... какви игри играте на мобилните си телефони?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
... какви игри играте на мобилните си телефони?
гледам хората все нещо цъкат на телефоните си- често е фейсбук, туитър и тн социални мрежи... обаче и много хора играят на разни игри..
какво играете? защо го играете? учи ви на нещо? губите си времето? открили сте, че сте много добри? открили сте, че сте много зле и сте се амбицирали? някой ви зариби или сами си я открихте?
аз нямам много време, но ако трябва да седя някъде и да чакам нещо и нямам възможност да върша нещо служебно- от много време играя на world of tanks blitz... много ми харесва като изпълнение (тия руснаци как са завряли всичко това в тоя дребен телефон?) и като стратегия и това, че те кара да мислиш в реално време. харесва ми още, че не изисква да я играеш всеки ден по няколко пъти на ден за да вървиш напред... може да я играеш непрекъснато а може да я поглеждаш веднъж в месеца ако искаш...
зарибих се защото й видях графиките и реших да я разгледам. смъкнах я, стартирах я и влязох в бой с някакъв разкован ниво 1 танк... и независимо, че всички бяха с или ниво 1 или 2 танкове- аз загубих 8 битки - поред
и реших, че тая няма да я бъде
и така вече няколко години
никоя друга игра, не може да ми вдигне така пулса както тази - особено ако всичките от отбора си та убити и ти си сам срещу 3ма.. или 4ма ... или повече... веднъж след такава битка която спечелих сам срещу 4ма си измерих пулса - беше към 160... ей така- седейки на стол... и така...
та... какви игри ви точат батерийте на телефоните?
какво играете? защо го играете? учи ви на нещо? губите си времето? открили сте, че сте много добри? открили сте, че сте много зле и сте се амбицирали? някой ви зариби или сами си я открихте?
аз нямам много време, но ако трябва да седя някъде и да чакам нещо и нямам възможност да върша нещо служебно- от много време играя на world of tanks blitz... много ми харесва като изпълнение (тия руснаци как са завряли всичко това в тоя дребен телефон?) и като стратегия и това, че те кара да мислиш в реално време. харесва ми още, че не изисква да я играеш всеки ден по няколко пъти на ден за да вървиш напред... може да я играеш непрекъснато а може да я поглеждаш веднъж в месеца ако искаш...
зарибих се защото й видях графиките и реших да я разгледам. смъкнах я, стартирах я и влязох в бой с някакъв разкован ниво 1 танк... и независимо, че всички бяха с или ниво 1 или 2 танкове- аз загубих 8 битки - поред

та... какви игри ви точат батерийте на телефоните?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Re: ... какви игри играте на мобилните си телефони?
Clash of clans по едно време ама ми писна, според мен наистина трябва да има сериозно време за убиване, че да цъкаш нещо.
Tires are evil - destroy them all ...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Clash of clans - много усилено я цъкам вече 3та година. Харесва ми, че без значение дали плащаш или не - стигаш на едно място, няма как да имаш нещо повече или по-добро от другите, може само да го имаш по-рано от тях (но тогава няма тръпка в играта). Напоследък обаче се усещам как ми омръзва и все по-рядко играя (влизам по 1-2 пъти на ден за няколко минути, ако няма касички директно я затварям до следващия ден).
Заради малкия на братовчедка ми имам и някаква игра с дракони (по филма Как да си дресираш дракон), но нея много рядко я отварям и то главно като знам, че малкия ще идва и да не мрънка, че не съм му развил драконите
Мъчих и Narcos, но е зле. Доста скучна, трябва да плащаш ако искаш нещо да се случва и вечно има някви ботове дето ти одират кожата
Заради малкия на братовчедка ми имам и някаква игра с дракони (по филма Как да си дресираш дракон), но нея много рядко я отварям и то главно като знам, че малкия ще идва и да не мрънка, че не съм му развил драконите

Мъчих и Narcos, но е зле. Доста скучна, трябва да плащаш ако искаш нещо да се случва и вечно има някви ботове дето ти одират кожата
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Boom Beach... Почнах я след като мега ми омръзна Clash of Clans. По интересно е оформен геймплея и начините на атака.
Candy Crush Soda Saga
Candy Crush Soda Saga

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Аз играя в Stack Overflow като пътувам за работа
Иначе гледам разни колеги търчат из почивките насам-натам по разни паркове да "бутат" някакви виртуални портали. Като цяло за мен игрите на мобилен телефон са чиста загуба на време, ама айде тия с порталите, покемони разни, поне размърдват народа малко малко да се пораздвижи 
ПС: В интерес на истината преди на първия ми Андроид телефон играех за малко на някаква драг рейсинг игра, ама не и помня името

ПС: В интерес на истината преди на първия ми Андроид телефон играех за малко на някаква драг рейсинг игра, ама не и помня името

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Мен ми е лабав телефона иначе и real racing 3 играех преди много
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Real Racing на един таблет. Още си седи и чат пат играя.
От телефона Game Of War. Страшна зарибявка е и признавам, че направих няколко подкрепящи покупки, но всичко е в реда на нащата и мога да си се развивам спокойно.
1024 да си раздвижа мозъка малко.
Car X Drift - като нямам кола в реалния живот, дето да давам газ, то поне на телефона понякога..
8 Ball pool - да се чепкаме с приятелката, кой е по-добър на тоя билярд.
От телефона Game Of War. Страшна зарибявка е и признавам, че направих няколко подкрепящи покупки, но всичко е в реда на нащата и мога да си се развивам спокойно.
1024 да си раздвижа мозъка малко.
Car X Drift - като нямам кола в реалния живот, дето да давам газ, то поне на телефона понякога..
8 Ball pool - да се чепкаме с приятелката, кой е по-добър на тоя билярд.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Oblivion
- Потребител
-
- Кара: Yamaha R1
- Мечтае да кара: E38 740IL
Yu Gi Oh Duel Links
Hitman GO
Final Fantasy IX
Hearthstone
A Dark Room
Това са игрите които препоръчвам на всеки да пробва.
Hitman GO
Final Fantasy IX
Hearthstone
A Dark Room
Това са игрите които препоръчвам на всеки да пробва.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
CSR 2 : Драг с разни коли. Има интересен мултиплеър. Другото е BS.
Real Racing -
Морски шах с приятелката ми цъкаме.
Общо взето цъкам само в кенефа. Другото време не отварям.
Real Racing -
Морски шах с приятелката ми цъкаме.
Общо взето цъкам само в кенефа. Другото време не отварям.
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
И аз играя Boom Beach, на 48-мо ниво съм 

- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Nickelback написа: В интерес на истината преди на първия ми Андроид телефон играех за малко на някаква драг рейсинг игра, ама не и помня името
Точно drag racing се казва

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Pet Rescue saga - ниво 1662 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Единствената, която ме грабна беше Mortal Kombat като излезе преди 2? години. Заради носталгията може би. Но я играх 2-3 месеца само, защото ме боляха пръстите от помпене.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
chess.com
пускам си партии с по 3 до 14 дни на ход и когато имам свободно време я отварям за да местя на 15-те маси, на които съм почнал да играя
Годвилль
невероятно забавна НЕигра, където можеш само да наблюдаваш своя "герой". В текстови режим. Ако знаете руски, мисля, че по-добра игра не е правена за мобилен телефон. Отварям я и се хиля. Има и английски вариант, ама там не е толкова смешно.
иначе в WOT имам 3 немски премиума ниво 8 - пантера, лъв и една осичка с 90мм оръдие
пускам си партии с по 3 до 14 дни на ход и когато имам свободно време я отварям за да местя на 15-те маси, на които съм почнал да играя
Годвилль
невероятно забавна НЕигра, където можеш само да наблюдаваш своя "герой". В текстови режим. Ако знаете руски, мисля, че по-добра игра не е правена за мобилен телефон. Отварям я и се хиля. Има и английски вариант, ама там не е толкова смешно.
иначе в WOT имам 3 немски премиума ниво 8 - пантера, лъв и една осичка с 90мм оръдие
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Белот - един офлайн да трепя времето.
Отскоро започнах War Machines - с танкчета се пуцаме онлайн, 3 мин е битката и става за губене на време.
Assoluto е с доста добър гейм-плей за каране на коли (има и М3 и М5) по писти, но има доста реализъм..
Traffic racer, Chameleon - рядко.. Втората си скачаш и е доста забавна..
Но като цяло ги играя много рядко, ама наистина много рядко. Нещо не мога да се зарибя, както си трябва.
CSR 2 последно го играх по-нахъсано, ама го врътнах и ми затъпя..
Отскоро започнах War Machines - с танкчета се пуцаме онлайн, 3 мин е битката и става за губене на време.
Assoluto е с доста добър гейм-плей за каране на коли (има и М3 и М5) по писти, но има доста реализъм..
Traffic racer, Chameleon - рядко.. Втората си скачаш и е доста забавна..
Но като цяло ги играя много рядко, ама наистина много рядко. Нещо не мога да се зарибя, както си трябва.
CSR 2 последно го играх по-нахъсано, ама го врътнах и ми затъпя..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2