Приложение за Iphone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Приложение за Iphone ?

Мнение от daniel_e30 » 23 Яну 2018, 20:23

Здравейте колеги,както повечето от вас и аз разчитам на форума за въпроси с които не съм запизнат и няма кой да ми разясни от заобикалящите ме хора. Тази година белобрадият старец ми донесе Iphone 6 64GB принципно винаги съм бил върл противник на iOS (даже не знам как се пише) и пряко подкрепях Android. Вече около месец обаче си го джиткам Айфонмето и се оказа че ми върши страшно добра работа особенно за делови нещица.Обаче освен за ало-ало и документи искам да го ползвам и за музика понеже нещото което върша е свързано с доста шофиране.За съжаление опция мобилен интернет и Ютуб няма защото номера е в фирмен план и там условията за всички. Вече просто сваляне на музика директно на телефона с Youtube Downloader няма как да има,пробвах да кача и от компа на телефона но ми дава само снимки да кача. Та въпроса ми е възможно ли е и има ли някаква програмка която да сваля от Ютуб и да запазва песните на телефона за да мога да ги слушам без интернет или ще трябва да се ходи до Мтел и да се сменят тарифни планове и галимаций за да си пусна поне 15 ГБ мобилен. Благодаря предварително на всеки изказал мнение.Извинявам се ако съм се изказал или подходил някакси недодялано и първобитно но като цяло не съм запознат с телефоните.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Приложение за Iphone ?

Мнение от bum_bum » 23 Яну 2018, 20:38

Пиши направо в iOS темата.
Изображение

Назад към Извън Темата