Какво е чувството да летят 40 тона срещу вас...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Какво е чувството да летят 40 тона срещу вас...
Автомагистрала Варна - Шумен в посока към Варна в района на Девня - Повеляново и един молдовски убиец....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Какво е чувството да летят 40 тона срещу вас...
Може да е бил празен и да са само около 15 тона 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Нещо не можах да прочета добре или липсваше от поста ти, ама не можах да видя " Звъннах на 112, показах снимките и му сложиха глоба за спомен". 

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
обаждане на 112 върши работа - само че повечето хора са "не ми се занимава". и като цяло трябва да има последствия за такива - по-лошо е от минаване на червено като че ли..
не им е лесно на професионалните шофьори, съгласен съм, но не е причина да убиват хора.
не им е лесно на професионалните шофьори, съгласен съм, но не е причина да убиват хора.
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:Автомагистрала Варна - Шумен в посока към Варна в района на Девня - Повеляново и един молдовски убиец....
Важното е че кара на фарове и е безопасен за себе си и останалите
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Един камион се е объркал и веднага е УБИЕЦ
Аз какво да кажа,като в събота на АМ Тракия при Нови Хан срещу мен се явиха 4(ЧЕТИРИ) коли?
Нямах време да снимам,защото ме изпреварваше един микробус и трябваше да избягам в авариината лента та да не стане мазало
Не го оправдавам,но малко ме дразни отношението към доста по-опитни и кадърни шофьори от вас

Аз какво да кажа,като в събота на АМ Тракия при Нови Хан срещу мен се явиха 4(ЧЕТИРИ) коли?
Нямах време да снимам,защото ме изпреварваше един микробус и трябваше да избягам в авариината лента та да не стане мазало

Не го оправдавам,но малко ме дразни отношението към доста по-опитни и кадърни шофьори от вас

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
(bubsa) написа:Един камион се е объркал и веднага е УБИЕЦ![]()
Нямах време да снимам,защото ме изпреварваше един микробус и трябваше да избягам в авариината лента та да не стане мазало![]()
Доколкото съм ти чел други мнение, мисля че се пристрестен по темата с шофьорите на камиони...може да бъркам

В никакъв случай обаче това да караш в насрещното на магистрала не мога да го оправдая.Ще дойде някой засилен в лявата лента, и гледай какво става, поради простата причина, че никога не бих предположил, че срещу мен на магистрала ще има камион...От друга страна е възможно, всеки греши, но тази грешка, а и продължава да се движи и то не поне в аварийната лента, може да коства много на някой, който просто си ползва правото да се движи по магистрала.

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Тоа ако го добарат из Европата, ша му домъчнее за Молдова. Един от мойте преди години обърна на магистрала в Швейцария и след глобата стана пазач в охранителна фирма и приключи с шофьорлъка. Тука и коли и камиони са като в лунапарка.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
c04 написа:(bubsa) написа:Един камион се е объркал и веднага е УБИЕЦ![]()
Нямах време да снимам,защото ме изпреварваше един микробус и трябваше да избягам в авариината лента та да не стане мазало![]()
Доколкото съм ти чел други мнение, мисля че се пристрестен по темата с шофьорите на камиони...може да бъркам![]()
В никакъв случай обаче това да караш в насрещното на магистрала не мога да го оправдая.Ще дойде някой засилен в лявата лента, и гледай какво става, поради простата причина, че никога не бих предположил, че срещу мен на магистрала ще има камион...От друга страна е възможно, всеки греши, но тази грешка, а и продължава да се движи и то не поне в аварийната лента, може да коства много на някой, който просто си ползва правото да се движи по магистрала.
Чак пристрастен не съм.Просто принадлежа към най-упрекваните участници в движението.
Грубо е всеки сгафил с бмв или камион автоматично да бъде набеден за убиец!
Пак казвам,че не го оправдавам!Само пълен глупак може да изпадне в подобна ситуация.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
как ти се побра в устата да споменеш опит и кадърност в едно изречение с каране на камион в обратната посока на магистралата в ЛЯВА лента
малоумник да си ще се сетиш, че си в грешната посока
малоумник да си ще се сетиш, че си в грешната посока
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Я прочети отново какво съм писал.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Вие като се засилите на магистралата къде гледате? Километража колко ще покаже или какво се случва напред по пътя? На този прав участък този камион ще се види от много далеч, отделно че в момента не "лети" щом прави такъв остър завой.
Бубса иначе е прав, че трябва да си пълен малоумник за да се завреш в насрещното на магистрала
Бубса иначе е прав, че трябва да си пълен малоумник за да се завреш в насрещното на магистрала
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Напред бе, ама докато видиш, че кара срещу теб а не просто камион в лявата лента няма да си толкова далеч и ако летищ така стабилно не е 100% сигурно, че ще спреш на време. Да ще минеш в другата лента, все нещо ама тоя какъв трябва да е да кара там...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
(bubsa) написа:Не го оправдавам,но малко ме дразни отношението към доста по-опитни и кадърни шофьори от вас
(bubsa) написа:Пак казвам,че не го оправдавам!Само пълен глупак може да изпадне в подобна ситуация.
Не мога да разбера как хем ще си опитен и кадърен шофьор, хем и в същото време пълен глупак който се движи в насрещното

Може тираджията да има стаж 20 години зад волана , но това със сигурност не го прави кадърен шофьор !
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2