За Расизма

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

За Расизма

Мнение от efren » 22 Окт 2016, 12:55

Расизъм ли е децата от българския етнос получават стипендия при успех над 5.50 в размер на 35 лв, а децата самоопределили се като ромчета (дори и да не са такива) да получават 30 евро при успех над 3.50 ( не знам как в съвременното образование може да имаш успех под 3.50)?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: За Расизма

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2016, 12:57

Ми освен който ги дава тия 30 евро да го обвинят в расизан и да го съдят. Той дефакто признава, че хората с не естествен цвят на кожата са по-глупави. :dunno:

Апропо, не е ли официалната ни валута все още български лев? Какви са тия евро?
Изображение

Аватар

Мнение от efren » 22 Окт 2016, 13:02

Доколкото разбрах са някакъв европейски проект затова ще е еквивалент на евро. Един вид българчетата са си гяурчета, а цигнетата май са вече европейци.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 22 Окт 2016, 13:29

bum_bum написа:Апропо, не е ли официалната ни валута все още български лев? Какви са тия евро?

Не си ли купувал апартамент (имот) в последните 10 г.? Цена в лева няма. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 22 Окт 2016, 14:08

Мисля, че модерният термин е толерантност, а не расизъм.

:OT:
bum_bum написа:Ми освен който ги дава тия 30 евро да го обвинят в расизан и да го съдят. Той дефакто признава, че хората с не естествен цвят на кожата са по-глупави. :dunno:

Какво има да признава, то е всеизвестно, че е така :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 22 Окт 2016, 14:14

Е сега вече наистина намразих циганите и расизма!

Най-добре ще е да изчакаме да започнат да дават парите, след това да поискаме да дадат на всички българчета с добър успех, дето имат да довземат до 60 лв. И на всички останали, дето са с успех над 3.50.
- това са много по 30 евро, а имаме основания да ги осъдим.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Окт 2016, 14:15

efren написа:Доколкото разбрах са някакъв европейски проект затова ще е еквивалент на евро. Един вид българчетата са си гяурчета, а цигнетата май са вече европейци.

Не е европейски проект, а проект на някаква НПО, която ще финансира 60% от сумата. Останалите 40% от МОН.
Ако бяха финансирани на 100% от НПО тия стипендии щеше да е ок, ама сега си е чиста дискриминация от страна на МОН към българчетата.
Направо си е противоконституционно...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 22 Окт 2016, 14:38

МОН- не означава ли някакво министерство, което пък е свързано с управлението на страната. ;) Родителите на българчетата не винаги гласуват правилно, а за да се възпроизведе хилядолетният райх са необходими циганските гласове, за това трябва да се обгрижват. ;) А НПО доколкото зная е свързано с американските интереси в България- да кажем вземат най-голямата компания произвеждаща газ в Украйна, но за да бъде успешна, трябва да се ликвидира "Южен поток". Или пък някой трябва да произвежда определен тип въоръжение за "Ислямска държава". Примери колкото искаш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2016, 15:47

Циганчетата ни може да са глупави, но пък българчетата ни са яки. :mhihi:

Българските младежи на 15 и 16 години са на водеща позиция в Европа по употребата на анаболи, каза днес във Варна Антония Банчева, старши експерт в Националния фокусен център. Тя представи последното изследване на Европейския училищен изследователски проект за алкохол и други наркотици, обхванало 35 европейски държави.

По думите на Банчева 10% от момчетата и 2% от момичетата на 15 и 16 г. у нас са посочили, че са употребявали на анаболи, докато в другите страни процентът е незначителен.
Изображение

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 22 Окт 2016, 15:58

А как точно ще става законовото определяне кой е българин,кой е мангал?
Щото по лична карта всички са българи.Или аз бъркам нещо?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2016, 17:03

Въпрос на самоопределение. Въпреки, че аз циганин който да не се има за турчин не съм срещал.
Изображение

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 22 Окт 2016, 17:21

Самоопределение?
Звучи малко несериозно.Усещам как по селата ,изведнъж,всички ще се циганизират за да взимат повече пари.
До колкото разбрах,40% от сумата плаща държавата.Значи ще трябва да се напише закон за определяне по етнос.Представям си какво мазало ще е в парламента :).
Цялата работа нещо издиша яко...

Аватар

Мнение от efren » 22 Окт 2016, 17:24

bum_bum написа:Въпрос на самоопределение. Въпреки, че аз циганин който да не се има за турчин не съм срещал.

Това беше преди, сега си е далаверка да си цигне, "модерната раса".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Окт 2016, 17:44

sachs написа:А как точно ще става законовото определяне кой е българин,кой е мангал?
Щото по лична карта всички са българи.Или аз бъркам нещо?

Сигурно ще има картончета с различни нюанси на кафявото. Като тия за определяне белотата на зъбите.
Ако си бил на море лятото - може и да намажеш стипендия наесен :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Окт 2016, 18:09

Мда, за такситата имаше такова нещо едно време. :mhihi:

efren написа:
bum_bum написа:Въпрос на самоопределение. Въпреки, че аз циганин който да не се има за турчин не съм срещал.

Това беше преди, сега си е далаверка да си цигне, "модерната раса".

Тъкмо щях да го поправя. Доста имам възможност да контактувам с такива служебно и научих много з атях през последните 5-6 години. Не само, че има бол такива цигани, ами и повечето цигани вече са си цигани и МРАЗЯТ Турците, те пък от своя страна също мразят циганите. Говоря за Турците, не за помаците, те или са прекалено миролюбиви, или пък са подли и задкулисни. Макар много от помаците да не се знаят реално дали са Българи или Турци, някои празнуват едните религиозни празници, други другите, а трети всичко или нищо. :dunno: То и Турци има, които само се водят такива за пред хората, а са си бели.
Та за бай мангал е гордост вече да се нарича ром. Ако му кажеш циганин се обижда. А някои се дразнят на думата ром даже защото на цигански значело мъж. :mhihi: Веднъж едни циганки се разправяха "кой го измисли това роми и защо, то на цигански си значи мъж, аз не искам да ми викат ром". :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Следваща

Назад към Извън Темата