BMW и алкохола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

BMW и алкохола

Мнение от B U L L I » 09 Сеп 2003, 20:59

аз лично както и доста от вас сигурен сам ще се сагласят ,че това е опасна комбинация.
упит и безрасаден шофиор в комбинация с барз автомобил.
това е темата по която се опитвам да ви погаделичкам.
повод за темата е последната изцепка на нашия общ познат казака,които под ваздеиствие на мента,бира и водка успя да вкара в наи големия трап на старозагорско лявата част на бавареца си.
в резултат сега вече тарсим нови джанти а кормилна щанга вече намерихме.
ако бе трезвен това нямаше да се случи.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Сеп 2003, 21:26

Аз пия по една биричка на ден като съм с колата :D
Изображение
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 09 Сеп 2003, 22:55

Никога не пия и не карам! Моят съвет е - давайте много газ, пиите много, но никога двете заедно!

Поздрави Казака и му кажи да си опича акъла :wink:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Re: BMW и алкохола

Мнение от KEVIN-30 » 09 Сеп 2003, 23:40

предполагам за КАЗАКА сте купили 320и купе от ПОПОВО с МИЛКО-ПЕ4АТЪРА.За скромната сума 500 лева :shock: :shock: :shock: 8)

Изказване на MILKO_WAY
Кевин благодаря за инфото.
Колата се оказа перфектна за тия пари-даже я взехме за 500лв.
Като се видим ще почерпя
Последна промяна KEVIN-30 на 09 Сеп 2003, 23:49, променена общо 2 пъти
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Сеп 2003, 23:46

По принцип си позволявам да шофирам пил само ако е било бира или до 50гр. твърд алкохол но понякога ако усетя че няма да стане дори и при тези минимални количества не се качвам. Случвало се е при екстремна ситуация да се наложи да седна зад волана но никога никой няма да кача при мен и при никакви обстоятелства няма да си позволя висока скорост ако все пак се наложи да шофирам намотичен.

Сами си решаваме дали да си трошим колите и главите но рядко се сещаме, че може да строшим нечия друга глава или кола. Половината от гробищата са пълни с хора които са били с предимство на пътя ......а другата половина - с такива които смятат че да се насвяткаш и да правиш сеир с колата пред пет малолетни пикли е много мъжка постъпка.

Всеки смята че ако е пил малко ще се справи но повярвайте ми - понякога и от една глътка рефлексите могат да се забавят забележимо ....и фатално!

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 09 Сеп 2003, 23:57

Баща ми почупи неговата, а след това и мойта :x кола след почерпка. Мои приятели се раzминаха на косъм от смъртта :? след като единия тръгна да кара мъртво пиян, а другия, също мъртво пиян, си мислел, че ще се воzи в такси и се качил при него - zабиха се в спряло такси със над 100 км/ч...

Не карайте пили хора, дори след съвсем малко, мамата си джейса леко zамаян човек кви ги върши :!: :!: :!: :roll:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 10 Сеп 2003, 10:49

НЕ БЛИЗВАМ ДОРИ :!: Колата с мен ли е дори и не си помислям за АЛКОХОЛ :!: Било то и МАЛКА бира :!: :!: Нестига че понякога карам безрасъдно пък остава и да съм алкохолизиран,не ми се мисли :!: Дори и махмурлия не се качвам че знае ли се кога ще ми се приспи :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M

Re: BMW и алкохола

Мнение от HITMAN » 10 Сеп 2003, 10:57

Никога алкохол и каране .. 1 до 2 бири или 30-50 грама твърд алкохол само ако хапвам пиейки .. иначе никога повече от 1 бира.

Тези, които карат пияни триабва да ги бият с камшик .. много хора се утрепаха заради алкохол и каране .. лошото е не, че поркания мамут, който кара ще се пребие .. обикновено пребиват други нeвинни шофьори и хора

старши ентусиаст
Аватар

като карам

Мнение от Любо Мегов » 10 Сеп 2003, 16:34

като карам пия само А-95Н

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 10 Сеп 2003, 18:04

По принцип не съм голям пияч.Да ви кажа честно от както съм 95кг. и висок 189см. от две бири и съм под масата :conf: Така че когато съм с колата не близвам грам алкохол.Миналата година тука в Исперих доста мои проятели се претрепаха и даже имаше смъртни случаи точно поради тази причина.Лека им пръст :!: Така че пазете се който държи на алкохол да пие по бира,ама пак не е мноо добре :!:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 11 Сеп 2003, 9:05

Алкохол и шофиране ... Никога двете заедно :!: Дори и една бира или 50гр. твърд алкохол забавят чувствително реакциите на всеки.
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 12 Сеп 2003, 11:59

Абе тука само трезвеници зад волана,аз пиа и карам нема иадове кво да правиа книжка ми прибирах за 3м.ама пак си карам пил,незнам в тези смутни времена нощно време не е здравословно да ходиш пеша(в Самокое де а е не само там)а и мразиа да ходиа,проблема е да стигна до колата,после нема ядове...........да чукам на дарво де
Опитаи смъртта но не умираи

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 12 Сеп 2003, 13:41

Аз си пийвам,но преди да се кача в колата.Кача ли се един път спирам,не ми стигат ръцете :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M

Мнение от HITMAN » 12 Сеп 2003, 13:42

BMW323i написа:Абе тука само трезвеници зад волана,аз пиа и карам нема иадове кво да правиа книжка ми прибирах за 3м.ама пак си карам пил,незнам в тези смутни времена нощно време не е здравословно да ходиш пеша(в Самокое де а е не само там)а и мразиа да ходиа,проблема е да стигна до колата,после нема ядове...........да чукам на дарво де

Що е то такси и за какво служи ........

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 12 Сеп 2003, 14:44

HITMAN ела в Самоков и потарси такси в 3.00(без петак и събота)тогава сам ще си отговориш на вапроса,да не говорим за тарифата от 0.70ст. за 1км.а ако пръчваш от околностите на града.............забрави...те си мислят че някои ги ебава
Опитаи смъртта но не умираи

Следваща

Назад към Извън Темата