Миене на колата след пастиране ?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Миене на колата след пастиране ?
Колеги, днес пастирах колата. Стана огледало. Беше много матирала, но с 3 пасти успях и ефекта е поразителен. Питането ми е как да я мия, за да не я съсипя пак. Казват с безконтактно, че ще скапе всичко и ше матира пак много бързо. С четка се драскало и пак не било ок. Та, на каква автомивка да я мия, с какво и т.н.? Мерси предварително.
Последна промяна Tsureto на 26 Авг 2017, 21:36, променена общо 1 път
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- banan4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530d LCI
- Мечтае да кара: X6 M50d
Re: Миене на колата след пастиране ?
Винаги с шампоан - пяна, никога безконтактно! Пастирана непастирана, няма значение... А четката е само за джантите!!!!! Мое мнение, не искам да ангажирам никого с него!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Аз мойта я пастирах лятото и за сега все още си е лъскава, когато е чиста. Тука единствените автомивки са така наречените четки, които се въртят (естествено то не са четки това, ами някакви силиконови пера или нещо подобно).
Обачe ми прави впечатление, че след пастирането често остават капки, а не се плъзгат надолу и да се изтечат.
Обачe ми прави впечатление, че след пастирането често остават капки, а не се плъзгат надолу и да се изтечат.

- Mitko_Bs1
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Игор колите
Аз си ходя на най - обикновена автомивка с две кофи и една микрофибърна гъба. Пълня ги едната с шампоана и вода, другата чиста вода. Минавам първо колата само с вода от машината, да паднат боклуците (едрите) после почвам с гъбата, като я топя първо в чистата вода после шампоана и така е Най - безопасно за боята.
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Баварец вадя от гараж...
4 мнения
• Страница 1 от 1