Регистрация на BMW E39 525D в Германия
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Регистрация на BMW E39 525D в Германия
Здравейте, Колеги. Мой познат иска да регистрира този автомобил в малък град в Германия. Колата до колкото знам е с Евро 3. Тоест ще може ли да бъде регистриран от български към немски номера ?
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: Регистрация на BMW E39 525D в Германия
В Белгия вече в някои градове е забранено движението на коли с евро3, а в края на 2019г. ще забранят в цялата държава. За Германия не мисля, че ще е по-различно 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Е, чак толкова
Предполагам ще я регистрират, просто в цънтъра на големите градове ще му правят проблем.Все пак единствено сигурно, е да попита там как стоят нещата 

И според мен биха я регистрирали, но ако някой има директен опит, нека сподели
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Exclusive89 написа:В Белгия вече в някои градове е забранено движението на коли с евро3, а в края на 2019г. ще забранят в цялата държава. За Германия не мисля, че ще е по-различно
Само в Антверпен за сега, но пак можеш да си я караш като платиш някаква такса. Затова си купих бензин.

- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Мисля, че лепят лепенки с различен цвят в зависимост от Еврото на колата и в зависимост от това си има зони, в които можеш да се движиш. Не би трябвало да имаш проблеми с Евро 3 извън града. Съвсем скоро бях в Германия и над 50% от автомобилите бяха над 12 годишни. Не вярвам да станат всички изведнъж напълно незаконни. Тогава бабата вече ще я свалят от клона. Засега германците уж вярват като овчици на това за Евро 5, 6, 7 че ще им изчисти въздуха, но ако ги стиснат още за врата най-вероятно ще се надигнат. Видно е, че всичко се прави за много пари. Накараха всички да си вземат дизели, сега им ги забраняват, за да могат да си продават бензините.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Silverlight написа:Само в Антверпен за сега, но пак можеш да си я караш като платиш някаква такса. Затова си купих бензин.

7 мнения
• Страница 1 от 1