Духове и паранормални явления
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Духове и паранормални явления
За начало да спомена темата не е ебавка. Трева не пуша , наркотици не вземам , дилъра не го сменям.
Та историята е следната. На гости съм на приятели в Лондон , събрали сме се към 10 човека в един парк с езеро. Беше към 12-1 вечерта , барбекю , бира , лавче и тн. с една дума кеф. От нищото обаче в далечината се показа ниска мъгла и почна да прийжда към нас , малко зловещо ми се видя ама си викам ''нали си батка няма се плашиш''. До тука добре , купона върви на 6 , правим си снимки ала бала. Един подпийнал младеж риши да се прави на мъж и да плува е езерото , съответно не остана нефотографиран. Седнахме да гледаме с една позната снимките и си е*ало майката. Всички снимки перфектни , само тая която съм качил по долу размазана. Гледам и определено ме побиха тръпки от това което видях. Може и да си внушавам но според мен ясно се вижда силует на човешко лице от дясната страна. Ако се зайграете с яркоста/цветовете на снимката се вижда още по ясно. Няма нужда да споменавам че в следващите 5 минути , вече всичко беше прибрано и пътувах към нас. Снимката оставям на вас да я прецените. Попринцип съм много скептичен и грам не вярвам в подобни небивалици ама това преживяване доста ми обърна мирогледа. Някой имал ли е подобни преживявания.
Та историята е следната. На гости съм на приятели в Лондон , събрали сме се към 10 човека в един парк с езеро. Беше към 12-1 вечерта , барбекю , бира , лавче и тн. с една дума кеф. От нищото обаче в далечината се показа ниска мъгла и почна да прийжда към нас , малко зловещо ми се видя ама си викам ''нали си батка няма се плашиш''. До тука добре , купона върви на 6 , правим си снимки ала бала. Един подпийнал младеж риши да се прави на мъж и да плува е езерото , съответно не остана нефотографиран. Седнахме да гледаме с една позната снимките и си е*ало майката. Всички снимки перфектни , само тая която съм качил по долу размазана. Гледам и определено ме побиха тръпки от това което видях. Може и да си внушавам но според мен ясно се вижда силует на човешко лице от дясната страна. Ако се зайграете с яркоста/цветовете на снимката се вижда още по ясно. Няма нужда да споменавам че в следващите 5 минути , вече всичко беше прибрано и пътувах към нас. Снимката оставям на вас да я прецените. Попринцип съм много скептичен и грам не вярвам в подобни небивалици ама това преживяване доста ми обърна мирогледа. Някой имал ли е подобни преживявания.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Yordanovv на 02 Авг 2017, 20:57, променена общо 1 път
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Духове и паранормални явления
Преди години имаше подобна тема. Тук за мен е просто пречупване на светлина съвкупно с мъгла/пушек. Въображението ти работи, честно казано като отворих темата, първо видях снимката, но не и силуета. След като прочетох и написаното, вече го видях. Сиреч, твоето въображение и сработило веднага, както и на колегата. Той е прочел всичко и веднага го вижда. Духове няма 
П.П. Ако се загледаш в ляво на снимката, не ти ли прилича на куче, което лае нервно?

П.П. Ако се загледаш в ляво на снимката, не ти ли прилича на куче, което лае нервно?

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Интересното е че когато снимката е правена мъглата която споменах беше на 100тина метра от нас и също така нямаше грам пушек. Съгласен съм че има и логично обяснение но какъв е шанса толкова ясно да се вижда контура на човешко лице. Ако някой е по на "ти" с обработването на снимки , един приятел си игра с настройките на цветовете на въпросната снимка и доста по ясно си личеше . Понеже съм малко индианец и не мога да достигна този ефект съм качил оригинала.
П.П в последствие разбрах че точно срещу парка има огромна болница.
П.П в последствие разбрах че точно срещу парка има огромна болница.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз съм привърженик на извънземни, с духове не се заигравам да си ги мисля въобще, но дори да има, не мисля, че някой може да ти каже това дали е такова или не. Какъв е шанса да е просто пушек със сенки от апарата ли? Ами точно толкова голям, колкото някой уникален облак в небето приличащ на много хора на нещо си, тия дни беше изпратил на БТВ такъв с формата на юмрук. Навярно сам си виждал много облаци с форма на нещо, въпроса е въображението ти на какво ги оприличава. Аз съм виждал доста във формата на животни, член(
)летяща чиния, самолети и т.н.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Леле, чак тръпки ме побиха...
Извинявай, не можах да се стърпя, щото грам не вярвам в духове и отвъдното.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
По въпроса с облаците, "пера" от вчера в Манчестър
Това на снимката на колегата ме кефи, наистина отляво с бутилката може да се оприличи на "куче" 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Къде е духът ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
randity написа: Духове няма
Ти някаква крайна инстанция ли си?

Защо трябва да се отрича нещо, което не се разбира?
Това е темата: viewtopic.php?f=4&t=151454&hilit=%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Призраци има толкова колкото и извънземни на земята
Едно приятелче беше ми пратил снимка на цялото си семейство празнували рождения ден на пра баба му. И зад цялото семейсто беше образа на починалия й мъж (прадядото) ...
Още си мисля че беше фотошоп
Скиптично съм настрен към такива неща.
За извънземни, ок .. 100% има ама не и тук
Ето нещо интересно, ще е да е яко ако беше истинско.
https://www.youtube.com/watch?v=AWK6DhsPH2Y

Едно приятелче беше ми пратил снимка на цялото си семейство празнували рождения ден на пра баба му. И зад цялото семейсто беше образа на починалия й мъж (прадядото) ...
Още си мисля че беше фотошоп
Скиптично съм настрен към такива неща.

За извънземни, ок .. 100% има ама не и тук

Ето нещо интересно, ще е да е яко ако беше истинско.

https://www.youtube.com/watch?v=AWK6DhsPH2Y
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Абе уж не вярвам в духове и пара нормални явления, но на моменти са ми се случвали. Може да има и някакво нормално обяснение на ситуациите или да е било случайност. Знае ли човек.....
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
мен ме изкефи историята за пътуващия във времето дето го беше блъснала кола някви години по-късно 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92

Уникалната снимка е заснета във Форт Майерс, Флорида от моя баща с телефона му тази неделя на път за църквата. Наистина вярвам, че това е истински сигнал в небето,“ пише Лестър Джон, който е пуснал снимка със силуета на Исус Христос, прозиращ в облаците.Коментарите за фотографията са противоречиви, обаче тя се превърна в истински хит в интернет.![]()
Пусни я в нета, ще има много биг лайкове
В днешно време всичко е възможно, както виждаш

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2