Знаете ли в какво състояние е пътят край яз. Широка Поляна
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Знаете ли в какво състояние е пътят край яз. Широка Поляна
Здравейте,
Предстои ми пътуване до в.с. Романтика-Форест, което са намира край яз. Широка поляна. Трябва да планирам и с какъв автомобил да отидем до там, с оглед на което искам да ви попитам дали някой от вас е ходил скоро до там или е минавал по пътя.
Спомените ми отпреди 7-8 години са за един много разбит и каменист път, който е неподходящ за леки автомобили. Любопитен съм за това дали през тези години е имало някаква промяна, дали е асфалтиран и т.н.
Благодаря ви!
Предстои ми пътуване до в.с. Романтика-Форест, което са намира край яз. Широка поляна. Трябва да планирам и с какъв автомобил да отидем до там, с оглед на което искам да ви попитам дали някой от вас е ходил скоро до там или е минавал по пътя.
Спомените ми отпреди 7-8 години са за един много разбит и каменист път, който е неподходящ за леки автомобили. Любопитен съм за това дали през тези години е имало някаква промяна, дали е асфалтиран и т.н.
Благодаря ви!
Re: Знаете ли в какво състояние е пътят край яз. Широка Поля
Миналото лято бяхме на Петрово бърдо за 2 седмици,съответно няколко пъти ходихме до Широка Поляна (прословутата пекарна). Предполагам питаш за състоянието на пътя от Батак до Широка Поляна. Пътя е перфектен, с нова настилка, не просто кърпено и т.н.
Нямаш проблеми там, иначе Пазарджик->Пещера->Батак си е нормален междуградски има си дупки и неравности но нищо особенно.
Нямаш проблеми там, иначе Пазарджик->Пещера->Батак си е нормален междуградски има си дупки и неравности но нищо особенно.
И това и за пътят, който е покрай водния басейн... нещо в порядъка на 4-5 км е...
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530xd
Три лета подред ходим там на палатки. Пътят до в.с. Романтика-Форест е хубав, няма сериозни дупки и дори с ниска кола не би трябвало да имаш проблем. След Романтика обаче не е толкова поддържан, има големи дупки и неравности. Ако си решил да пообиколиш с кола след вилното селище, те съветвам да си със SUV или джип, иначе и със спортен автомобил можеш да отидеш. Местността е красива и съм сигурен, че ще прекарате добре. Успех!
Много благодаря, колега! Помогна ми много в избора 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
6 мнения
• Страница 1 от 1