Как става врътката?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Как става врътката?
Тъй като не съм от най-умелите ... свалячи (уф, че грозна дума) ми е интересно как става врътката с дамите? Как може да се привлече вниманието на някоя, без да се намесват ... парите, коли и вещи като цяло. Кажете какви идеи са ви хрумвали - нещо по-романтично, необикновено и така нататък? Примерно аз специялно издирих ГСМ на испански музиканти, за да правя серенада на една принцеса, но още нямам достатъчно кураж. И още куп по-интересни неща съм се сещал, но ще ги споделя по-нататък. Може тука Були да разкаже някоя друга история. Кой знае - току виж инфото помогнало на някои да се уреди (не само със секс).
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Хвани се за това, което си избрал и не търси съвети тва е тъпо
Идеята ти е много хубава и просто трябва да я приведеш в действие
Пък ако ви е писано да сте заедно ще стане по-един или друг начин
Успех!
Ако ще я сваляш ти сваляй я, иначе направо викни някой друг да я омагьоса
П.С. според мен чуството за хумор е едно от най-силните оръжия
И да се усмихваш

П.С. според мен чуството за хумор е едно от най-силните оръжия

- Новини
-
О, моята любима тема .....
Иво е прав, трябва ти да си я свалиш ......Импровизирай и никога недей да се подготвяш предварително за това какво ще говориш или правиш .....бъди импулсивен. Това се харесва на госпожиците. Чувството за хумор е много важно но има една тънка линия, която не бива да прекрачваш .....хумора трябва да е свеж и ненатрапчив ....ако прекалиш ще те сметне за кретен.
Като имам повечко време щше се впусна в повечко обяснения. И слушкай Иво ....ние с него като се видим и без това само за жени си говорим
Иво е прав, трябва ти да си я свалиш ......Импровизирай и никога недей да се подготвяш предварително за това какво ще говориш или правиш .....бъди импулсивен. Това се харесва на госпожиците. Чувството за хумор е много важно но има една тънка линия, която не бива да прекрачваш .....хумора трябва да е свеж и ненатрапчив ....ако прекалиш ще те сметне за кретен.
Като имам повечко време щше се впусна в повечко обяснения. И слушкай Иво ....ние с него като се видим и без това само за жени си говорим

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз с мойта приятелка се забих в Интернет въпреки, че се учихме в едно и също даскало по това време
И после в Интернет нямало романтика а? Прекарвали сме по цели нощи лафейки си в irc, слушайки музика, опознавайки се... Рекорда ни беше 9 часа нон-стоп чат
И сега сме 2 години и 2 месеца заедно
След това ако всичко се нареди ти порасват едни крилца и започваш да мислиш единствено как да я направиш щастлива. И винаги се получава
Романтични вечерки, пътувания насам-натам и т.н.
След време нещата стават сериозни и започват да се появяват проблемите. Крилцата леко се уморяват и се приземяваш на земята. Започвате да виждате един в друг не само хубавото. Тогава има два варианта:
1. Или превъзмогвате всичко и продължавате да се обичате
2. Или се разделяте както става в повечето случаи
Това малко в по-дългосрочен план
Виж Асен е прав, че с чуството за хумор не трябва да се прекалява, а аз прекалявам малко. И се създава едно впечатление, че си несериозен и не ти пука, макар да не е така. Предполагам, че имаш доста и различни интереси
покажи и какво обичаш и защо го обичаш и ще й бъде интересно
Виж сега моята Сави само за БМВ-та си мисли
И двамата имаме една и съща мечта: да караме някое друго готино БМВ
И на сноуборд се возим и двамата като там тя е по-добрата, но не за дълго
Та ако момичето ти позволи да го опознаеш
вероятно всичко ще се получи
Непрелъстими момичета няма и всичките се кефят когато им обръщаш внимание, но не трябва да прекаляваш, за да си им интересен
Абе луда е любовната игра
Не може да се опише с 5-6 думи 

1. Или превъзмогвате всичко и продължавате да се обичате

2. Или се разделяте както става в повечето случаи

Това малко в по-дългосрочен план

една мисъл
на един фолософ, която ми прочете едно сладурче:)
малко ще я перефразирам, ама не мога да я цитирам, но смисъла е същия....
.....
и да откажат и да да дадат, жените са щастливи че са им поискали
.....
казвам я с идеята, че няма място за притеснения, и че трябва да си естествен, това е най-важното...
малко ще я перефразирам, ама не мога да я цитирам, но смисъла е същия....
.....
и да откажат и да да дадат, жените са щастливи че са им поискали
.....
казвам я с идеята, че няма място за притеснения, и че трябва да си естествен, това е най-важното...
<br>
br
br
- Babuna
- старши ентусиаст
-
Не, не ...
Разбрахте ме погрешно, приятели. Не става въпрос сега точно за спечелването на вниманието точно тази, за която споменах. Интересно ми беше какви идеи са ви хрумвали, за да спечелите нечии симпатии,
какви глупости сте правили и така нататък.
Разбрахте ме погрешно, приятели. Не става въпрос сега точно за спечелването на вниманието точно тази, за която споменах. Интересно ми беше какви идеи са ви хрумвали, за да спечелите нечии симпатии,
какви глупости сте правили и така нататък.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
0889 22 66 88
0889 22 66 88
Не ти трябват идеи човече, не се опитвай да подражаваш на някой. Това, че на него са му вързали по този начин не означава, че и на теб ще ти се случи, хората са различни и съответно харесват различни неща, така че ако искаш да впечатлиш някоя "принцеса" просто бъди себе си, не можеш винаги да си този на който си се направил за да я впечатлиш. Макар че някоя малка дивотиика не е излишна 

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- Новини
-
Babuna, ...преди време имах една закачка с бившата ми приятелка, че ще й посадя борче в стаята (уж беше просто лаф).... хрумна ми да я изненадам ......поръчеах на един приятел да ми намери декоративно малко борче ама с корените ........пича отишал и опоскал едно борче от бензиностанция Еко и ми го носи със все праста ........сложих го в саксия и го подарих ....седеше като гръмната
Правил съм какви ли не щуротий заради жена. Всъшност аз щуротийте ги правя предимно заради жени ......слабост са ми

Правил съм какви ли не щуротий заради жена. Всъшност аз щуротийте ги правя предимно заради жени ......слабост са ми

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ако ми кажете как да прикача снимка ще ви покажа каква простотия направих за 18-тия рожден ден на една приятелка с е30-ката на дядо ми,която карах известно време.....
както каза Горби(абе Туачко,че повече ме кефи) JUST BE U,ако я свалиш такъв какъвто не си колко време ще можеш да издържиш да се преструваш и дали ще можеш да с енасладиш на времето прекарано с нея?
както каза Горби(абе Туачко,че повече ме кефи) JUST BE U,ако я свалиш такъв какъвто не си колко време ще можеш да издържиш да се преструваш и дали ще можеш да с енасладиш на времето прекарано с нея?
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Прикачвай Ати, вече можеш

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
- Babuna
- старши ентусиаст
-
Да, да! Точно за дивотии питах, а не как да я сваля бе момчета. Т'ва с борчето мноо ми хареса. Други подобни има ли?
0889 22 66 88
0889 22 66 88
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Fast-and-Furious написа:Прикачвай Ати, вече можеш
Благодаря ти Иво

по темата...
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
За дивотииките Babun, зависи много от това по какво би си паднала тя, давам ти пример
Ако и се появиш само по една розова панделка на вратлето може да те грабне и да направи опит да те изкърти
, а може и да те изгони с възгласи "идиот, простак, свиня...." и така нататък
, сешташ ли съ
Но ти явно искаш да събереш свежо info за постъпките на всички и да си избереш това, което смяташ, че ще и хареса.

Но ти явно искаш да събереш свежо info за постъпките на всички и да си избереш това, което смяташ, че ще и хареса.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2