BMW и алкохола
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
BMW и алкохола
аз лично както и доста от вас сигурен сам ще се сагласят ,че това е опасна комбинация.
упит и безрасаден шофиор в комбинация с барз автомобил.
това е темата по която се опитвам да ви погаделичкам.
повод за темата е последната изцепка на нашия общ познат казака,които под ваздеиствие на мента,бира и водка успя да вкара в наи големия трап на старозагорско лявата част на бавареца си.
в резултат сега вече тарсим нови джанти а кормилна щанга вече намерихме.
ако бе трезвен това нямаше да се случи.
упит и безрасаден шофиор в комбинация с барз автомобил.
това е темата по която се опитвам да ви погаделичкам.
повод за темата е последната изцепка на нашия общ познат казака,които под ваздеиствие на мента,бира и водка успя да вкара в наи големия трап на старозагорско лявата част на бавареца си.
в резултат сега вече тарсим нови джанти а кормилна щанга вече намерихме.
ако бе трезвен това нямаше да се случи.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: BMW и алкохола
предполагам за КАЗАКА сте купили 320и купе от ПОПОВО с МИЛКО-ПЕ4АТЪРА.За скромната сума 500 лева
Изказване на MILKO_WAY
Кевин благодаря за инфото.
Колата се оказа перфектна за тия пари-даже я взехме за 500лв.
Като се видим ще почерпя

Изказване на MILKO_WAY
Кевин благодаря за инфото.
Колата се оказа перфектна за тия пари-даже я взехме за 500лв.
Като се видим ще почерпя
Последна промяна KEVIN-30 на 09 Сеп 2003, 23:49, променена общо 2 пъти
- Новини
-
По принцип си позволявам да шофирам пил само ако е било бира или до 50гр. твърд алкохол но понякога ако усетя че няма да стане дори и при тези минимални количества не се качвам. Случвало се е при екстремна ситуация да се наложи да седна зад волана но никога никой няма да кача при мен и при никакви обстоятелства няма да си позволя висока скорост ако все пак се наложи да шофирам намотичен.
Сами си решаваме дали да си трошим колите и главите но рядко се сещаме, че може да строшим нечия друга глава или кола. Половината от гробищата са пълни с хора които са били с предимство на пътя ......а другата половина - с такива които смятат че да се насвяткаш и да правиш сеир с колата пред пет малолетни пикли е много мъжка постъпка.
Всеки смята че ако е пил малко ще се справи но повярвайте ми - понякога и от една глътка рефлексите могат да се забавят забележимо ....и фатално!
Сами си решаваме дали да си трошим колите и главите но рядко се сещаме, че може да строшим нечия друга глава или кола. Половината от гробищата са пълни с хора които са били с предимство на пътя ......а другата половина - с такива които смятат че да се насвяткаш и да правиш сеир с колата пред пет малолетни пикли е много мъжка постъпка.
Всеки смята че ако е пил малко ще се справи но повярвайте ми - понякога и от една глътка рефлексите могат да се забавят забележимо ....и фатално!
Баща ми почупи неговата, а след това и мойта :x кола след почерпка. Мои приятели се раzминаха на косъм от смъртта
след като единия тръгна да кара мъртво пиян, а другия, също мъртво пиян, си мислел, че ще се воzи в такси и се качил при него - zабиха се в спряло такси със над 100 км/ч...
Не карайте пили хора, дори след съвсем малко, мамата си джейса леко zамаян човек кви ги върши

Не карайте пили хора, дори след съвсем малко, мамата си джейса леко zамаян човек кви ги върши

- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
Re: BMW и алкохола
Никога алкохол и каране .. 1 до 2 бири или 30-50 грама твърд алкохол само ако хапвам пиейки .. иначе никога повече от 1 бира.
Тези, които карат пияни триабва да ги бият с камшик .. много хора се утрепаха заради алкохол и каране .. лошото е не, че поркания мамут, който кара ще се пребие .. обикновено пребиват други нeвинни шофьори и хора
Тези, които карат пияни триабва да ги бият с камшик .. много хора се утрепаха заради алкохол и каране .. лошото е не, че поркания мамут, който кара ще се пребие .. обикновено пребиват други нeвинни шофьори и хора
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
като карам
като карам пия само А-95Н
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
По принцип не съм голям пияч.Да ви кажа честно от както съм 95кг. и висок 189см. от две бири и съм под масата
Така че когато съм с колата не близвам грам алкохол.Миналата година тука в Исперих доста мои проятели се претрепаха и даже имаше смъртни случаи точно поради тази причина.Лека им пръст
Така че пазете се който държи на алкохол да пие по бира,ама пак не е мноо добре 

- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
Алкохол и шофиране ... Никога двете заедно
Дори и една бира или 50гр. твърд алкохол забавят чувствително реакциите на всеки.

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Абе тука само трезвеници зад волана,аз пиа и карам нема иадове кво да правиа книжка ми прибирах за 3м.ама пак си карам пил,незнам в тези смутни времена нощно време не е здравословно да ходиш пеша(в Самокое де а е не само там)а и мразиа да ходиа,проблема е да стигна до колата,после нема ядове...........да чукам на дарво де
Опитаи смъртта но не умираи
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
BMW323i написа:Абе тука само трезвеници зад волана,аз пиа и карам нема иадове кво да правиа книжка ми прибирах за 3м.ама пак си карам пил,незнам в тези смутни времена нощно време не е здравословно да ходиш пеша(в Самокое де а е не само там)а и мразиа да ходиа,проблема е да стигна до колата,после нема ядове...........да чукам на дарво де
Що е то такси и за какво служи ........
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
HITMAN ела в Самоков и потарси такси в 3.00(без петак и събота)тогава сам ще си отговориш на вапроса,да не говорим за тарифата от 0.70ст. за 1км.а ако пръчваш от околностите на града.............забрави...те си мислят че някои ги ебава
Опитаи смъртта но не умираи
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2