Какви ксенонови крушки ? - night Breaker vs. X-treme vision

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Какви ксенонови крушки ? - night Breaker vs. X-treme vision

Мнение от B.Stoimenov » 20 Сеп 2016, 8:40

Здравейте колеги,

Единият ми фар започна да лилавее леко ... или с други думи ...ксенона е поел по пътя към своя край ... :angel: :mhihi:
Та моля за препоръка от Ваша страна какви крушки да взема. Принципно съм се насочил към Osram d2s night breaker unlimited, но от няколко места ми похвалиха и Philips d2s x-treme vision.

Колата е Е60, чиито фарове по начало не са от най-добре светещите :) Но съм сигурен, че след подмяна на крушките с качествени такива, ще има значително подобрение (все пак тези в момента са си доста старички :) - и изненадващо - оригиналните ! ).

Ще се радвам да чуя мнението ви, в интернет не намерих адекватна съпоставка на двата вида крушки. :bchug:

Благодаря предварително !

младши ентусиаст
Аватар

Re: Какви ксенонови крушки ? - night Breaker vs. X-treme vis

Мнение от djordje » 20 Сеп 2016, 9:19

Аз си смених оригиналните крушки Philips без да са поели пътя към своят край :) със Osram d2s night breaker unlimited и въпреки че ефекта не е този който представят по рекламите, мога да ти кажа че разлика определно има!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Re: Какви ксенонови крушки ? - night Breaker vs. X-treme vis

Мнение от B.Stoimenov » 20 Сеп 2016, 14:17

:yes: и аз към тях съм се насочил, но все пак чух добри отзиви и за Филипса ... та ми се щеше да чуя повече мнения :)

Назад към Извън Темата