Кола под наем!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Кола под наем!
Приятели и познати си идват в България и искат на наемат кола за 10 дни. 5 човека са, един е шофьор и е немец (ако има значение). Искат да си наемат кола и да отидат до Гърция 05-15.08. Някъде, не знам къде са има дали оферта за 600 Евра, но им е скъпо а и според мен е много. Дайте идея и предложения откъде може да се наеме кола, на по ниска цена, освен ако тия 600 евра са нормална!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Кола под наем!
Общо взето в хубава компания с нови коли са си горе долу такива цените. В нискотарифните рента кари има доста по евтини коли, ама да не стане така че да си развалят почивката
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Аз карах един фиат стило за 3 дена че ми беше спешно като се прибрах и ми взе по 18 Евро на ден ама за такава кола толкова. Само че не помня телефона на човека.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Гледах сега в Sofia Rent A Car и има на по нормални цени. Гледах някакво ново Санта Фе за 400 евра, което е пак по добре от 600 

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Освен цената питай и дали конкретната фирма разрешава излизане извън БГ с колата им .
Преди време търсих за подобно пътуване и повечето фирми отказваха извън БГ да излиза колата.
В конкретния случай, взех от Еуратек ( шкода ) , цените и колите им бяха ОК .
Преди време търсих за подобно пътуване и повечето фирми отказваха извън БГ да излиза колата.
В конкретния случай, взех от Еуратек ( шкода ) , цените и колите им бяха ОК .
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Мога да ти дам контакт да звъннеш. Бяхме наели кола за служебна 2 години от човека, както и множество други коли, бусове и т.н.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:Мога да ти дам контакт да звъннеш. Бяхме наели кола за служебна 2 години от човека, както и множество други коли, бусове и т.н.
Прати и на мен

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ka4i написа:Гледах сега в Sofia Rent A Car и има на по нормални цени. Гледах някакво ново Санта Фе за 400 евра, което е пак по добре от 600
Аз винаги взимам от Мото Фое.
Евтините коли обаче са малки - фиеста и подобни.
При така зададени условия, излизане в чужбина, 5 човека, 10 дни, трябва да е нещо от класа на мондео. А те са по-скъпи. Излизането в чужбина също оскъпява.
Обади се и питай дали може да се излиза в чужбина с това Санта Фе и колко се доплаща.
Но все си мисля, че 500-600 евро са нормални за голям седан/комби.
Едва ли ще се натъпчат във форд фиеста, за да спестят 200 евро.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Нова кола за 5 човека, до Гърция, за 600 евро е нормална цена.
Вариант 2: по-стара кола, обаче евентуален ремонт в Гърция ще оскъпи цялата цена.
А и германец, с кола под наем, до Гърция... няма да е лесно намиране на кола като цяло.
Вариант 2: по-стара кола, обаче евентуален ремонт в Гърция ще оскъпи цялата цена.
А и германец, с кола под наем, до Гърция... няма да е лесно намиране на кола като цяло.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
ka4i написа:Гледах сега в Sofia Rent A Car и има на по нормални цени. Гледах някакво ново Санта Фе за 400 евра, което е пак по добре от 600
А гледаш ли че искат депозит за всяка кола?! И само депозита за джип е 500 евро?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Депозит 500евро даже е малко. За разни корси блокирват толкова и повече при стандартните компании. Дали шофьора е българин или немец все едно. Важното е, шофьора да има кредитна карта иначе няма да му дадат кола в нормална компания.
Може при разни малки да мине с депозит на ръка.
Може при разни малки да мине с депозит на ръка.
- Демирев
- ентусиаст
-
Еми гледам тука варненска компания 9 годишни бензини Антара - Каптива - Кашкай им искат по 480 евро депозит и отделно 190 евро за 72 часов - 3 дневен наем.
Само дето гледам че всички рент кари са резерве до 20 август навсякъде
Общо взета скъпотия и много трудно да наемеш нещо свястно в най-активния сезон 15 юли до 20 август.
Само дето гледам че всички рент кари са резерве до 20 август навсякъде

Общо взета скъпотия и много трудно да наемеш нещо свястно в най-активния сезон 15 юли до 20 август.
Последна промяна Демирев на 19 Юли 2017, 16:14, променена общо 2 пъти
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Нормално, сезон им е. То и затва са толкова скъпи точно в момента.
- Демирев
- ентусиаст
-
И като дабовиш че споменатите от мен бензини харчат по 13 л. бензин и ги искат върнати с пълен резервоар - егати златния наем за 3 дни 1500 лв.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
За под 600 евро само някой стар, разбит от каране сандък ще вземат. Нека погледнат пътническите бусове 7/8+1 (тип Вито, Ваваро, Мастер), не е най-комфортната кола, но често ги дават на по-изгодно цени (поне при нас е така). Иначе скоро на едни туристи им взехме 1500лв за две седмици в България (но пък им дадохме чисто нова кола, беше на 43км )
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2