Сребриста троика
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
Сребриста троика
Извинявам се предварително на модераторите но трябва да пусна темата тук,преди няколко часа се прибирам от бургас беше около 23ч,и на излизане от града малко след караулката подминавам спряло отстрани на пътя сребристо е46 и алфа сиво сребриста 156 ,след около минута две ме подминават най демонстративно с доста по висока скорост от ограничението 90,пуснаха авариините заемаики двете платна принуждавайки ме да спра,не разбрах идеята им за поведението им вероятно искаха да спра и след това незнам ...понеже съм с чужда регистрация и бях сам в колата си помислиха този бълък...АХХХХ беше рег. Номер на бмв-то.пиша тук защото съм почти 100% сигурен че влиза във форума да чете а и ще има хора от бургас който да ги познават...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Сребриста троика
Колега, не разбирам какво искаш? Оплакваш ли се, търсиш ли ги?
А всъщност спряхте ли или какво стана?
А всъщност спряхте ли или какво стана?

- sincheto
- кандидат ентусиаст
-
По-добре да ти преместят темата в друг раздел. Дай повече подробности какво стана
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
Оплаквам се разбира се,да се хваля ли.кво да ги търся според вас нормално ли е да караш на главен път и да минат пррд теб и да те отбиват от пътя посред нощите
bum_bum написа:Правили са си стартчета, кво да става.
Логично звучи, не видя ли после да се отдалечават с бясно въртене на гуми?

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Ква е драмата и смисъла на темата не се разбира. Пуснали са аварийки пред автора и са направили дръпка? Пак аварийки и са слезли да се разправят с автора ли кво?
Ако е първото - свиквай. В цял свят така се прави дръпка на магистрала. Потърси в ютуб да видиш как се затапва магистрала с десетки да не кажа стотици коли. Ако е второто - има си полиция.
Ако само се оплакваш бгмама форума те очаква с отворени обятия
Ако е първото - свиквай. В цял свят така се прави дръпка на магистрала. Потърси в ютуб да видиш как се затапва магистрала с десетки да не кажа стотици коли. Ако е второто - има си полиция.

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:Ква е драмата и смисъла на темата не се разбира. Пуснали са аварийки пред автора и са направили дръпка? Пак аварийки и са слезли да се разправят с автора ли кво?
От такива като теб хората свързват марката с най различни негативи
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Познавам ги момчетата, не са искали да те бият 
Снощи имаше гонки, за съжаление само тая отсечка ни остана без камери в Бургас... Кой би ,че тая дръпка я изтървах ?

Снощи имаше гонки, за съжаление само тая отсечка ни остана без камери в Бургас... Кой би ,че тая дръпка я изтървах ?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Да бях аз щях да се дръпна с тях, кеф 

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
RIDDICK написа:От такива като теб хората свързват марката с най различни негативи
Няма начин просто, само аз съм виновния ше знайш

Спрели го за 10сек., забавил се с 15сек. и орева орталъка все едно са ти ударили яко колата и избягали

Майтап, майтап, ама наистина предлагам да се направи един подраздел искрено и лично да си изливат там душите хора, като автора

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
adovet написа:Да бях аз щях да се дръпна с тях, кеф

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Сигурен ли си, че беше е46, щото ако е било е36 съм 99% сигурен, че е бил @FuRRoR 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Добре де, на никой значи не му прави впечатление, че някакви типове, посред нощ се опитват да спрат друга кола...Или само на мен ми прави впечатление...щото по същият начин се правеха грабежите преди 15 години.
На мен някой ако се опита да ми направи подобни "номера", веднага звънкам в полицията с мнение че се опитват да ми правят грабеж, пък нека после обясняват, че се забавлявали "колегите"
На мен някой ако се опита да ми направи подобни "номера", веднага звънкам в полицията с мнение че се опитват да ми правят грабеж, пък нека после обясняват, че се забавлявали "колегите"
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
[quote="Е.Димитров"]Добре де, на никой значи не му прави впечатление, че някакви типове, посред нощ се опитват да спрат друга кола...Или само на мен ми прави впечатление...щото по същият начин се правеха грабежите преди 15 години.
На мен някой ако се опита да ми направи подобни "номера", веднага звънкам в полицията с мнение че се опитват да ми правят грабеж, пък нека после обясняват, че се забавлявали "колегите"[/quot
Точно колега,за това и пуснах поста тук защото съм сигурен че човека с троиката влиза във форума ,не му прави чест да върши подобни неща по пътищата независимо дали целта му е била да се съзтезава или грабеж,което е по вероятно защото те ме принуждаваха да спра блокираха ме отпред...ако ще се сузтезаваш ще се изравниш с човека ще свирнеш ще дадеш знак с ръка с вдигнат палец...има си начини не да го притискаш към мантинели и канавки
На мен някой ако се опита да ми направи подобни "номера", веднага звънкам в полицията с мнение че се опитват да ми правят грабеж, пък нека после обясняват, че се забавлявали "колегите"[/quot
Точно колега,за това и пуснах поста тук защото съм сигурен че човека с троиката влиза във форума ,не му прави чест да върши подобни неща по пътищата независимо дали целта му е била да се съзтезава или грабеж,което е по вероятно защото те ме принуждаваха да спра блокираха ме отпред...ако ще се сузтезаваш ще се изравниш с човека ще свирнеш ще дадеш знак с ръка с вдигнат палец...има си начини не да го притискаш към мантинели и канавки
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3