Кола от Белгия...??
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- lud fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: BMW M6 G-power
- Детайли за колата: Не е перфектна,но си я обичам..;pp
Кола от Белгия...??
Колеги някой знае ли,какви документи са нужни в Белгия за искарване на червени транзитни номера до България.Някой скоро да е докарвал кола на вход от тук?Моля да ми помогнат запознатите да знам,че в последия момент да нямам ядове тука.Поздрави 

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Кола от Белгия...??
lud fen написа:Колеги някой знае ли,какви документи са нужни в Белгия за искарване на червени транзитни номера до България.Някой скоро да е докарвал кола на вход от тук?Моля да ми помогнат запознатите да знам,че в последия момент да нямам ядове тука.Поздрави
Същото ме интересува за Холандия. Мерси
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
lud fen написа:Колеги някой знае ли,какви документи са нужни в Белгия за искарване на червени транзитни номера до България.Някой скоро да е докарвал кола на вход от тук?Моля да ми помогнат запознатите да знам,че в последия момент да нямам ядове тука.Поздрави
Дългия розов талон, технически преглед, зелена карта и лична карта на шофьора. Издават временен талон формат А4 и с всички документи в КАТ.
Larbi написа:lud fen написа:Колеги някой знае ли,какви документи са нужни в Белгия за искарване на червени транзитни номера до България.Някой скоро да е докарвал кола на вход от тук?Моля да ми помогнат запознатите да знам,че в последия момент да нямам ядове тука.Поздрави
Същото ме интересува за Холандия. Мерси
За Холандия задължително технически преглед, за Белгия може и да се размине, но за Холандия има голям проблем. За Холандия задължително малък и голям талон, новите малки са пластмасови като лична карта. Ако няма лепенки за цифри на белия номер не се оставяйте да ви ги пишат с флумастер, може после да има голям проблем в Австрия или Унгария.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
И за Белгия тех. преглед е задължителен, и бъдете внимателни при покупка на автомобила дори и за най-малката неизправност няма да можете да минете от преглед. И един пример лятото си докарах кола от Белгия правеха ми проблем, че на едната гума надписа е бил различен от другата, а шарката беше еднаква, не купувайте кола от разни мароканци, араби, турци.. по-добре от белгиец или холандец, успех 

- Larbi
- Потребител
-
Мерси! Аз още се чудя дали да си вкарам филма с покупка на кола от Холандия и после докарване. Цените са височки, но нали уж километрите са им реални и колата ще е в ред...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Поне не са толкова изгнили като в Германия и Австрия.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Larbi
- Потребител
-
Да, супер са си каляските, но досега не съм вкарвал кола от чужбина и чета напред-назад по форуми където са задавани подобни въпроси и ще видим каква ще я правя. autoscout24.nl обаче няма мега богат избор и освен това цените са приятно височки и другия секретен вариант ми е на връщане да мина през някоя обява в Дойчланда щото има по-интересни цени и по-голям избор от малка Холандия, но там пак е същото в смисъл че тряба да се издават транзитни номера и да се отчислява колата и ако не е от дилър ами частна обява не знам как ще се оправя 

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
Знаеш ли за пазара на коли във вторник? Oт няколко години вече не е в Утрехт, а май в Beverwijk, някои хора купуват коли от там. Не знам какво точно търсиш. Иначе ако взимаш от автокъща, документите и номерата са ти готови за двайсет минути, не се ходи до служба за регистрации като в Германия. На връщане - Германия, Австрия, Унгария, Румъния или Сърбия и си вкъщи. Няма нищо страшно, най-големите тъпаци го правят дори и въртят търговия. От частно лице също не е проблем, ще те заведе и ще се оправите бързо, няма нищо общо с България. В Белгия имаше 2dehands.be - има коли и всякакви неща. Не препоръчвам да се купува от Фламандия, тия са същите боклуци като нас, не знам как са се пръкнали такива хора там. Виж и Люксембург, понякога и там има добри оферти. Тая година купувах камиони от Фламандия с изтекъл преглед, направиха ми рег.номера без проблем, страшни далавераджии са, постоянно искат пари на ръка без фактури.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Колега и за километрите не им се доверявай много само и единствено ако има сервизна книжка и проверка в от. сервиз
малко е вероятно някакъв холандец или белгиец да пипат км. но автоджамбазите яко ги връщат, имам приятели познати в Белгия които работят по сервизите знам от тях, че и там се връщат км. 

9 мнения
• Страница 1 от 1