Антикражба маскировка на CD Player-a в колата?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Антикражба маскировка на CD Player-a в колата?
В на жената колата имаме едно CD Pioneer, съвсем обикновенно и сигурно е от най-евтините, но всеки път трябва да му махаме панела и да го крием, защото вече веднъж разбиваха колата, тъй като не ни се занимаваше да го сваляме. Лошото е, че така в повечето случаи даже не ги слагаме и караме без музика, защото предимно ползваме колата за близки разстояния. Мислех си обаче, да направя нещо като декоративна правоъгълна кутия, която да се заклещва в разстоянието между сд-то и таблото и просто да я поставяме и сваляме, но не можах да се сетя от къде или от какво да използвам подобна пластмаса, достатъчно тънка и здрава? Мислех да купя една кутия за панел, от тези пластмасовите дето бяха много актуални едно време, когато хората си носеха панелите у тях, но нещо не намерих никъде, а и по спомен пластмасата е доста по-дебела от това, което ми трябва за да пасне? Търсих и в интернет, и намерих снимка на това, което си представях лошото е, че в БГ едва ли го има, след като в Aliexpress (краля на китайските пластмасови евтини боклуци и джунджурии) го няма, та много бих се радвал ако някой даде свежа идея и да помогна на други колеги с този проблем.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Антикражба маскировка на CD Player-a в колата?
Аз панелите на по-евтините ги завирам някъде из колата. Знам, че всички крадци знаят и проверяват
ама досега не ми се е случвало да трошат за да видят дали и панела е там. Другите, си ги влача с мен.

Ubi dubium, ibi libertas
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
На старата кола и аз правех така, не съм го носил в мен панела, просто като спра го свалям и завирам някъде по колата, за да не се вижда от вън.
На старата ми кола си бях донесъл много хубаво цд на Pioneer от Щатите, който беше с двоен панел и дори като махна главния, отдолу се познаваше и леко се виждаше втория, и лесно можеше да се различи, че музиката беше добра за оня години. И аз се чудех как да го прикривам, след като си сваля панела. В крайна сметка бях видял едно много яко решение от приятел на баща ми и го направих - изрязах, сглобих и подлепих целия преден панел на супер стар авто касетофон, който подпъхвах между реалното СД и таблото за СД-то. Видимия резултат беше горе долу такъв (гледайки го само отпред):
Вярно че ми отне 2 дни рязане и сглобяване, но не съм имал набези по колата за 10г. Дори си спомням, че го бях направил още по-гадно да изглежда - бях му махнал врътките (чешмичките) и изглеждаше по-мизерно и от този на снимката
Вярно че ми отне 2 дни рязане и сглобяване, но не съм имал набези по колата за 10г. Дори си спомням, че го бях направил още по-гадно да изглежда - бях му махнал врътките (чешмичките) и изглеждаше по-мизерно и от този на снимката

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
@goppe - Може да го омажеш и с лютеница по врътката, хептен да си спокоен 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А то к'ва е разликата, дали ще си сваляш/слагаш панела на радиото, или ще слагаш/сваляш няк'ва булшит пластмаса? 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Мисля че имам кутия ако на някой му върши работа ще я подаря - не ми трябва.
Към колегата автор на темата - сподели какъв е автомобила, така някой може да блесне с инжЕнерно решение според самата конзола.
Имах един съсед имаше рено 19 Williams - истински williams. Имаше си измислено такова капаче за стереото от производителя. Като го видях - паднах, закрепяше се на специални ниши в самата конзола.
Може и всички 19ки да са били така попринцип де - не съм фен на рената и не съм се заглеждал в други коли...
Към колегата автор на темата - сподели какъв е автомобила, така някой може да блесне с инжЕнерно решение според самата конзола.
Имах един съсед имаше рено 19 Williams - истински williams. Имаше си измислено такова капаче за стереото от производителя. Като го видях - паднах, закрепяше се на специални ниши в самата конзола.
Може и всички 19ки да са били така попринцип де - не съм фен на рената и не съм се заглеждал в други коли...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
7 мнения
• Страница 1 от 1