LED Крушки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

LED Крушки

Мнение от 320mpower4 » 15 Ное 2016, 1:37

lll.jpg

Някой да е ползвал такива лед светлини... стават ли за нощно каране :dunno: или просто само светят без да осветяват....
гледам има от тях H1 H4 H7 и са доста евтини
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2

Re: LED Крушки

Мнение от Mpower94 » 15 Ное 2016, 8:27

ИзображениеКарах на подобни, доста по стари де, но едно е ,че светеха доста по слабо от обикновенна халогенна крушка 55в, второ ,че не можеше да се превключи на дълги, тоест оригинално на една друга марка кола, беше с х7 спомен, и в една крушка бяха и дългите.

п.п по точно взех колата с тях, и след няма и 2 дни ги хвърлих :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2019 BMW X5 G05 XDrive40i

Мнение от goppe » 15 Ное 2016, 9:49

Карам с такива 80W, но ги ползвам за дневни светлини (намалени са на 30%). Доволен съм като за дневни, правят горе-долу същия ефект като обикновените халогени с жълта светлина през деня. За дълги през нощта не мога да кажа, защото тогава си светват ксеноните при мен. Незнам обаче дали бих разчитал на тях като основна светлина за нощно каране...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 15 Ное 2016, 11:31

А какво мислите за тези
http://www.hid.bg/Komplekt-LED-svetlini-za-farove-H7
Мисля да си взема такива и да ги сложа на дългите?
Има ли някой с такива крушки,да сподели мнение?
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 15 Ное 2016, 12:13

Аз карам с подобен кит х7 на дългите, с 2 думи - ден правят! Жалко че не стават за къси, много се разсейва светлината и ще заслепява. :yes:

П.П: тия където са само крушки не стават за абсолютно нищо друго от дневни светлини. Не си харчете парите за друго няма смисъл.
Tires are evil - destroy them all ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Ное 2016, 17:02

ми.. аз гледах оня ден едни лед фарове (крушки/ленти/???) на акюра.

ми.. нямаха нищо общо с крушките дето се продават на ибей и тн...

аз лично не бих се пробвал на рефлекторен фар с никакви крушки по-различни от фабричните- може би с по-голяма мощност (вместо 55 вата - 100 вата китайски) или същата мощност но по-ефективни на някоя известна фирма (примерно GE)...

а ако трябва да бъдем честни повечето модерни нормални фарове ако са им чисти стъклата и регулирани правилно са достатъчни дори с фабричните крушки... с други думи- не бих се занимавал...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cmdkick » 15 Ное 2016, 21:39

На мене фаровете са ми малко слабост и почти винаги на която и кола да е (освен най-новите които са фул лед) ми идват слаби. На късите съм с крушки от Дару за 100 кинта, защото не искам да заслепявам хората иначе отдавна да съм боднал лед кит и там. На дългите това няма значение, като така или иначе се пускат когато пред тебе няма никой. Колкото е по-голяма осветеноста на пътя толкова се чувствам по-комфортно и по-сигурно, съответно се натоварвам значително по-малко, направо им се чудя на някои как карат с фарове светещи като свещи... :dunno: :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 15 Ное 2016, 22:09

Колега, дай подробности за този кит на дългите и аз съм малко маняк на тема фарове. На един Ланд Ровър Дифендер му изработихме ксенонови фарове за почти 2000 лева с известния Страхил Тошков, който ми е направил и още няколко други автомобила много професионално от рефлекторен фар на лупа с ксенон.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cmdkick » 15 Ное 2016, 22:27

Мордехай написа: ...ксенонови фарове за почти 2000 лева..
:bowdown: :bowdown:
Става въпрос за подобен кит като тия :http://www.hid.bg/Komplekt-LED-svetlini-za-farove-H7 , съответно колкото по-скъп е толкова е и по добър (нали, естествено :D ) Моя не съм сигурен кой точно е, но съм сигурен че вече са излезли доста по ъпдейтнати варианти. Има такива кaто за почти всеки вариант на крушка. За да стават като цяло самата крушка на гърба си има вентилатор (напълно истински такъв) защото до колкото съм чел, лед крушката се нагрява в основата си където и е запалителната джаджа, а не както останалите в самата част която свети.
В основата си крушката има доста допълнителни неща сравнена с обикновена и за монтажа им на някой вид фарове (например на е46) си трябва да си доста креативен (аз се наложи да стана такъв по трудния начин - купих ги преди да проверя как точно аджеба това ще седи там), но резултата за мен поне е положителен. Предполагам не са навлезли толкова колко ксенон китовете. Съвета ми е ако решиш да го слагаш на някоя кола първо виж от какво точно се състои кита и си представи как и къде точно ще стои, защото не е баш plug and play.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 15 Ное 2016, 23:16

Колеги не,че искам да ви се бъркам,но 200 лв за LED комплект не е ли малко много... ? Все пак това са 2 крушки произведени в Китай с прилежащите им аксесоари.Давам 1 пример,вярно без гаранция,но ... https://www.aliexpress.com/item/New-H7- ... 72e9865baf

п.с. на мен лично след ксенон къси...нормалните халогенни дълги ми вършат супер работа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cmdkick » 15 Ное 2016, 23:33

Еми моите са почти същите като тези които ти си дал, само че имаха и гаранция и марка :mhihi: плащах ги двойно на тези. Като гледам снимките късите му се отрязват перфектно, незнам дали наистина са му така или има измама.
200 лева за някои са много за други малко, гледаш резултата и си правиш сметка, то все едно да кажеш 100 бона за кола не е ли много :dunno: :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 16 Ное 2016, 10:18

Говорим за 2 броя ЛЕД крушки и то "никаква" марка,не за 5er 2016...Ако бяха Philips,Osram нормално е,но да ми продават китайски стоки с цени 4-5-6 пъти над нормалното с това не съм съгласен.Все пак и ти си прав,че всеки си преценява.

Потребител
Аватар

Мнение от Бутрака » 23 Авг 2018, 4:51

Стават ли лед h11, тези с перката за охлаждане на Bmw e46 facelift-а

Назад към Извън Темата