Проблем с обезщетение по ГО
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Проблем с обезщетение по ГО
Здравейте колеги, проблема е следния.
В началото на Декември 2016, бях участник в птп в което съм потърпевш. След което на 05.12.2016г. съм подал заявление за изплащане на щета по ГО в Лев Инс, приложил съм нужните документи. Срока за изплащане на щетата по закон е 15 дни, при евентуална липса на някакви документи, срока може да се удължи и до 3 месеца. От тогава до сега са минали близо 4 месеца, а аз не съм получил обезщетението. Звънях във Лев Инс, и те ми отговориха, че няма проблеми със щетата и тя е в счетоводство и чака изплащане, но от тогава досега мина 1 месец. Въпроса ми е има ли смисъл да подавам жалба в съответните истанции и ако да, къде е най добре, или няма смисъл да се занимавам?
В началото на Декември 2016, бях участник в птп в което съм потърпевш. След което на 05.12.2016г. съм подал заявление за изплащане на щета по ГО в Лев Инс, приложил съм нужните документи. Срока за изплащане на щетата по закон е 15 дни, при евентуална липса на някакви документи, срока може да се удължи и до 3 месеца. От тогава до сега са минали близо 4 месеца, а аз не съм получил обезщетението. Звънях във Лев Инс, и те ми отговориха, че няма проблеми със щетата и тя е в счетоводство и чака изплащане, но от тогава досега мина 1 месец. Въпроса ми е има ли смисъл да подавам жалба в съответните истанции и ако да, къде е най добре, или няма смисъл да се занимавам?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Проблем с обезщетение по ГО
Аз бих отишъл наживо да им вдигна малко нервите... е така, да не им е толко спокойно рииш ли... 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мисля, че КФН (Комисия по Финансов Надзор) отговаря за ЗК... пиши едно писмо до КФН, с копие (който мейл трябва) до Лев Инс...
Има ли развитие? Аз от два месеца ги чакам вече.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
koziak написа:Има ли развитие? Аз от два месеца ги чакам вече.
Да, изплатиха ги преди 10 дни, но бяха минали повече от 3 месеца. А размера на обезщетението е повече от смешно.
5 мнения
• Страница 1 от 1