Търся един човек
Модератор: Общи модератори
Търся един човек
Привет,
Търся мъж на около 25-32 години и единственото, което знам за него е че кара тъмно BMW.
21 септември 2015, около 4 следобед, бул. Христо Ботев - махнах на една маршрутка и той изпревари маршрутката и спря пред нея.
Качих се в маршрутката и после много, много съжалявах, месеци наред, и все още съжалявам.
Мина доста време от тогава, но все пак реших да се опитам да те намеря.
Това е съвсем сериозна тема и имам предвид точно това, което съм написала.
Поздрави
Търся мъж на около 25-32 години и единственото, което знам за него е че кара тъмно BMW.
21 септември 2015, около 4 следобед, бул. Христо Ботев - махнах на една маршрутка и той изпревари маршрутката и спря пред нея.
Качих се в маршрутката и после много, много съжалявах, месеци наред, и все още съжалявам.
Мина доста време от тогава, но все пак реших да се опитам да те намеря.
Това е съвсем сериозна тема и имам предвид точно това, което съм написала.
Поздрави
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: Търся един човек
успех
от написаното обаче не става ясно ще го биете ли или намирисва на някакъв вид любов

от написаното обаче не става ясно ще го биете ли или намирисва на някакъв вид любов

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Еха..
Той човека е имал време да се ожени, деца да му се родят, тя го търси след като преди повече от година ѝ спрял вместо маршрутка, обаче на нея не ѝ стискало и си дупчила билетче.
Такова нещо само жена може да го сътвори...
Той човека е имал време да се ожени, деца да му се родят, тя го търси след като преди повече от година ѝ спрял вместо маршрутка, обаче на нея не ѝ стискало и си дупчила билетче.
Такова нещо само жена може да го сътвори...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
А модела на БМВ-то поне запомни ли? Да те ориентираме поне в кой подфорум е, да набъбне малко шанса. 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Мисля, че аз бях
Моля авторката за лична снимка в лице и снимка в цял ръст, за да съм сигурен, може пък да бъркам 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Я авторката да каже колко лъскаво е било БМВ-то, да разберем колко хубав е бил младежа. След като установим някаква ориентировъчна цена, моля всички кандидат съпрузи да постнат по едно селфи, няма се срамувате сега. НО първо да сложим някакъв финансов диапазон на search-а 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Хаос написа:Еха...
Явно обаче става все по-решителна

Само 15 дена са и били нужни да пусне тема след регистрацията

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз не разбрах защо автора/ката на темата съжалява че се е качил/ла в маршрутката на която е махнала ? Какво се е случило в тая маршрутка че така е набрал/а на градския транспорт ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Това е добре ,щеше да е много банално, ако жена с бенве издирваше мъж, качил се в маршрутка ..
За колегата който пита какъв е модела-ами то си пише, черно!
Аз също издирвам жена(сгодна или средна хубост) с подобни възрастови характеристики ,ама пусто няма..
Но след 2-3 години ще пусна отделна тема, бързата работа-срам за майстора!

За колегата който пита какъв е модела-ами то си пише, черно!

Аз също издирвам жена(сгодна или средна хубост) с подобни възрастови характеристики ,ама пусто няма..
Но след 2-3 години ще пусна отделна тема, бързата работа-срам за майстора!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Асамба

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
А, аз си мислих, че сичко съм видял вече в тоя форум 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Я пусни и едно описание как изглеждаш!? Той човека щом е спрял значи и те е огледал преди това. А сега може и да е забравил вече 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Тая тема ще стане страшна.
Направо има огромен потенциал и няма да се учудя ако се пръкне един раздел за запознанства.

В един друг автофорум се подвизаваха две дамички и минаха през доста жребци от форума.

Едната пъшкаше с поредния си тъпкач в съседната стая на хотела в Банско по време на събор с гръцки автофенове.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.