Mercedes SLK r170
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Mercedes SLK r170
Колеги,
Моля запознатите за повече информация за колата. Дойде ми извратената идея да взема 200 или 230 kompressor. Интересува ме как е като вървене и поддръжка, дали има възможност за шпер и всякакви подробности, които са неясни за широката аудитория
Идеята е лятна уикенд кола.
Благодаря предварително!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Моля запознатите за повече информация за колата. Дойде ми извратената идея да взема 200 или 230 kompressor. Интересува ме как е като вървене и поддръжка, дали има възможност за шпер и всякакви подробности, които са неясни за широката аудитория

Благодаря предварително!
Live it like you Love it
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Mercedes SLK r170
Колега, аз карам 6-та година Е200 Компресор, много съм доволен.
Здрав мотор, не претенциозен, харчи 12/100 градско.
Мисля че опция за шпер няма.
Колегата Лилоф ако се включи ще ти даде повече подробности.
Ако е запазена кола я взимай.
Здрав мотор, не претенциозен, харчи 12/100 градско.
Мисля че опция за шпер няма.
Колегата Лилоф ако се включи ще ти даде повече подробности.
Ако е запазена кола я взимай.

Не съм гледал още, предстои тепърва. Иначе имам приятел с ц класа от това време с шпер, за това се надявах на такава възможност.
Live it like you Love it
blqsu4ko написа:Колеги,
Благодаря предварително!
Жена ми караше такова много отдавна. Примерно 2000 да е било. 230 компресор. Беше много сладко на вид за времето си и жената много го харесваше. Варио гюрука беше много идеен. Беше ново та не помня да се беше чупил. Това му бяха плюсовете. Минусите- това може би беше най- неприятната кола за шофиране която аз лично някога съм карал. Заявявам го съвсем отговорно. Никаква динамика. Може би единствената кола която колкото и да я натисках никога не й "усетих" геометрията на шасито- винаги беше в състояние да отреагира неадекватно на някоя ситуация... Никакво удоволствие от шофирането. Усещането на волана беше като на стара електронна игра с волан. Звука на мотора е комичен. Не върви (беше автомат). Изобщо... ако го мислиш като фън кола- забрави. Шпер нямат... След това й го смених с 2005та слк55 амг и това беше точно обратното- може би една от най- забавните коли да се кара агресивно. Помня имаше един период в които може би всеки уйкенд я водих на пистата да се ръгам с "батковците" с яките коли и беше повече от компетентна дори с фабричноте си 340 или там колкото коня беше...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
6 мнения
• Страница 1 от 1