Какви ксенонови крушки ? - night Breaker vs. X-treme vision
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Какви ксенонови крушки ? - night Breaker vs. X-treme vision
Здравейте колеги,
Единият ми фар започна да лилавее леко ... или с други думи ...ксенона е поел по пътя към своя край ...
Та моля за препоръка от Ваша страна какви крушки да взема. Принципно съм се насочил към Osram d2s night breaker unlimited, но от няколко места ми похвалиха и Philips d2s x-treme vision.
Колата е Е60, чиито фарове по начало не са от най-добре светещите
Но съм сигурен, че след подмяна на крушките с качествени такива, ще има значително подобрение (все пак тези в момента са си доста старички
- и изненадващо - оригиналните ! ).
Ще се радвам да чуя мнението ви, в интернет не намерих адекватна съпоставка на двата вида крушки.
Благодаря предварително !
Единият ми фар започна да лилавее леко ... или с други думи ...ксенона е поел по пътя към своя край ...

Та моля за препоръка от Ваша страна какви крушки да взема. Принципно съм се насочил към Osram d2s night breaker unlimited, но от няколко места ми похвалиха и Philips d2s x-treme vision.
Колата е Е60, чиито фарове по начало не са от най-добре светещите

Ще се радвам да чуя мнението ви, в интернет не намерих адекватна съпоставка на двата вида крушки.

Благодаря предварително !
Re: Какви ксенонови крушки ? - night Breaker vs. X-treme vis
Аз си смених оригиналните крушки Philips без да са поели пътя към своят край
със Osram d2s night breaker unlimited и въпреки че ефекта не е този който представят по рекламите, мога да ти кажа че разлика определно има!

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Re: Какви ксенонови крушки ? - night Breaker vs. X-treme vis

3 мнения
• Страница 1 от 1