Падове и пасти за пастиране и полиране
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Падове и пасти за пастиране и полиране
Здравейте,
взех си такава полир машина
https://www.onlinemashini.bg/polirma6in ... 200w-/3586
Питането ми е на какви пасти и падове да се спра, имам малко останали 1 и 3 на 3м, но са доста стари и предполагам доста по-нови продукти са се появили на пазара.
Също ме интерсува какви падове и подложки трябва да използвам за различните стъпки.
Питането ми е на какви пасти и падове да се спра, имам малко останали 1 и 3 на 3м, но са доста стари и предполагам доста по-нови продукти са се появили на пазара.
Също ме интерсува какви падове и подложки трябва да използвам за различните стъпки.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: Падове и пасти за пастиране и полиране
Exclusive89 написа:http://www.cardetailing.bg/category/4/polirashti-pasti-i-abrazivi.html
Това сега незнам дали да го разбирам като реклама, но аз си закупих продук за кожен салон и не съм много доволен, разпени се, останаха бели следи.
Няма начин да няма начин
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
Никаква реклама не е колега, и аз съм купувал продукти от въпросния сайт и съм много доволен
Не знам кой продукт си купил за кожа, но аз съм МЕГА доволен от лосиона за кожа... иначе никакви пасти НЕ съм купувал, но едно приятелче който се занимава (сериозно) с полиране и пастиране доста им похвали техните продукти 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
pinko_23 написа:Exclusive89 написа:http://www.cardetailing.bg/category/4/polirashti-pasti-i-abrazivi.html
Това сега незнам дали да го разбирам като реклама, но аз си закупих продук за кожен салон и не съм много доволен, разпени се, останаха бели следи.
За кой продукт става дума? CarPro Inside?
zafirovp написа:Здравейте,
Не разчитай много на 3М, вече са доста стари като технология и прочие. Що се отнася до гъбите, трябва да избираш само най-големите гъби, които стават за 180мм подложка... няма да имаш голям избор, по принцип е добре да си вземеш по-малка подложка, 150мм (или 125мм, според зависи е), при която избора на гъби е доста по-сериозен, а и предполагам ще ти е по-лесно да работиш с машината.
Exclusive89 написа:Никаква реклама не е колега, и аз съм купувал продукти от въпросния сайт и съм много доволенНе знам кой продукт си купил за кожа, но аз съм МЕГА доволен от лосиона за кожа... иначе никакви пасти НЕ съм купувал, но едно приятелче който се занимава (сериозно) с полиране и пастиране доста им похвали техните продукти
Колега аз ползвах този продукт Poorboys Leather Stuff 473ml цена 40 лв. Кажи ти какво ползва и от кой продукт си доволен.
Няма начин да няма начин
- Mollov
- Мародератор
-
Leather Stuff се разпени и остана на петна? Това за първи път го чувам... имаш ли останало от продукта, да мога да го видя?
Колеги с тази машина РАЙДЕР става ли нещо , че мисля да си купя и аз такава за моята кола ?
Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
pinko_23 написа:Колега аз ползвах този продукт Poorboys Leather Stuff 473ml цена 40 лв. Кажи ти какво ползва и от кой продукт си доволен.
Точно от същия продукт съм много доволен колега, намазал съм салона може би над 7-8 пъти за 2 месеца (яко мазане без икономия

Exclusive89 написа:pinko_23 написа:Колега аз ползвах този продукт Poorboys Leather Stuff 473ml цена 40 лв. Кажи ти какво ползва и от кой продукт си доволен.
Точно от същия продукт съм много доволен колега, намазал съм салона може би над 7-8 пъти за 2 месеца (яко мазане без икономия) никакви следи не съм забелязал колега, пък и салона ми е черен, ако имаше следи щях да забележа щот съм леко вманиачен и искам вътре в колата да ми е чисто и свежо както в хола
Да и аз съм с черен кожен салон, също не съм пестил, оставих колата 24 часа без да я ползвам да попие, на места попи на места стана лъскаво, даже все едно като мазни петна. След около седмица забелязах, че на места са се образували бели петна не много големи колкото 5 стотинки все едно е засъхнало. По мои наблюдения след около седмица няма и следа не седи лъскаво абе все едно не е мазан това не мисля да повторя пак.
Няма начин да няма начин
Mollov написа:Leather Stuff се разпени и остана на петна? Това за първи път го чувам... имаш ли останало от продукта, да мога да го видя?
Здрасти колега закупих продукта от магазин в Гео Милев миналата година щото не беше наличен на сайта. При нанасяне с една гъбичка започна да се пени, реших да сменя гъбичката и да пробвам с парцал тогава е ОК не се разпени. Но на места се обаразуваха бели петна, на места седеше мазно, някъде изсъхнало, след около седмица салона така изглежда все едно никога не е мазах. Да имам още от продукта в бутилката е и е хумогенен, честно казано очаквах повече за парите си.
Няма начин да няма начин
- Mollov
- Мародератор
-
По принцип Leather stuff може да се маже и без директно забърсване, а по-скоро да се втрие в кожата, за да попие добре, но не се чака 24ч, а 5-10 часа, след което се забърсват добре остатъците. На салони, които много време не са били третирани, ефекта става по-дълготраен след 2-рото или 3-тото нанасяне (нормално нанасяне - препарата се полага чрез няколко "линии" върху микрофибърна кърпа, с която се "нанася" равномерно, да покрие навсякъде и да е попил добре).
- Mollov
- Мародератор
-
Denis1903 написа:Колеги с тази машина РАЙДЕР става ли нещо , че мисля да си купя и аз такава за моята кола ?
Със сигурност ще стане, но се иска правилна техника и добри пасти и гъби...

Благодаря за отговора ! Пасти имам различни само машинката оставаMollov написа:Denis1903 написа:Колеги с тази машина РАЙДЕР става ли нещо , че мисля да си купя и аз такава за моята кола ?
Със сигурност ще стане, но се иска правилна техника и добри пасти и гъби...
14 мнения
• Страница 1 от 1