Лепило за бензинова помпа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Лепило за бензинова помпа

Мнение от //M_Power » 08 Дек 2016, 17:52

Здравейте ! Искам да питам някой дали знае с какво лепило мога да си залепя пластамсовите букси на бензиновата помпа без да го разяде или да има проблеми защото като напълня резервоара до горе протича от буксите за бензиновата помпа за Е36 става въпрос :) Сменил съм вече бензиновата помпа и не ми се занимава да сменявам всичко на ново :)
Благодаря предварително :)
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Лепило за бензинова помпа

Мнение от zvetiko » 08 Дек 2016, 18:33

//M_Power написа:Здравейте ! Искам да питам някой дали знае с какво лепило мога да си залепя пластамсовите букси на бензиновата помпа без да го разяде или да има проблеми защото като напълня резервоара до горе протича от буксите за бензиновата помпа за Е36 става въпрос :) Сменил съм вече бензиновата помпа и не ми се занимава да сменявам всичко на ново :)
Благодаря предварително :)

Колега- черен силикон VICTOR REINZ. От изключителна важност е доброто обезмасляване на повърхностите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Re: Лепило за бензинова помпа

Мнение от wladio » 08 Дек 2016, 18:37

маслоустойчив силикон.има го и в двата цветови варианта.

Назад към Извън Темата