Wezmoto vs Goodridge - впечатления
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Wezmoto vs Goodridge - впечатления
На предишната си кола бях със спирачни маркучи Goodridge и бях много доволен, сега разглеждам в иБей алтернативата Wezmoto, които са 15-тина паунда по евтини, някой има ли лични впечатления?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Wezmoto vs Goodridge - впечатления
И аз съм с Goodridge , но и Hel ги хвалят
Има много и май голяма разлика няма: Venhill , Blackline ........
Всички ги плетат на една машина в Китай
Разликата е , че едни са с фирма представител за Европа ,
а другите са без марка китайски оригинал
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
След като няма голяма разлика в цената, не виждам смисъл да не се вземат известните на всички Goodridge или Hel.
Все пак надали ще ги сменяш повторно някога.
Все пак надали ще ги сменяш повторно някога.
dr.peshev написа:И аз съм с Goodridge , но и Hel ги хвалят
Ако им вярваш на сайта производителя си е британски и всичко се прави в UK, аз вече много не вярвам на такива неща. Даже напоследък се чудя кога ще видя шотландско уиски с надпис " мейд ин чайника".
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Бях взимал на един приятел HEL за Х5-цата и вътре уж всичко има в пакета и дихтунги и болтове,
но на задните са с банджо болт при Е53 и се оказа че резбата на новите не отговаря на фабричната
та си сложи новите маркучи , но със старите болтове. Нещо не ми се връзва да са Made in UK
но на задните са с банджо болт при Е53 и се оказа че резбата на новите не отговаря на фабричната
та си сложи новите маркучи , но със старите болтове. Нещо не ми се връзва да са Made in UK

dr.peshev написа:Бях взимал на един приятел HEL за Х5-цата и вътре уж всичко има в пакета и дихтунги и болтове,
Аз бях същия случай с Goodridge-а, но явно англичанин да уцели резба на болт е някакво събитие или както беше казал един британски водещ на автомобилно предаване " Какво очаквате от държава в която дебелината на тръбата се мери в мм а резбата в инчове?"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бях набарал преди време по-евтини Гудридж няколко комплекта. Оставих си за мен и продадох във форума останалите. След половин година сигурно, може и повече един колега ми писа че единия маркуч е изтървал. Т.нар. internal bleeding. Пропуска течност между оплетката и силикона. Писах им и след няколко дни ми пратиха замяна. Без дори да съм ги взимал от тях директно, а от частен продавач.
Тъй, че дори и само заради следпродажбената поддръжка бих си взел от тях.
Тъй, че дори и само заради следпродажбената поддръжка бих си взел от тях.
Гудридж и аз имах на Е46, първо бяха пратили странни маркучи - с разменени дължини... Но след няколко мейла и снимки им върнах старите и пратиха такива, каквито трябват. После нямаше никакви грижи.
Та поне и аз от поддръжка и обслужването им съм доволен, докато тея по-евтините китайци едва ли ще има такова нещо при евентуален проблем + точно от спирачки и доказани марки да се спестява някой друг лев
Та поне и аз от поддръжка и обслужването им съм доволен, докато тея по-евтините китайци едва ли ще има такова нещо при евентуален проблем + точно от спирачки и доказани марки да се спестява някой друг лев

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Аз от 6-7 год съм с Hel и нямам забележки
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Само да Ви кажа че HEL правят и в БГ,неизвестните не съм ги чувал никога и не бих си сложил на спирачната система такива.Goodridge са си 100% английски и до сега не съм имал рекламация на нито един комплект!
На бегачката бяха Goodridge когато беше с оригиналните си спирачки,една е46-ца имах вече 7години и повече се търкаля с тези маркучи и към днешна дата все още няма проблем с тях!
Към автора заложи си на доказаната марка и не си прави експерименти.
На бегачката бяха Goodridge когато беше с оригиналните си спирачки,една е46-ца имах вече 7години и повече се търкаля с тези маркучи и към днешна дата все още няма проблем с тях!
Към автора заложи си на доказаната марка и не си прави експерименти.
Явно мненията се оформиха еднопосочно, ще заложим на вече изпробваното.
11 мнения
• Страница 1 от 1