Митници и про4ие
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Митници и про4ие
имам един вЪпрос които ме вЪлнува от иzвесно време
Какво става ако си внесе6 кола и преди да си минал митница и КАТ ти я открадават?
4увал сЪм 4е си пласта6 пак митото(неприятно)
Някои zапоzнат с потенциалния проблем
Какво става ако си внесе6 кола и преди да си минал митница и КАТ ти я открадават?
4увал сЪм 4е си пласта6 пак митото(неприятно)
Някои zапоzнат с потенциалния проблем

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чел съм едно такова дело, човека не си платил въпреки всичко, а сега даже го съдят и лихва му слагат.
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Преди време мутрите правеха точно това , вкарват си колата после я крадат и никви мита и акцизи не плащат но сега маи има некви нови закони. За да си вкараш кола и да не плащаш мита и акцизи я пишеш на името на името на някои циганин и оставаш кат да го тарси и да видим кво ше му вземат
Другия красив начин е разглобяваш вкарваш я в чували и плащаш мито на резервни части . Митото на 328 е46 е около 500 лв.
Не сам збаркал нулите.

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Другия красив начин е разглобяваш вкарваш я в чували и плащаш мито на резервни части .
Toва е добЪр вариант, но някои zнае ли колко е митото на купе беz двигател? на основа някога6ниа двигател ли се смята?
Митото на 328 е46 е около 500 лв.
склонен сЪм да повярвам, но доколкото ми е иzвестно zа внос на двигател се пласта мито, дори и да е само блок. Може и да гре6а. Които zнае да каже моля.
плаща се
плашташ мито мама...му,миналата година на един сасед му гепиха 520/24,по това време долара беше як!!!и митото на 150 коня идеше кам 2бона,та още преди да се оправи с митата, колата хвана гората...,и една година по касно искаха да го съдят и полуци запор да напуска страната заради некоректност кам митниците!!!!!!!!!!!!!!??????
:x ,та на момцето му предстоеше важно патуване и плати 4бинки и малко с лихвите

5 мнения
• Страница 1 от 1