Skype и Baidu
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Skype и Baidu
Някаква нова гад ме е полазила в Скайп, праща линк към някакви хапчета за повишаване на мозъчна активност на всички контакти. Интересното е, че нямам инсталиран скайп, на нито един компютър и нямам апп в телефоните. Не съм влизал сигурно от 3-4 години ...Приятели ми се обадиха да ми кажат, че ги спамя
Влезнах през уеб приложението, пусна ме, смених си паролата и изтрих съобщенията. Всичко си беше наред на пръв поглед, освен един контакт който не познавам, разкарах го и него.
Поредната майкрософтска свинщина ли е това или ....?

Поредната майкрософтска свинщина ли е това или ....?
Ubi dubium, ibi libertas
- banan4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530d LCI
- Мечтае да кара: X6 M50d
Re: Skype и Baidu
Да!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Проблемът е от повече от година. Хората основно подозират изтичане на пароли през xbox live, но има засегнати, които нямат такава регистрация.
И е точно поредната мс свинщина - решението им е "рестартитай и ще се оправи", в случая модифицирано до "сменете си паролата". МС отричат да са изтекли паролите от тях, но когато засегнатите хора са имали уникална парола за скайп, няма откъде другаде да е.
Друга реакция няма, оплакванията от проблема продължават.
Байду като цяло няма много общо, освен, че лошите им използват възможността за препращане, за да скрият реалния адрес на страницата и да изглежда легитимен линка.
https://community.skype.com/t5/Security ... 493#M48838
И е точно поредната мс свинщина - решението им е "рестартитай и ще се оправи", в случая модифицирано до "сменете си паролата". МС отричат да са изтекли паролите от тях, но когато засегнатите хора са имали уникална парола за скайп, няма откъде другаде да е.
Друга реакция няма, оплакванията от проблема продължават.
Байду като цяло няма много общо, освен, че лошите им използват възможността за препращане, за да скрият реалния адрес на страницата и да изглежда легитимен линка.
https://community.skype.com/t5/Security ... 493#M48838
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И аз имах подобна драма, въпреки че от години не използвам скайп и съм го махнал отвсякъде. Има ли как да си изтрия изобщо профила там
Интересно как успяха да затрият и скайп. Съвсем бях забравил за него
Това като едно време ICQ

5 мнения
• Страница 1 от 1