Сърбин преби пилот, бомбардирал Сърбия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Сърбин преби пилот, бомбардирал Сърбия

Мнение от efren » 01 Апр 2017, 22:41

Винаги съм се кефил на характера и ината на сърбите.

https://fakti.bg/world/230889-sarbin-pr ... =firstpage
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Потребител
Аватар

Re: Сърбин преби пилот, бомбардирал Сърбия

Мнение от navseal » 02 Апр 2017, 6:58

Интересно как, но тази новина става едва ли не световна сензация. Леко граничи с легендите за Крали Марко, но има резон.
Странен факт, но в интерес на истината сърбите разбиха на пух и прах американската глобална стратегия тогава, а именно: свалиха "невидим" F117A и повредиха силно поне още един, с което разбиха мита за стелт технологията. В резултат САЩ закри изцяло програмата стелт и коренно преосмисли цялата си военна доктрина. Всичко това доведе до огромни загуби, а и за стелт вече никой не говори. F117A бяха бракувани веднага след това.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 02 Апр 2017, 7:15

Да не излезе първоаприлска тази "новина"...??
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 02 Апр 2017, 8:44

Borymeckata написа:Да не излезе първоаприлска тази "новина"...??

Не, истина е- новината е от няколко дни. Както и това, че в София има паметник на геройски загинали американски пилоти, докато бомбандирали мирните софийските граждани по време на Втората световна война и разпръсквали експлодиращи играчки с цел деморализиране на противника. Нещо подобно на това да издигнат паметник на есесовеца загинал при изпълнение на служебните си задължения в Освиенцим. Е, това разлика между българите и сърбите и може би заради това живеят по-добре от нас, въпреки всичко, което правиха с тях "демократичните" държави и организации.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 02 Апр 2017, 10:28

Аз лично ги уважавам много, затова, че имаха куража да се опълчат на краварите въпреки, че бяха с ясното съзнание, че нямат никакъв шанс при пряко военно противопоставяне.....
а не като нас........д...давци, псевдоатлантици и прочее слагачи........

А и лично съм чувал историята и виждал следното: .....Сорри браћа Американци, али ни смо знали да је невидљив .....

Извинявайте за цитата - може и да не е съвсем правилно граматически :paranoid:
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Апр 2017, 12:38

MORSKIa написа:Аз лично ги уважавам много, затова, че имаха куража да се опълчат на краварите

Аз лично не мога да си представя да уважавам някой, който от 1000 години винаги е срещу мен и ми върти к*рвенски номера... Пък ако ще на марсианците да се е опълчил...

Това, че ние сме дупедавци е отделен въпрос...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Апр 2017, 14:27

Аз също ги уважам тези хора , отдаване уважение на противник показал героизъм и храброст не е престъпление .
Ще си позволя да цитирам една случка от живота на българския летец поручик Списаревски , загинал като герой в бой със същите тия американски летци дошли да сипят бомби над София . Макар и преди 70 години .
Във Вернойхен по време на обучение на български пилоти изтребители загиват подпоручиците Матей Тодоров и Георги Генчев. Тежка е вечерта след тяхната смърт за младите българи. Но в една от близките стаи подпийнали немски пилоти шумно празнуват, без да се съобразяват със скръбта им. Когато българите молят компанията за сдържаност, чуват в отговор непристойни реплики, включително спрямо българския народ. Германските колеги за нещастие не познават темперамента на Списаревски, популярен сред другарите си като Спаича. Полуобърнат към следващите го български пилоти, той им нарежда да затворят вратата от външната страна, гаси лампата и започва да „обработва“ новите си познати.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 02 Апр 2017, 14:42

drago_pavlov написа:
MORSKIa написа:Аз лично ги уважавам много, затова, че имаха куража да се опълчат на краварите

Аз лично не мога да си представя да уважавам някой, който от 1000 години винаги е срещу мен и ми върти к*рвенски номера... Пък ако ще на марсианците да се е опълчил...

Това, че ние сме дупедавци е отделен въпрос...

А сме дупедавци, защото сме пропуснали смисъла на думата "уважение" и я бъркаме с други думи.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Апр 2017, 15:45

Тази "новина" е започната от сръбски вестник...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Апр 2017, 16:04

alx написа:Тази "новина" е започната от сръбски вестник...

Сръбския крал се учи от турския султан май :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Апр 2017, 16:34

drago_pavlov написа:
alx написа:Тази "новина" е започната от сръбски вестник...

Сръбския крал се учи от турския султан май :mhihi:

Не зная. Само знам, че в наши дни истинските новини имат и "поддържащи" новини- освен главната новина има интервюта с притежателя на ресторанта, очевидци, често и видео от телефон и т.н... та такива "уникални" еднодневки винаги са под съмнение.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 03 Апр 2017, 19:29

дрън-дрън от "Сърбин преби пилот...." до това ,че сме дупедавци :mhihi:
viewtopic.php?f=4&t=277939&start=285
viewtopic.php?f=4&t=129017&start=20685
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Назад към Извън Темата