Загубен/Откраднат Смартфон
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Загубен/Откраднат Смартфон
Здравейте колеги. От близо два месеца се каня да пусна тази тема и чак сега се реших. Идеята на темата до някъде е да реши мой проблем но най-вече целта и е информативна за потърпевши като мен. Искам да обсъдим най-вече приложения които можем да инсталирам дистанционно през Google market които могът да помогнат за намирането на телефона.
Повода по който пиша е че за последните 2 месеца "фръкнаха" 3 телефона на хора от семейството ми включително и моя. Телефоните са два броя Lenovo P70 и един Samsung Galaxy Alpha. Всичките вече са обявени в полицията но някак си не вярвам много много да се размърдат. И 3те телефона са логнати чрез моя гугъл акаунт.
И сега по-интересната част. Едния от телефоните (едното леново) Отчита активност и още нещо айдука си напраил цела фотосесия с родата от мааалата и си направил албум в гугал акаунта ми
. Някъде също в акаунта ми изписа Мтел пред марката и модела на телефона а този телефон мтелска карта не е виждал, което ме навежда на мисълта че новият му притежател е на мтел.
И сега на въпроса какви приложения мога да инсталирам дистанционно чрез гугъл маркет които биха спомогнали за намирането му.
Повода по който пиша е че за последните 2 месеца "фръкнаха" 3 телефона на хора от семейството ми включително и моя. Телефоните са два броя Lenovo P70 и един Samsung Galaxy Alpha. Всичките вече са обявени в полицията но някак си не вярвам много много да се размърдат. И 3те телефона са логнати чрез моя гугъл акаунт.
И сега по-интересната част. Едния от телефоните (едното леново) Отчита активност и още нещо айдука си напраил цела фотосесия с родата от мааалата и си направил албум в гугал акаунта ми

И сега на въпроса какви приложения мога да инсталирам дистанционно чрез гугъл маркет които биха спомогнали за намирането му.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Загубен/Откраднат Смартфон
Не знам за приложенията, но след хард ресет каквото и да си инсталирал всичко отива по дяволите, та няма много смисъл.
Щом си ги обявил в полицията и ако се използват в България би трябвало да ги намерят и върнат. Преди 3-4 години, още го нямаше андроида ги намираха и връщаха
Щом си ги обявил в полицията и ако се използват в България би трябвало да ги намерят и върнат. Преди 3-4 години, още го нямаше андроида ги намираха и връщаха

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
jordanov написа:Не знам за приложенията, но след хард ресет каквото и да си инсталирал всичко отива по дяволите, та няма много смисъл.
Точно това казвам че единия телефон си се ползва още и то с моя гугъл акаунт което значи че не е реснат. Имам и снимки меркал съм ги тия мангасари но ми трябва локация.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Дето се вика "да не дава Господ". На брата един бивш познат преди около 10 и повече години му бяха гепили тела някакви мангали в тъмното. Обвява го в полицията и след няколко месеца му намериха телефона в Пловдив и му го върнаха. Не би трябвало да е проблем да го намерят, нали уж дори да е изключен тела, щом има батерия в него излъчвал сигнал?
смъкни снимките и виж дали няма гео-информация към тях да ги видиш къде са правени.
също така можеш да провериш дали няма начин да видиш откъде са качени снимките (ип адрес) и по този начин да добиеш представа къде е...
също така можеш да провериш дали няма начин да видиш откъде са качени снимките (ип адрес) и по този начин да добиеш представа къде е...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Телефона може да бъде открит по IMEI. Ако телефона е откраднат, отиваш в полицията подаваш жалба като прилагаш документ за покупка(ако не ме лъже паметта). Задължително трябва да се предостави IMEI-а на телефона. На андроидети принципно могат да им се сменят имейте което ако е станало може да забравиш за него, но ако телефона е само ресетнат може да бъде намерен. За пример ще дам, преди 2-3 години на жената на брат и му откраднаха една Нокиа(някакъв мюзик едишън, нищо особено). и след 2-3 месеца телефона се намери. Отнело им е толкова време защото телефона е бил включван през това време. Така, че ако ти откраднат телефона има шанс да бъде намерен от полицията и иззет и съответно.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- pivanov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M4 Competition
android manager
логваш се през компа си и има опция да покаже локацията на телефона, но май иска включен гпс, но може и други неща да правиш.
логваш се през компа си и има опция да покаже локацията на телефона, но май иска включен гпс, но може и други неща да правиш.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Влизаш в гугъл акаунта ти от пц, там има локатион хистори от 3г-то стига ти да не си го изключил...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Тази програма масово се ползва в САЩ от родителите за да следят децата си след училище.Работи и в БГ , с постояно включен GPS. Има я в магазина на телефона като приложение.Аз съм с НОКИЯ ЛУМИЯ и работи перфектно с отклонение до 6-7 метра при задаване ЛОКАЛИЗИРАЙ на конкретния потребител включен в групата за проследяване.
https://www.life360.com/family-locator/
https://www.life360.com/family-locator/
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
не искам да ви стряскам, но Полицията от 2-3 години насам не търси телефони. Тъй като се водят вещи с ниска стойност, намирането на които коства на държавата прекалено голям ресурс. За скъп телефон (мисля прага беше 2к) вече трябва да асистират. Говорете с някой познат полицай за да каже точно как са нещата, за дане ви подведа. Иначе да. едно време на мен ми търсиха, че и намериха едно ериксонче ...на стойност сигурно 50 лева ... Но от няколко години насам, знам че спряха.
Но пък щом има активност, снимки и прочие, ако идеш и им покажеш тези неща ..може и да не те върнат и да се поразкършат из маалата
Но пък щом има активност, снимки и прочие, ако идеш и им покажеш тези неща ..може и да не те върнат и да се поразкършат из маалата

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Преди месец ми откраднаха телефона( всъщност го забравих в един нон стоп и човека след мене си го взе), и активирах си веднага през гугъл акаунта, функцията че телефона е откраднат. Трудно щяха да го отключат защото беше с пръстов отпечатак и други защити. Сетих се че в нон стопа инма камери и отидох и прегледах записите. След това си намерих телефона за няма и два часа. Обаждам се на въпросния който ми е взел телефона и казвам, че е откраднал телефон, а той" ама айде от кога Ви чакам да дойдете да си го вземете. https://www.youtube.com/watch?v=qXU1RcPFo8I
След това като го взех като го включих, веднага телефона почна да звъни на макс и да пише, че този телефон е откраднат и телефон за връзка.
След това като го взех като го включих, веднага телефона почна да звъни на макс и да пише, че този телефон е откраднат и телефон за връзка.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Щом не са ти сменили акаунта е детска игра да го откриеш къде се намира точно в момента. Ето горе са ти посочили. Аз си следя така дъщеря ми и то без да и изхабя 50% от батерията за това. Сестра ми си изгуби някакъв айфон, отидох в полицията и им показах къде се намира в момента - писах жабли и още един куп документи и познайте какво се случи - нищо
А да, забравих, дадох им и записи от камерите където се вижда как една жена и мъж го вземат от масата в заведение 
Иначе съм чувал да са потърсени хора от полицията заради IMEI на краден телефон, който използват в момента. Обаче в моя случай с айфона аз го блокирах и сигурно отиде някъде за части.

Иначе съм чувал да са потърсени хора от полицията заради IMEI на краден телефон, който използват в момента. Обаче в моя случай с айфона аз го блокирах и сигурно отиде някъде за части.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
© написа:Иначе съм чувал да са потърсени хора от полицията заради IMEI на краден телефон, който използват в момента. Обаче в моя случай с айфона аз го блокирах и сигурно отиде някъде за части.
Аз не само съм чувал

Колкото да поддържат вярата в родната полиция. Предполагам трябва някой да се намеси за да започнат да го търсят. За два андроид телефона съм подавал жалби - нищо. Но беше доста отдавна, може да тогава да не са изисквали подобни неща от операторите или нещо подобно
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2