Waze Maps
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Waze Maps
Здравейте, трябва ми навигация със стоянки на полицай и камерите за скорост. Спрях се на waze, гледам че е като социална мрежа, показва всичко в реално време, някой използвал ли я?
Re: Waze Maps
Аз я пробвах за първи път тия дни и съм доволен. Показва адекватно камерите, като те предъпреждава на 500м, полицейски стоянки не ми е показало, не съм и срещнал за 1700км. Определено я предпочитам пред Sygic или Google maps.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Колегата го ползва и като пътувам с него нон стоп ми дудне къде има камери и къде има стоянка, да намалям
Често се оказва право. По негова статистика обикновено има около 40-60 човека които го ползват с него. Той примерно report-ва всичко по пътя като кара - полицаи, произшествия, задръствания, има идея по принцип на задружно общество = няма да стане в Бг 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- merx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 N46B20
- Мечтае да кара: M4 CS
Аз го ползвам от седмица след като се заприказвахме с един колега за него. Преди просто му знаех идеята, но си мислех, че в БГ надали се ползва много. Темата а разговор беше, че от Благоевград до София имало 3 катастрофи и за трите адекватно го е предупредил.
За сега съм го ползвал само в София и репортите са били адекватни. За стационарни камери трябва да си ''бипка'' без проблеми, но май покрай тях и на разни други места дето не мисля, че има подобно на тия в Sygic. За полицейските стоянки просто трябва да има повечко потребители и да се репортва навреме.
За самата навигация се опитва да ме заблуждава по улиците, но добре че знам на къде отивам, че да не я слушам.
Идеята ми харесва и затова ще я ползвам редовно, дано броя на потребителите да се увеличи.
За сега съм го ползвал само в София и репортите са били адекватни. За стационарни камери трябва да си ''бипка'' без проблеми, но май покрай тях и на разни други места дето не мисля, че има подобно на тия в Sygic. За полицейските стоянки просто трябва да има повечко потребители и да се репортва навреме.
За самата навигация се опитва да ме заблуждава по улиците, но добре че знам на къде отивам, че да не я слушам.

Идеята ми харесва и затова ще я ползвам редовно, дано броя на потребителите да се увеличи.

Waze е апликацията за мене. Използвам я всеки ден от години. Wazе и радарен детектор и си отваряш очите и ... поне за мене работи перфектно. Също е много добра в избягването на задръствания защото знае къде какво и рекалкулира навигацията в реално време доста по- добре от бордната навигация.
Сега, не знам колко хора участват и рапортуват полицаи, камери катастрофи и т.н... но поне от другата страна на океана е най- доброто на пазара.
Сега, не знам колко хора участват и рапортуват полицаи, камери катастрофи и т.н... но поне от другата страна на океана е най- доброто на пазара.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
и аз използвам waze понякога, не толкова за навигацията, а по-скоро за real time информацията.
чудя се само защо google толкова години не доразвиват мобилните приложения на Google Maps и да заличат конкуренцията.
чудя се само защо google толкова години не доразвиват мобилните приложения на Google Maps и да заличат конкуренцията.

Denmark написа:и аз използвам waze понякога, не толкова за навигацията, а по-скоро за real time информацията.
Защото waze е на Гугъл...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
всекидневно я ползвам , аз съм с корона отдавна
изчислява ти най-бързия машрут , избягваш до голяма степен задръстванията и все някой ще е минал преди тебе , за да сигнализира полицаите в храстите

изчислява ти най-бързия машрут , избягваш до голяма степен задръстванията и все някой ще е минал преди тебе , за да сигнализира полицаите в храстите

- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
Вече 2 дена я използвам и изглежда добре. Сега поне като сме без роуминг сигурно ще помага и за гърция 

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Ще я пробвам, до сега ползвах главно google maps, заради живите данни, които показват големите задръствания, но ще пробвам и тази, щом има толкова много положителни отзиви.
- merx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 N46B20
- Мечтае да кара: M4 CS
И я препоръчвайте на приятели и познати, да се разрастне общноста. Да има по-голяма полза.
На айфона ме дразни, че location service-a не може да се настрои на ''While using'', а е на ''Always'' и точи постоянно батерия, ама така и така си го зареждам всеки ден.

На айфона ме дразни, че location service-a не може да се настрои на ''While using'', а е на ''Always'' и точи постоянно батерия, ама така и така си го зареждам всеки ден.
.Дидо85 написа:Ще я пробвам, до сега ползвах главно google maps, заради живите данни, които показват големите задръствания, но ще пробвам и тази, щом има толкова много положителни отзиви.
Всъщност ако се затърсиш от къде гугъл имат живите данни в самото приложение ще ти излезе от Waze. Както и колегата по-горе писа, гугъл купиха Уейз.
Използвам я редовно като съм на път. Прекрасно се справя и със задръстванията.

- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
Много малко е разпространена тук явно, като гледам само аз репортвам ... ако я използват повече хора ще е супер добра
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
stas.dakov написа:Много малко е разпространена тук явно, като гледам само аз репортвам ... ако я използват повече хора ще е супер добра
Доста хора репортват, но трябва още. Ползвам я само за софия, да бягам от трафика...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Аз карам освен с Waze и с
https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.map
включен едновременно.Двойно се подсигурявам.Ще видите в настройките на Томтом как да я намалите и да я сложите отдясно,или отляво върху Waze.
Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk
https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.map
включен едновременно.Двойно се подсигурявам.Ще видите в настройките на Томтом как да я намалите и да я сложите отдясно,или отляво върху Waze.
Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2