Малка градска кола за майка с бебе.
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Малка градска кола за майка с бебе.
Колеги, кажете си мнението, коя е най-добрата малка кола, която може да побере детска количка. Чудя се за ярис от 2006 година, но не знам дали ще влезе в багажника.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Малка градска кола за майка с бебе.
С оглед на масовото изпростяване по пътищата....10000000000000% против малка градска кола, особено за возене и на бебе. Виж и по-добре някакво компактно джипче, че да е по-сигурна работата. RAV-че или нещо друго в зависимост от бюджета.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Аз съм за Корса Ц. Малка, икономична, с голяма вместимост на багажника, евтина за поддръжка и най-вече лесна за паркиране 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Хонда джаз.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Някакъв по-компактен ван, Зефира например?
Excellent! Steven is my name!
мойта кара клио 1,5 дци относно количката отиваш в някоя авто къща и пробваш
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
madafaka_donkele написа:С оглед на масовото изпростяване по пътищата....10000000000000% против малка градска кола, особено за возене и на бебе. Виж и по-добре някакво компактно джипче, че да е по-сигурна работата. RAV-че или нещо друго в зависимост от бюджета.

- byte
- Потребител
-
- Кара: BMW E83 LCI 2.5si
- Мечтае да кара: BMW F25
- Детайли за колата: Black Sapphire
Може би е извън бюджета, и все още е рано, но все пак, хипотетично пододен тип автомобил за мен е идеален за целта - малък, 400км пробег с едно зареждане, кара се лесно, обслужва се лесно, поддържа лесно, паркира се безплатно и още... Renault Zoe, но за сега е около 50 000. http://www.ecars.bg/blogs/elektromobili ... na-bateria
"Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes." - Edsger Dijkstra
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
И аз съм за нещо по-голямо. Малките коли не предлагат никаква сигурност и ограничено място. Малките коли предлагат спорни спестявания по отношение на разход и поддръжка.
Единствено паркирането е валиден проблем, но в края на краищата колко да е трудно...
Иначе за количката както колегата е написал отиваш и мериш в авто къщата
Иначе ние ползваме за целтта Волво 40 - върши идеална работа и е достатъчно обезопасена
Единствено паркирането е валиден проблем, но в края на краищата колко да е трудно...
Иначе за количката както колегата е написал отиваш и мериш в авто къщата

Иначе ние ползваме за целтта Волво 40 - върши идеална работа и е достатъчно обезопасена
Да е жива и здрава химията
Стероидите помагат...

- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
На жена ми (бивша вече), като се роди синът ми и взех един Ситроен Ксара, 2000 година, 1.6 бензин. За 2000 лева ми стъпи. Супер е 

Твърдо против малките коли заради безопасността. Ако вътре ще слагаш и бебе - съвсем.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
майка с дете? бтр...
сега сериозно - предполагам бюджета не визира тежки паркетни всъдеходи (мл/х5 и тн) или големи коли... затова приоритет трябва да е возещите си да _не_ са на пътя на директния удар (демек на нивото на фаровете на една нормална кола)... затова предлагам хонда цр-в, тойота рав4 и всякакво возило дето седиш малко по-нависоко и се вписва в бюджета...
сега сериозно - предполагам бюджета не визира тежки паркетни всъдеходи (мл/х5 и тн) или големи коли... затова приоритет трябва да е возещите си да _не_ са на пътя на директния удар (демек на нивото на фаровете на една нормална кола)... затова предлагам хонда цр-в, тойота рав4 и всякакво возило дето седиш малко по-нависоко и се вписва в бюджета...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Опел Зафира както писа някой по-назад. Това ако трябва да се пести от пари. Здрава кола, надеждна, при удар с други коли също се държи добре, изпробвано е.
Стоиш леко по-високо, огромен багажник побиращи малко и много, нисък разход на всички бензинови, дизелови, газови и метанови вариации, не ги крадат, возят доста добре.
Както написа Донкелето първи, в никакъв случай малка кола за майка с бебе. Колкото по-голяма, толкова по-добре. алх го написа идеално, аз бих казал и танк ако може даже. Но понеже не може, Зафира е минимума, от там нагоре някоя стара Седма серия, стара Пета серия, ако може дори стар джип, но премиум. Хиляда пъти го препоръчвам пред средностатистически(в това число и на години)Японски или всякакъв друг вид полиестерен кенеф. Някаква заблуда е, че майките трябва също да карат дамски коли. Всъщност е някаква заблуда, че дамите въобще трябва да карат малки коли. Да имало къде да паркират или пък да не им било трудно с голяма кола. Ще се научи, вярвай ми, някога може и да има леки неудобства, но плюсовете са хиляда пъти повече, особено ако става дума за голям град с огромен трафик!!! По-голям трафик чисто математически води повече идиоти по пътя, повече разсеяни хора, повече бързащи хора, повече хора от тия дето не им пука за нищо и никой и повече от всичко подобно, тоест за мен все повече изключва малката кола като вариант. Съжалявам, че темата ти отива в тая посока повече да те разубеждава, отколкото да ти дава малки коли, но явно има защо.
Иначе е все тая каква малка кутийка ще вземеш.
Ако допреш дотам, че да се чудиш между няколко конкретни екземпляра, вземи тази с по-яркия цвят, забелязва се по-лесно от всички в движението.

Както написа Донкелето първи, в никакъв случай малка кола за майка с бебе. Колкото по-голяма, толкова по-добре. алх го написа идеално, аз бих казал и танк ако може даже. Но понеже не може, Зафира е минимума, от там нагоре някоя стара Седма серия, стара Пета серия, ако може дори стар джип, но премиум. Хиляда пъти го препоръчвам пред средностатистически(в това число и на години)Японски или всякакъв друг вид полиестерен кенеф. Някаква заблуда е, че майките трябва също да карат дамски коли. Всъщност е някаква заблуда, че дамите въобще трябва да карат малки коли. Да имало къде да паркират или пък да не им било трудно с голяма кола. Ще се научи, вярвай ми, някога може и да има леки неудобства, но плюсовете са хиляда пъти повече, особено ако става дума за голям град с огромен трафик!!! По-голям трафик чисто математически води повече идиоти по пътя, повече разсеяни хора, повече бързащи хора, повече хора от тия дето не им пука за нищо и никой и повече от всичко подобно, тоест за мен все повече изключва малката кола като вариант. Съжалявам, че темата ти отива в тая посока повече да те разубеждава, отколкото да ти дава малки коли, но явно има защо.
Иначе е все тая каква малка кутийка ще вземеш.
Ако допреш дотам, че да се чудиш между няколко конкретни екземпляра, вземи тази с по-яркия цвят, забелязва се по-лесно от всички в движението.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Мдам, разбирам ви, мисля че найстина малките коли е кофти за безопасността. Все пак става въпрос само градско каране, и практична за паркиране.
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4