Паркиране на кола на пътя?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Паркиране на кола на пътя?
Интересува ме колеги, как стои въпроса за паркиране на кола на пътя пред къща, пред която няма гараж. Хората, които живеят там си спират колата на техния тротоар. Правят ми проблеми....Става въпрос за малък град с разрешено паркиране от двете страни във въпросната улица. Пътят пред къщата и той ли е техен както се завещава тротоара, доколкото зная?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Re: Паркиране на кола на пътя?
BMWMHartge написа:Интересува ме колеги, как стои въпроса за паркиране на кола на пътя пред къща, пред която няма гараж. Хората, които живеят там си спират колата на техния тротоар. Правят ми проблеми....Става въпрос за малък град с разрешено паркиране от двете страни във въпросната улица. Пътят пред къщата и той ли е техен както се завещава тротоара, доколкото зная?
Какви проблеми ти правят,щом всеки си паркира пред къщата,дори на улицата да е ,случая при мен е същият ,няма гараж ,оставям колата винаги пред у нас,къде другаде да я оставя,пред къщата на съседа ли ? имаме и такъв съсед ,който си има място за парко място на двора но паркира на улицата ,където и без това пътя е тесен , и пречи на други хора да си паркират пред у тях - това вече е абсурдно
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
MartinP написа:BMWMHartge написа:Интересува ме колеги, как стои въпроса за паркиране на кола на пътя пред къща, пред която няма гараж. Хората, които живеят там си спират колата на техния тротоар. Правят ми проблеми....Става въпрос за малък град с разрешено паркиране от двете страни във въпросната улица. Пътят пред къщата и той ли е техен както се завещава тротоара, доколкото зная?
Какви проблеми ти правят,щом всеки си паркира пред къщата,дори на улицата да е ,случая при мен е същият ,няма гараж ,оставям колата винаги пред у нас,къде другаде да я оставя,пред къщата на съседа ли ? имаме и такъв съсед ,който си има място за парко място на двора но паркира на улицата ,където и без това пътя е тесен , и пречи на други хора да си паркират пред у тях - това вече е абсурдно
Може би не съм се изразил правилно, аз не живея там. Оставям си колата пред къщата на приятелката ми когато ходя там на пътя, не на тротоара!Прави ми проблеми човек от тази къща.. Извън обсега на целия път извън къщата и двора не иска да спирам на пътя. Той си спира на тротоара. По никакъв начин не преча на никога да излиза и влиза с кола! Исках да питам, пътят пред тротоара и той ли е на човека на който е къщата
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
И тротоара не е негов.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Щом е разрешено паркирането от двете страни,хич не си го слагай на сърце! Тегли му една,да пуска жалба където си поиска.
Долу-горе подобен случай имах до преди месец и го излекувах набързо и след жалбата му в кметството. Ти му обясняваш като човек и с добро,а той те мисли за тъп!
Долу-горе подобен случай имах до преди месец и го излекувах набързо и след жалбата му в кметството. Ти му обясняваш като човек и с добро,а той те мисли за тъп!

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Няма ли знак за платен абонамент , си спирай спокойно.Ако нещо загрубеят нещата , викни кат да им покаже някакъв документ за собственост.
Тва са пълни глупости!
Тва са пълни глупости!

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
В тези малки места е....Жунгла
,по простият и по наглият диктуват.
Пример от мен...
Паркирам идва един тип и ми вика..
- Тук не спирай,тук спирам аз.
Викам Ок човек аз съм само за десет минути,няма да нощувам.
Излизам след 5 минути,и едната гума спусната.
Оня се скрил като мишок,а иначе има кураж да развинтва иглички.
Мотах се сума ти време да сменям гума,сигурно ме е гледал отнякъде скрит в къщата си и ме е псувал.
Прост народ в България мнооого,и озлобени дебили една камара.

Пример от мен...
Паркирам идва един тип и ми вика..
- Тук не спирай,тук спирам аз.
Викам Ок човек аз съм само за десет минути,няма да нощувам.
Излизам след 5 минути,и едната гума спусната.
Оня се скрил като мишок,а иначе има кураж да развинтва иглички.
Мотах се сума ти време да сменям гума,сигурно ме е гледал отнякъде скрит в къщата си и ме е псувал.

Прост народ в България мнооого,и озлобени дебили една камара.

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ти пък трябваше някой път да му я дупнеш и готово - око за две, зъб за чене. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
BMWMHartge написа:..
Спираш, където си искаш, като се съобразиш със съседите. И понеже в България тръдно се разбираш с простака, подбери момент, като си с приятелката, повдигни умишлено темата и накрая го предупреди, че ако нещо се случи с колата, дори и друг да е виновен, ще търсиш него.
Преди време една лелка припада, като и оставих колата отключена на "нейното" място пред блока. Качих се да си оставя багажа за 5мин, пазеше я

- Stoqnchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше M54 , сега N53
- Мечтае да кара: нормално
- Детайли за колата: КомБееее
Извинявам се , че използвам темата на колегата , но днес се заговорихме с един приятел за паркоместата пред блоковете и после попаднах на това https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... sec-632455
Хората от Пловдив да кажат да ли е влезнало ( ще влезне ) това нещо в сила или е поредната измислица.
Хората от Пловдив да кажат да ли е влезнало ( ще влезне ) това нещо в сила или е поредната измислица.
Големия мотор е като спестените пари , имаш ги! ама не винаги ти трябват.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Stoqnchev написа:Извинявам се , че използвам темата на колегата , но днес се заговорихме с един приятел за паркоместата пред блоковете и после попаднах на това https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... sec-632455
Това ако може да стане навсякъде ще е много добре!Вие джафкате по форумите,но е много гадно като се прибереш да няма къде да паркираш,защото се е напълнило с разни пришълци

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
(bubsa) написа:Stoqnchev написа:Извинявам се , че използвам темата на колегата , но днес се заговорихме с един приятел за паркоместата пред блоковете и после попаднах на това https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... sec-632455
Това ако може да стане навсякъде ще е много добре!Вие джафкате по форумите,но е много гадно като се прибереш да няма къде да паркираш,защото се е напълнило с разни пришълциДа не използвам и по-груби думи.
Не знам пришълците или местните ти взимат "твоето" място, но на който му е гадно, че трябва да си търси къде да спре, обновено си наема, строй или купува гараж. Другото е чесане на език и ганьовщини, да не използвам и аз по-силни думи.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Аз гараж си имам,а ти явно си от прииждащите та се палиш така
На мястото на блока сме имали две къщи,както и останалите хора в блока.С течение на времето някои си продадоха апартаментите,други ги дадоха под наем и пробшемите започнаха,а преди това е нямало!
РК,КН и още няколко подобни си спират като пред обора,тропат и не се съобразяват с никой!Как да ги харесвам?
Темата е за друго,но в голяма степен е свързано,но малко хора ще ме разберът.

На мястото на блока сме имали две къщи,както и останалите хора в блока.С течение на времето някои си продадоха апартаментите,други ги дадоха под наем и пробшемите започнаха,а преди това е нямало!
РК,КН и още няколко подобни си спират като пред обора,тропат и не се съобразяват с никой!Как да ги харесвам?
Темата е за друго,но в голяма степен е свързано,но малко хора ще ме разберът.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
alekangg написа:(bubsa) написа:Stoqnchev написа:Извинявам се , че използвам темата на колегата , но днес се заговорихме с един приятел за паркоместата пред блоковете и после попаднах на това https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... sec-632455
Това ако може да стане навсякъде ще е много добре!Вие джафкате по форумите,но е много гадно като се прибереш да няма къде да паркираш,защото се е напълнило с разни пришълциДа не използвам и по-груби думи.
Не знам пришълците или местните ти взимат "твоето" място, но на който му е гадно, че трябва да си търси къде да спре, обновено си наема, строй или купува гараж. Другото е чесане на език и ганьовщини, да не използвам и аз по-силни думи.
Аз веднага ти давам пример. Пред блока на приятелката ми, вечер по това време да си намериш место е просто немислимо. Ако пък има такова, то усещаш пеперудите в корема, все едно си ударил шестица от тото-то. Единия от другия вход има 4 коли, които по цял ден си ги маневрира и спира една до друга(само две се използват). От нейния вход, един има 3 коли(две се ползват), другия и той 3(две се ползват). Приятелката ми е с два апартамента в блока и по това време колата и нощува на улицата, запушила на някой колата. От тези горните, никой не дава дори и бронята ти да е леко пред него. А са пенсионери, които по цял ден си кибичат вкъщи и си местят колите по цял ден. Покрай нейния блок има нови кооперации, които също спират там. Реших да търся гараж, който да наема, поне за едната от двете коли (моята и нейната). Еми, няма. Спрях да ходя с моята кола там, за да не всявам и аз смут и паника, да бе, ама нейната кола - па' на улицата. Най-близкия паркинг е на 10мин. пеша. На мен работата ми от тях ми е 15мин. Нейната работа също е на такова разстояние пеша. Губи се и смисъла от колата.
Та ако това се въведе, ще е в пъти по-добре и ще има някакъв ред.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Ето тука е ключа от палатката!!!Ти си от там и се съобразяваш,а утре като дойде сульо от пу*ка си майна няма да се съобразява с никой!Не ги защитавам тея изкуфеляци дето си пазят местата все едно са техни,а притежават някакви "недвижими имущества",но и тези които идват на тяхно място не са по-добри.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2