Lada Kalina Cross, най-евтиният кросоувър...
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Lada Kalina Cross, най-евтиният кросоувър...
Лада Калина Кросс 1.6 16 Кл. 99 коня.
17 990 лв. с климатик - ел.стъкла...подгряване на предни седалки и оледала...фабричен сд мп3 плеър с усб и блутут и бутон директна връзка с айфон.
След навъртане на 10 000 км. или 12 месеца възможност за монтаж от Лада на немски газов инжкцион за 950 лв.
Размери -
дължина 425 см.
широчина 173 см.
височина 156 см. без рейки на покрива с рейки 160 см.
17 990 лв. с климатик - ел.стъкла...подгряване на предни седалки и оледала...фабричен сд мп3 плеър с усб и блутут и бутон директна връзка с айфон.
След навъртане на 10 000 км. или 12 месеца възможност за монтаж от Лада на немски газов инжкцион за 950 лв.
Размери -
дължина 425 см.
широчина 173 см.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Re: Lada Kalina Cross, най-евтиният кросоувър...
Демирев написа:Лада Калина Кросс 1.6 16 Кл. 99 коня.
Размери -
дължина 425 см.
широчина 173 см.
айде ся всеки русофил във форума може да изхвърли гадното капиталистическо бмв и пак ще има кво да кара

- Демирев
- ентусиаст
-
Много напред са дръпнали Лада от към дизайн на цени без конкуренция.
Калина Крос вече е част от Рено-Нисан Груп и с доста немски части от бош и немски дизайнер. Малко е руското в калина кросс.
Калина Крос вече е част от Рено-Нисан Груп и с доста немски части от бош и немски дизайнер. Малко е руското в калина кросс.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Супер, нямам търпение да си я купя. Голям фен съм на бензиновите руски двигатели под 100 коня
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Ами нали Лада е собственост на Рено, и предполагам този автомобил е направен на базата на Дачия Дъстър, ако не бъркам името. Дачия тръгнаха по пътя на отработени и технологично опростени решения в автомобилите си, и като цяло направиха непретенциозни и евтини автомобили с доста добра надеждност. Има хора, които ценят точно това, и предполагам Лада се прицелват точно в тази таргет група.
only rear wheel drive
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
© написа:Супер, нямам търпение да си я купя. Голям фен съм на бензиновите руски двигатели под 100 коня

Фалшивите предни въздуховоди, жълтите малки мигачи и възможността от лада да ти газифицират колата след 1 година са достатъчни за да ни убедят че това е правилното решение.
Tires are evil - destroy them all ...
© написа:Супер, нямам търпение да си я купя. Голям фен съм на бензиновите руски двигатели под 100 коня
Едвали и мотора е руски, то в тая кола руското е само името "Лада Калинка", останалото излиза, че няква смеска от немски/френски/китайски части

- Демирев
- ентусиаст
-
Всичко е за сметка на доста по-ниския данък с този мотор.
За Русия предлагат в Хрей 1.8 л. 125 коня мотор и там сумите стават други.
Имат още неща да оправят е ясно!
Обаче хечбек варианта на обикновената Калина хеч. с климатик е 14 990 лв. - не виждам дори Дачия с климатик с такава цена 15 000 лв.?!
Горе снимките са на повдинат 156 см. паркетен кросоувър Калина Крос за 19 000 лв. с включен газов инжекцион. - за сравнение конкурента му Сандеро СтепУей с газов инжекцион и климатик е 22 990 лв.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
4те хил лв разлика трябва ли да ни притесняват, че има нещо съмнително в качеството на сглобяване или възможността да се използват материали и методи, които в нашата част на света вече не са приемливи.
Ама сега гледам e1 ambiance e 19-20хил?
E2 laureate е 19к с климатик?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ама сега гледам e1 ambiance e 19-20хил?
E2 laureate е 19к с климатик?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- Демирев
- ентусиаст
-
'Качеството' на сандеро степей и калина крос е 'рено клио, само дето едното е сглобявано от руснак - а другото от румънец.
Кой е по-добър между руснак и румънец...аз си мисля един дол дренки са.
Амбиансе на Дачия Сандеро Степуей предлага срещу 1500 лв. доплащане климатик....Лауреате е с вкл. климатик!
Сандеро Степуей 0.9 с климатик и газов инежкцион е 23 000 лв.
Кой е по-добър между руснак и румънец...аз си мисля един дол дренки са.
Амбиансе на Дачия Сандеро Степуей предлага срещу 1500 лв. доплащане климатик....Лауреате е с вкл. климатик!
Сандеро Степуей 0.9 с климатик и газов инежкцион е 23 000 лв.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Какво означава кросоувър? Колко цола са му гумите на тоя звяр?! Колко му е гаранцията против корозия?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
cmdkick написа:Фалшивите предни въздуховоди, жълтите малки мигачи и възможността от лада да ти газифицират колата след 1 година са достатъчни за да ни убедят че това е правилното решение.
личи си колко разбираш от коли щом пишеш такива неща, колега
погледни хонда цивик дизел отзад където са триъгълниците има ли ауспуси или е пластмасова тапа
двигател първите 5000 километра се разработва, най-вероятно не е подходящо да се газифицира преди това, но явно ти разбираш повече от руските инженери
а ако броим дачиите в БГ да не излезнат повече от БМВ-тата? На много хора им трябва евтина кола, която да търкалят в града и чат пат извън него
и хората като погледнат темите в Е46 раздела и отиват и си купуват хонда/алфа, пардон, субару
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
от е46ца общо взето ...
ае да си премълчим , че ще има бан
ама тоз крос-оувър ... определено ще го виждаме ... но докато не пуснат силни оферти за служебни (N1) не вярвам да избухнат много ... но има ли я тази врътка ... гаранция ще виждаме много Ладички и Дачии ... което не е задължително лошо ... те поне ще са технически изрядни едно 5г поне или отремонтирани , ако не се сещате за какво говоря скоро видях Опел Вектра 1992г учебна кола ... може и да е изрядна ... ама надали... и тва деца 17/18г се очаква да я карат

ама тоз крос-оувър ... определено ще го виждаме ... но докато не пуснат силни оферти за служебни (N1) не вярвам да избухнат много ... но има ли я тази врътка ... гаранция ще виждаме много Ладички и Дачии ... което не е задължително лошо ... те поне ще са технически изрядни едно 5г поне или отремонтирани , ако не се сещате за какво говоря скоро видях Опел Вектра 1992г учебна кола ... може и да е изрядна ... ама надали... и тва деца 17/18г се очаква да я карат
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Точно днес ни пристигнаха тийм билдинга на кока-кола в хотела с над 20 клио-та 2014-5та и като се загледах в снимките на ладата викам си на какво ми прилича, после чета част от Рено груп. То е ясно, че вече не са изцяло онези руски машини, ами все пак бюджетни, имат вид и по-важното нови. Сега другото си е въпрос на вкус и обсъждано много пъти за тия пари ново Рено/Дачиа/Лада или по-старо БМВ, Мерцедес, Ауди.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
За тея пари ква е28ца мое се барне, не е истина направо 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3