2 DIN с Андроид (система за автомобил) някой отзиви

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

2 DIN с Андроид (система за автомобил) някой отзиви

Мнение от Е.Димитров » 08 Сеп 2016, 15:07

Здравейте колеги,
решил съм да си слагам подобна система в колата, като смятам да сложа освен задна паркинг камера (в помощ на жената при паркиране), така и предна камера.
Разбира се удобството на операционната система Андроид според мен ще е от голяма полза за навигацията и други благини.
Понеже в България цените на подобни системи започват от 500 лева, че достигат 900-1200 лева, погледнах в ebay и съответно китайците не спят, подобна сносна система може да се намери на около 120-140$

И сега конкретните въпроси:
Някой слагал ли си е подобна система
Какви мита и такси се дължат на стоки, поръчани през ebay, но идващи от Китай.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Re: 2 DIN с Андроид (система за автомобил) някой отзиви

Мнение от DigitalExile » 08 Сеп 2016, 15:14

Може да си поръчаш от
http://www.erisin.com/

Без мито и такси, (е само доставка има) защото имат офис и в UK.

Ако искаш нещо наистина качествено и не те бъркат парите
https://avinusa.com/

Aз съм с Erisin ама с WinCE и съм доволен за цената си е добро, но няма сравнение с AVIN.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 08 Сеп 2016, 20:25

За каква кола става въпрос?
Има теми в Е39, Е46, Е38, Аудио и видео и то сравнително скорошни (с изкл. на темата в "Аудио и видео"). Не е като да няма мнения и впечатления. Из китайските сайтове има доста предложения, вкл. и видеoклипове за инсталацията и работата с повечето предлагани мултимедии. Цените са от порядъка под $100 до над $400. В нашия форум се обсъждат познатите марки предимно Dynavin, и Erisin.
В другите форуми се обсъждат и тези предлагани по сайтовете.
Ето някой примери в този сайт -> Car DVD Player
Последна промяна gentata на 08 Сеп 2016, 22:37, променена общо 1 път

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Сеп 2016, 21:41

Аз не съм се интересувал отдавна, но се надявам да са започнали да сгалат по-качествени екрани, всичко друго може да се каже, че е ОК но за екрана имам лоши спомени.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Сеп 2016, 8:15

Nedko Anev написа:Може да си поръчаш от
http://www.erisin.com/

Без мито и такси, (е само доставка има) защото имат офис и в UK.

Ако искаш нещо наистина качествено и не те бъркат парите
https://avinusa.com/

Aз съм с Erisin ама с WinCE и съм доволен за цената си е добро, но няма сравнение с AVIN.

Благодаря за предложенията, интересни предложения имат от Erisin и може би ще се възползвам от тях.

gentata написа:За каква кола става въпрос?
Има теми в Е39, Е46, Е38, Аудио и видео и то сравнително скорошни (с изкл. на темата в "Аудио и видео"). Не е като да няма мнения и впечатления. Из китайските сайтове има доста предложения, вкл. и видеoклипове за инсталацията и работата с повечето предлагани мултимедии. Цените са от порядъка под $100 до над $400. В нашия форум се обсъждат познатите марки предимно Dynavin, и Erisin.
В другите форуми се обсъждат и тези предлагани по сайтовете.
Ето някой примери в този сайт -> Car DVD Player

Проблема е, че не става въпрос за БМВ а за NIssan Qashqai, който наскоро взех за жената, искам да и направя да и е удобно да паркира на заден ход с камера, защото видя вече колко е удобно с камера за на заден ход и те така.
Освен всичко, искам да е с андроид, за да мога естествено да се възползвам повече от подобна система :)

П/п
Някой знае ли как може да се спести митница за поръчка от Китай :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 09 Сеп 2016, 8:43

© написа:Аз не съм се интересувал отдавна, но се надявам да са започнали да сгалат по-качествени екрани, всичко друго може да се каже, че е ОК но за екрана имам лоши спомени.

не са :mhihi:

Е.Димитров написа:П/п

Ако поръчваш Erisin в сайта им има вариант да го поръчаш от UK (UK to Europe) и тогава няма да плащаш мита и такси. А и в Ebay има варианти от UK.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Сеп 2016, 9:37

Denmark написа:
© написа:Аз не съм се интересувал отдавна, но се надявам да са започнали да сгалат по-качествени екрани, всичко друго може да се каже, че е ОК но за екрана имам лоши спомени.

не са :mhihi:

Е.Димитров написа:П/п

Ако поръчваш Erisin в сайта им има вариант да го поръчаш от UK (UK to Europe) и тогава няма да плащаш мита и такси. А и в Ebay има варианти от UK.

Да, видях тая опция и цената нараства, колкото да си платя митото и другите такси в България.
А тези варианти в ebay от UK, цените им са със 100$ отгоре

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Сеп 2016, 13:02

Аз за майка ми исках само камера и взех някакво огледало за обратно виждане - върху оригиналното, с 4,3 инча екран, което прави само това - при включване на задна изважда изображение от камерата. 2-3 години вече работи без проблеми, 2Дин системите за мен лично са си риск - един филм, от който няма излизане :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Сеп 2016, 14:45

© написа:Аз за майка ми исках само камера и взех някакво огледало за обратно виждане - върху оригиналното, с 4,3 инча екран, което прави само това - при включване на задна изважда изображение от камерата. 2-3 години вече работи без проблеми, 2Дин системите за мен лично са си риск - един филм, от който няма излизане :mhihi:

Моля те да поясниш какво имаш в предвид с : "филм, от който няма излизане"

Аз малко се притеснявам, че като сложа подобна система, някой може да разбие колата заради това.

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Сеп 2016, 14:51

Имам предвид, че все от нещо си недоволен, трябва ти навигация, ново меню, това не работи трябва да го оправиш, екрана не те кефи, мислиш някакви варианти като матови протектори, андроида е бавен, чудиш се как да го руутнеш и да му махнеш половината глупости. Някои видеоформати не тръгват, мислиш някакви конвектори, пак трябва обновяване на картите и ... така. Все има работа :mhihi:
За разбиването опасността е реална, особено като си помислят, че е някоя оригинална навигация за която ще вземат една торба пари

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 09 Сеп 2016, 15:32

С Avin навигацията която е с Android гаранция,че няма да имаш нито един от изброените проблеми, освен последния с кражбата :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 09 Сеп 2016, 17:07

На предната ми кола,която я караше жената(киа соренто),беше сложена такава джаджа.3год нямаше проблем,докато не продадох колата.Екрана не беше лош,тъча работеше добре.Минусите бяха,че при палене малко бавно зареждаше менютата и при включване на задна трябваше малко да се изчака за да излезе образа на дисплея.Камерата беше в комплект с мултимедията и имаше малко т.н. ефект "рибешко око".Та за каране назад по образа не ставаше.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 09 Сеп 2016, 18:28

Е.Димитров написа:....Някой знае ли как може да се спести митница за поръчка от Китай :mhihi:

Възможно е и да не отиде на митница но това е на случаен принцип, поне при телефоните но тези навигации си натежават (може и по този признак да ги отделят за митницата :dunno: ) и има по-голяма вероятност да я поспрат. Но и така да е сигурно ДДС (без мито) ще трябва да се пплати на сумата от документа който китаеца ще изпрати като му се поиска. Пък ако митничарите се заиграят ще трябва и извлечение от сметката и там вече няма мърдане.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 09 Сеп 2016, 20:19

А качеството на звука в сравнение с високите класове плеари, как е?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 09 Сеп 2016, 22:34

Аз съм по доволен от Erisina как се чува, в сравнение със стоковото радио което имах (Buisiness CD),
но трябва да се има предвид, че FM Tuner-a на Erisina е по слаб от оригиналното радио.

Ерисина си има Equalizer и може да си го настроиш горе долу както искаш.

Следваща

Назад към Извън Темата