Waze Maps

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Waze Maps

Мнение от stas.dakov » 02 Юли 2017, 13:47

Здравейте, трябва ми навигация със стоянки на полицай и камерите за скорост. Спрях се на waze, гледам че е като социална мрежа, показва всичко в реално време, някой използвал ли я?

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Waze Maps

Мнение от 3186 » 02 Юли 2017, 14:08

Аз я пробвах за първи път тия дни и съм доволен. Показва адекватно камерите, като те предъпреждава на 500м, полицейски стоянки не ми е показало, не съм и срещнал за 1700км. Определено я предпочитам пред Sygic или Google maps.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 02 Юли 2017, 14:21

Колегата го ползва и като пътувам с него нон стоп ми дудне къде има камери и къде има стоянка, да намалям :D Често се оказва право. По негова статистика обикновено има около 40-60 човека които го ползват с него. Той примерно report-ва всичко по пътя като кара - полицаи, произшествия, задръствания, има идея по принцип на задружно общество = няма да стане в Бг :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 N46B20
Мечтае да кара: M4 CS

Мнение от merx » 02 Юли 2017, 15:17

Аз го ползвам от седмица след като се заприказвахме с един колега за него. Преди просто му знаех идеята, но си мислех, че в БГ надали се ползва много. Темата а разговор беше, че от Благоевград до София имало 3 катастрофи и за трите адекватно го е предупредил.

За сега съм го ползвал само в София и репортите са били адекватни. За стационарни камери трябва да си ''бипка'' без проблеми, но май покрай тях и на разни други места дето не мисля, че има подобно на тия в Sygic. За полицейските стоянки просто трябва да има повечко потребители и да се репортва навреме.

За самата навигация се опитва да ме заблуждава по улиците, но добре че знам на къде отивам, че да не я слушам. :D

Идеята ми харесва и затова ще я ползвам редовно, дано броя на потребителите да се увеличи. :yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Юли 2017, 15:29

Waze е апликацията за мене. Използвам я всеки ден от години. Wazе и радарен детектор и си отваряш очите и ... поне за мене работи перфектно. Също е много добра в избягването на задръствания защото знае къде какво и рекалкулира навигацията в реално време доста по- добре от бордната навигация.

Сега, не знам колко хора участват и рапортуват полицаи, камери катастрофи и т.н... но поне от другата страна на океана е най- доброто на пазара.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 02 Юли 2017, 16:36

и аз използвам waze понякога, не толкова за навигацията, а по-скоро за real time информацията.

чудя се само защо google толкова години не доразвиват мобилните приложения на Google Maps и да заличат конкуренцията.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Юли 2017, 21:50

Denmark написа:и аз използвам waze понякога, не толкова за навигацията, а по-скоро за real time информацията.

чудя се само защо google толкова години не доразвиват мобилните приложения на Google Maps и да заличат конкуренцията.

Защото waze е на Гугъл...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 02 Юли 2017, 22:10

всекидневно я ползвам , аз съм с корона отдавна :D
изчислява ти най-бързия машрут , избягваш до голяма степен задръстванията и все някой ще е минал преди тебе , за да сигнализира полицаите в храстите :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stas.dakov » 03 Юли 2017, 6:47

Вече 2 дена я използвам и изглежда добре. Сега поне като сме без роуминг сигурно ще помага и за гърция :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 03 Юли 2017, 8:25

Ще я пробвам, до сега ползвах главно google maps, заради живите данни, които показват големите задръствания, но ще пробвам и тази, щом има толкова много положителни отзиви.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 N46B20
Мечтае да кара: M4 CS

Мнение от merx » 03 Юли 2017, 8:41

И я препоръчвайте на приятели и познати, да се разрастне общноста. Да има по-голяма полза. :driving:

На айфона ме дразни, че location service-a не може да се настрои на ''While using'', а е на ''Always'' и точи постоянно батерия, ама така и така си го зареждам всеки ден.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M17cH » 03 Юли 2017, 10:16

Дидо85 написа:Ще я пробвам, до сега ползвах главно google maps, заради живите данни, които показват големите задръствания, но ще пробвам и тази, щом има толкова много положителни отзиви.
.

Всъщност ако се затърсиш от къде гугъл имат живите данни в самото приложение ще ти излезе от Waze. Както и колегата по-горе писа, гугъл купиха Уейз.
Използвам я редовно като съм на път. Прекрасно се справя и със задръстванията. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stas.dakov » 05 Юли 2017, 8:19

Много малко е разпространена тук явно, като гледам само аз репортвам ... ако я използват повече хора ще е супер добра

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 05 Юли 2017, 11:56

stas.dakov написа:Много малко е разпространена тук явно, като гледам само аз репортвам ... ако я използват повече хора ще е супер добра

Доста хора репортват, но трябва още. Ползвам я само за софия, да бягам от трафика...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Мнение от eddieto_m » 11 Юли 2017, 19:45

Аз карам освен с Waze и с
https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.map
включен едновременно.Двойно се подсигурявам.Ще видите в настройките на Томтом как да я намалите и да я сложите отдясно,или отляво върху Waze.

Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk

Следваща

Назад към Извън Темата