо цена/качество.Също съм много скептичен към пазарене от китайците при евентуален проблем.
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 22 Авг 2016, 19:42

С баща ми минахме през 3 Xiaomi-та Mi2s Redmi 2 Mi4s .Ако можеш да пренебрегнеш пластмасите(изработката), щото единствената разлика с качеството на флагманите дето ги рекламират по телевизията е това,значи това е телефона за теб.
Камерата е супер, дисплея е много добър на слънце ,но синее леко (има настройка за топлина на цветовете),софтуерните ъпдейти си излизат на български в miui.bg всяка седмица(за девелъпър) и всеки месец (за ОЕМ ром).

Поръчката става през европейския склад. Fusionstore.euГаранция няма,но аз съм чувал само за дефектирали устройства поръчани от разни знайни е-магазински :mhihi: български търговци.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата