Смъртна заплаха
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Смъртна заплаха
Здравейте колеги!
Моля за съвет, как би постъпил всеки един от вас.
Случаят е следният. Имам връзка с разведена жена, при която се нанесох да живея от скоро.
Едва вечер като се прибирах, бившият й мъж ме чакаше пред входа.
Започна да се държи арогантно, да обижда и изречението, което използва беше - "Ако ти се живее, си взимай парцалите и забрави за нея".
На следващият ден отидох в районното управление, обясних какъв е случаят и ме накараха да напиша жалба.
Описах, че еди кога си, еди къде си, еди кой си ме е заплашил еди как си.. Бяхме само двамата и няма кой да докаже, какво е казал. Служителите ми обясниха, че не могат да предприемат никакви действия освен да го извикат за разпит. На мен ми е ясно, че ако ми се случи нещо, първият, който ще извикат ще е той. Да обаче това не ме топли, защото честно казано ме е страх, някоя вечер да не бъда осакатен или недай си боже заклан. Преди мен, жената е имала връзка с друг мъж и при него се е получило същото. Той не е издържал и са се разделили.
Моля ви, дайте ми съвет какво да направя, защото искам да съм с тази жена.
Моля за съвет, как би постъпил всеки един от вас.
Случаят е следният. Имам връзка с разведена жена, при която се нанесох да живея от скоро.
Едва вечер като се прибирах, бившият й мъж ме чакаше пред входа.
Започна да се държи арогантно, да обижда и изречението, което използва беше - "Ако ти се живее, си взимай парцалите и забрави за нея".
На следващият ден отидох в районното управление, обясних какъв е случаят и ме накараха да напиша жалба.
Описах, че еди кога си, еди къде си, еди кой си ме е заплашил еди как си.. Бяхме само двамата и няма кой да докаже, какво е казал. Служителите ми обясниха, че не могат да предприемат никакви действия освен да го извикат за разпит. На мен ми е ясно, че ако ми се случи нещо, първият, който ще извикат ще е той. Да обаче това не ме топли, защото честно казано ме е страх, някоя вечер да не бъда осакатен или недай си боже заклан. Преди мен, жената е имала връзка с друг мъж и при него се е получило същото. Той не е издържал и са се разделили.
Моля ви, дайте ми съвет какво да направя, защото искам да съм с тази жена.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Re: Смъртна заплаха
Ако се повтори заплахата, звънни направо на 112 и им опиши случката. След това, ако трябва, подаваш нова жалба, жената свидетелства, че и преди е постъпвал така. Евентуално посочвате кой е бил предишният потърпевш. Колегите го разпитват, изисква се информация от 112 и най-вероятно агресорът ще бъде осъден, особено ако има и други регистрирани противообществени прояви. В идентичен случай съм водил преписка срещу лице, което впоследствие беше осъдено по чл.144, като наказанието беше условно...
Z3Ro*, там е работата, че може да няма друга заплаха.
В друг град съм, непознавам никой и съм сам.
Предполагам той това го знае, защото най-вероятно е видял регистрационният номер на колата ми.
Предполагам той това го знае, защото най-вероятно е видял регистрационният номер на колата ми.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Очевидно и жената се страхува и няма да направи нищо. Не трябва да се забравя, че подобни типове, много бързо и лесно извъртат нещата и те се представят за жертви, а ти ставаш виновният, особено ако има приятели в някои среди. Естествено има начини за въздействие, като го накараш вместо ти да мислиш за него, той да мисли за теб, но от това, което пишеш, не съм убеден, че ще успееш да ги приложиш. А, може би ще успееш да се справиш, като дадеш, колкото се може по-голяма гласност на случая, на колкото се може повече места/задължително не само в полицията, защото може там да има приятели/, за което той да бъде уведомяван и да знае, че ако ти посегне ще има последици за него, - както ти казах, важното е да претовариш психиката му и откажеш, защото сега е много амбициран. 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Толкова ли е страшен тоя,че не можеш да му се опълчиш?
Единия вариант е да търсиш съдействието на институциите,но ме съмнява да постигнеш нещо.
Другия е да опиташ да му покажеш,че плаши гаргите и да го откажеш,но и това е съмнително при положение,че питаш тук...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Единия вариант е да търсиш съдействието на институциите,но ме съмнява да постигнеш нещо.
Другия е да опиташ да му покажеш,че плаши гаргите и да го откажеш,но и това е съмнително при положение,че питаш тук...
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Ако смяташ че тази жена е точният човек за теб и искаш да изживешш дните си с нея,отидете заедно в твоя град,или където и да е, но не там дето сте сега,.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Сам в друг град е кофти, действително... Жената би трябвало най-добре да знае какви са отношенията им (с бившия) и да се разбере с него. В смисъл - да му обясни спокойно, че всичко между тях е приключило, вече нямат нищо общо и сега е с теб. Всъщност - така ли е наистина? Или не съвсем...? Сложи си един лютив спрей в джоба, за всеки случай.
Excellent! Steven is my name!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Borymeckata написа:Сам в друг град е кофти, действително... Жената би трябвало най-добре да знае какви са отношенията им (с бившия) и да се разбере с него. В смисъл - да му обясни спокойно, че всичко между тях е приключило, вече нямат нищо общо и сега е с теб. Всъщност - така ли е наистина? Или не съвсем...? Сложи си един лютив спрей в джоба, за всеки случай.
+1 , "търсете жената" винаги тя е фактор и най-разумно може да разреши проблема..
Действай си легално,и наистина вземи един спрей ,задълже от смислена марка, напр. SABRE RED
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Жената е била жестоко бита от него много пъти, докато са били семейство.
Това е причината да се разведе. Тя има страх от него и не желае да го вижда.
Въпросният не е някакъв бияч, но факторът че може да дойде с няколко човека ми е достатъчен.
В случаят спрей не ме оправя, а само пистолет. Само, че стигне ли се до там да го използвам, си преебавам живота за някакъв боклук.
Това е причината да се разведе. Тя има страх от него и не желае да го вижда.
Въпросният не е някакъв бияч, но факторът че може да дойде с няколко човека ми е достатъчен.
В случаят спрей не ме оправя, а само пистолет. Само, че стигне ли се до там да го използвам, си преебавам живота за някакъв боклук.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
(bubsa) написа:Толкова ли е страшен тоя,че не можеш да му се опълчиш?
...
Е, не можем всички да бъдем нинджи и хората да треперат от нас... Сам в друг град, без собственост и приятели - какво да направи човекът? Много лесно могат да му навредят, по най-различни начини, като дори не е нужно да го бият. Могат просто да му запалят колата пред блока...
Excellent! Steven is my name!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Остави я тази жена и си търси друга. Свободна, не разведена, не омъжена. Не защото може да пострадаш, а защото в случая стъпваш в чужда територия. Искаше съвет, това е моят.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
aaaaaaa написа:Z3Ro*, там е работата, че може да няма друга заплаха.
Не е нужно да познаваш някой - щом толкова те е притеснил и не искаш да чакаш следващ случай, а в същото време имаш пусната жалба, направи всичко друго, освен обаждането на 112. Ако в обяснението си посочиш името на другия мъж, жената даде обяснение и го посочи, а впоследствие той потвърди отправяните му заплахи, ефект от цялата работа ще има. Предишният приятел на жената само тя знае как са се разделили и дали ще бъде обективен в обясненията си евентуално...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Е ква чужда територия?жената е разведена да не сме в анадола?ако сте на квартира сменете квартирата,или ако тоя пак ти се прави кажи му,че си подал оплакване и ако нещо стане той ще е първия който ще привикат
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Кажи в кой град си и кой квартал, може да намериш колеги дето да те ескортират вечер или па нещо да го намерите тоя и да го тепате, еле па викни си приятелите и същото. Най-добрата защита е атаката. Нямам търпение да разбера кво ше стане... 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Е какво да стане...са ще те обвинят и тебе,че си нинджа.А единствения лек за такива хора е да не им пускаш фандък!
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3