Екскурзия до Мароко- мнения
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Екскурзия до Мароко- мнения
Здравейте колеги,
нещо ме напъва жената да посетим тази дестинация, обаче аз нямам никакви впечатления за там, както и познати.
Четох това онова в интернет, но реших и да попитам и тук.
Та някой ходил ли е до Мароко, интересува ме обстановката, сигурност, интересни места, кога е добре да се посети тази държава и въобще всякакви мнения и препоръки.
Предварително благодаря
нещо ме напъва жената да посетим тази дестинация, обаче аз нямам никакви впечатления за там, както и познати.
Четох това онова в интернет, но реших и да попитам и тук.
Та някой ходил ли е до Мароко, интересува ме обстановката, сигурност, интересни места, кога е добре да се посети тази държава и въобще всякакви мнения и препоръки.
Предварително благодаря
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Re: Екскурзия до Мароко- мнения
Един мой колега ходи преди няколко месеца, не беше впечатлен особено, не е казал че съжалява, но каза че със сигурност няма да повтори. Те ходиха предимно млади и необвързани хора, може би за такива не е подходящо, а е по спокойна дестинация...

Tires are evil - destroy them all ...
В столицата е голяма цигания,единствено Казабланка ти препоръчвам другаде се шири голяма престъпност лъскавите бижута ги оставете в България да нямате проблеми
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
В периода 2000-2002 съм посещавал Мароко, Тунис, Либия и Египет, още тогава бяха не сигурни места, мизерия и като цяло въобще не ми допаднаха.
Сигурно има красиви места, но аз не съм фен.
В тези времена не бих отишъл.
Сигурно има красиви места, но аз не съм фен.
В тези времена не бих отишъл.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Колегите са описали държавата.
Престъпност чак няма, ако не си правиш експерименти, има полиция и ги е страх от нея.
Иначе си е мизерия и може би, най-гадното е денонощното спиране от всеки и предлагане на всевъзможни боклуци.
Иначе е различно и става за няколко дни, колкото да се види нещо ново.
Много малко хора биха повторили, но има по вкус и цвят знаете поговорката. Има хора, които обожават Индия, където е най-голямата мизерия и смрад в света.
Престъпност чак няма, ако не си правиш експерименти, има полиция и ги е страх от нея.
Иначе си е мизерия и може би, най-гадното е денонощното спиране от всеки и предлагане на всевъзможни боклуци.
Иначе е различно и става за няколко дни, колкото да се види нещо ново.
Много малко хора биха повторили, но има по вкус и цвят знаете поговорката. Има хора, които обожават Индия, където е най-голямата мизерия и смрад в света.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Завеждаш жената на Гибралтар, а като ви поомръзне, прескачате отсреща до Мароко за ден, и ви стига със сигурност 

- vladkoto369
- Потребител
-
Миналата година ходихме с моята приятелка в Мароко. Мисля, че бяхме там към края на април. Решихме да отидем на екскурзия, а не на почивка, защото не познаваме мястото, а с екскурзоводи е много по-лесно. Офертата открихме в https://oferti.pochivka.bg/oferti-maroko-d46 . Като цяло мястото е готино, относно престъпността не мога да ти кажа нищо, защото не съм забелязал нещо особено, все пак бяхме само няколко дни там. Аз бих отишъл отново в Мароко, на мен ми хареса.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Владо написа:Завеждаш жената на Гибралтар, а като ви поомръзне, прескачате отсреща до Мароко за ден, и ви стига със сигурност
+1 Има фериботи за целта
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Благодаря на колегите, които се включиха в темата.
Беше ми полезно.
В момента има и друга дестинация, към която проявявам интерес и може да се окаже по-посещавана, а именно Дубай.
Бих искал да отида там (ако не се разберем с жената за Мароко) някъде началото/средата на месец Май, проблема е, че доста странно, няма оферти за Дубай след месец Април?
Горещо ли става, някакви празници ли са...
Ще ми е полезно да споделят хора, който са ходили там.
Беше ми полезно.
В момента има и друга дестинация, към която проявявам интерес и може да се окаже по-посещавана, а именно Дубай.
Бих искал да отида там (ако не се разберем с жената за Мароко) някъде началото/средата на месец Май, проблема е, че доста странно, няма оферти за Дубай след месец Април?
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Е.Димитров написа:Благодаря на колегите, които се включиха в темата.
Беше ми полезно.
За дубай или преди май или след октомври. Просто е страхотна жега, нищо че навсякъде има климатици.
Бях там ноември 2014 и определено ми хареса. Цените на всичко са доста прилични за лукса и обслужването.
Определено бих отишъл пак там

ПС: Не съм използвал тур оператори
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Е.Димитров написа:Благодаря на колегите, които се включиха в темата.
Беше ми полезно.
Преди 2 седмици се върнахме от Дубай. Не съм бил в Мароко, но съм на 200% сигурен, че в Дубай ще ти е много по-интересно. Нереално е там. Отделно прескочихме до Ferrari World в Абу Даби и се повозихме на разни влакчета

11 мнения
• Страница 1 от 1