За Расизма
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
За Расизма
Расизъм ли е децата от българския етнос получават стипендия при успех над 5.50 в размер на 35 лв, а децата самоопределили се като ромчета (дори и да не са такива) да получават 30 евро при успех над 3.50 ( не знам как в съвременното образование може да имаш успех под 3.50)?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: За Расизма
Ми освен който ги дава тия 30 евро да го обвинят в расизан и да го съдят. Той дефакто признава, че хората с не естествен цвят на кожата са по-глупави.
Апропо, не е ли официалната ни валута все още български лев? Какви са тия евро?

Апропо, не е ли официалната ни валута все още български лев? Какви са тия евро?
Доколкото разбрах са някакъв европейски проект затова ще е еквивалент на евро. Един вид българчетата са си гяурчета, а цигнетата май са вече европейци.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
bum_bum написа:Апропо, не е ли официалната ни валута все още български лев? Какви са тия евро?
Не си ли купувал апартамент (имот) в последните 10 г.? Цена в лева няма.

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Мисля, че модерният термин е толерантност, а не расизъм.
Какво има да признава, то е всеизвестно, че е така

bum_bum написа:Ми освен който ги дава тия 30 евро да го обвинят в расизан и да го съдят. Той дефакто признава, че хората с не естествен цвят на кожата са по-глупави.![]()
Какво има да признава, то е всеизвестно, че е така

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Е сега вече наистина намразих циганите и расизма!
Най-добре ще е да изчакаме да започнат да дават парите, след това да поискаме да дадат на всички българчета с добър успех, дето имат да довземат до 60 лв. И на всички останали, дето са с успех над 3.50.
- това са много по 30 евро, а имаме основания да ги осъдим.
Най-добре ще е да изчакаме да започнат да дават парите, след това да поискаме да дадат на всички българчета с добър успех, дето имат да довземат до 60 лв. И на всички останали, дето са с успех над 3.50.
- това са много по 30 евро, а имаме основания да ги осъдим.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
efren написа:Доколкото разбрах са някакъв европейски проект затова ще е еквивалент на евро. Един вид българчетата са си гяурчета, а цигнетата май са вече европейци.
Не е европейски проект, а проект на някаква НПО, която ще финансира 60% от сумата. Останалите 40% от МОН.
Ако бяха финансирани на 100% от НПО тия стипендии щеше да е ок, ама сега си е чиста дискриминация от страна на МОН към българчетата.
Направо си е противоконституционно...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
МОН- не означава ли някакво министерство, което пък е свързано с управлението на страната.
Родителите на българчетата не винаги гласуват правилно, а за да се възпроизведе хилядолетният райх са необходими циганските гласове, за това трябва да се обгрижват.
А НПО доколкото зная е свързано с американските интереси в България- да кажем вземат най-голямата компания произвеждаща газ в Украйна, но за да бъде успешна, трябва да се ликвидира "Южен поток". Или пък някой трябва да произвежда определен тип въоръжение за "Ислямска държава". Примери колкото искаш.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Циганчетата ни може да са глупави, но пък българчетата ни са яки.

Българските младежи на 15 и 16 години са на водеща позиция в Европа по употребата на анаболи, каза днес във Варна Антония Банчева, старши експерт в Националния фокусен център. Тя представи последното изследване на Европейския училищен изследователски проект за алкохол и други наркотици, обхванало 35 европейски държави.
По думите на Банчева 10% от момчетата и 2% от момичетата на 15 и 16 г. у нас са посочили, че са употребявали на анаболи, докато в другите страни процентът е незначителен.
А как точно ще става законовото определяне кой е българин,кой е мангал?
Щото по лична карта всички са българи.Или аз бъркам нещо?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Въпрос на самоопределение. Въпреки, че аз циганин който да не се има за турчин не съм срещал.
Самоопределение?
Звучи малко несериозно.Усещам как по селата ,изведнъж,всички ще се циганизират за да взимат повече пари.
До колкото разбрах,40% от сумата плаща държавата.Значи ще трябва да се напише закон за определяне по етнос.Представям си какво мазало ще е в парламента
.
Цялата работа нещо издиша яко...
Звучи малко несериозно.Усещам как по селата ,изведнъж,всички ще се циганизират за да взимат повече пари.
До колкото разбрах,40% от сумата плаща държавата.Значи ще трябва да се напише закон за определяне по етнос.Представям си какво мазало ще е в парламента

Цялата работа нещо издиша яко...
bum_bum написа:Въпрос на самоопределение. Въпреки, че аз циганин който да не се има за турчин не съм срещал.
Това беше преди, сега си е далаверка да си цигне, "модерната раса".
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
sachs написа:А как точно ще става законовото определяне кой е българин,кой е мангал?
Сигурно ще има картончета с различни нюанси на кафявото. Като тия за определяне белотата на зъбите.
Ако си бил на море лятото - може и да намажеш стипендия наесен

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Мда, за такситата имаше такова нещо едно време.
Тъкмо щях да го поправя. Доста имам възможност да контактувам с такива служебно и научих много з атях през последните 5-6 години. Не само, че има бол такива цигани, ами и повечето цигани вече са си цигани и МРАЗЯТ Турците, те пък от своя страна също мразят циганите. Говоря за Турците, не за помаците, те или са прекалено миролюбиви, или пък са подли и задкулисни. Макар много от помаците да не се знаят реално дали са Българи или Турци, някои празнуват едните религиозни празници, други другите, а трети всичко или нищо.
То и Турци има, които само се водят такива за пред хората, а са си бели.
Та за бай мангал е гордост вече да се нарича ром. Ако му кажеш циганин се обижда. А някои се дразнят на думата ром даже защото на цигански значело мъж.
Веднъж едни циганки се разправяха "кой го измисли това роми и защо, то на цигански си значи мъж, аз не искам да ми викат ром".

efren написа:bum_bum написа:Въпрос на самоопределение. Въпреки, че аз циганин който да не се има за турчин не съм срещал.
Това беше преди, сега си е далаверка да си цигне, "модерната раса".
Тъкмо щях да го поправя. Доста имам възможност да контактувам с такива служебно и научих много з атях през последните 5-6 години. Не само, че има бол такива цигани, ами и повечето цигани вече са си цигани и МРАЗЯТ Турците, те пък от своя страна също мразят циганите. Говоря за Турците, не за помаците, те или са прекалено миролюбиви, или пък са подли и задкулисни. Макар много от помаците да не се знаят реално дали са Българи или Турци, някои празнуват едните религиозни празници, други другите, а трети всичко или нищо.

Та за бай мангал е гордост вече да се нарича ром. Ако му кажеш циганин се обижда. А някои се дразнят на думата ром даже защото на цигански значело мъж.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3