Първи впечатления :-)
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Първи впечатления :-)
От дълго време обмислям дали да публикувам темата и накрая се престраших.
В началото на лятото отивам в кварталното кафене.
Взимам си биричка и на лафче, с приятелче нищим проблемчета, политика, автомобили.
В един миг влита в паркинга едно наточено, сребрист металик БМВ /пета серия, ако не се лъжа/, с Remus, а от купето се носи на max ... тип "Камъните падат"
Абе, някаква чалга беше.
Вдига пушилка до небесата, хвърчат камъчета от чакълената настилка. Накрая с "финт" - дърпане на ръчната - спря накриво. От вътре излиза екземпляр, достоен за карикатура.
Висок, едър /междувременноq хубав мъж/, около 30-те.
Но!
Обут в къси полусмъкнати шорти на някакви карета, потник поизбелял от пране, на бос крак с джапанки, които са с променена и странна форма. На врата му виси кръст с размерите на този върху златните кубета на Ал. Невски и GSM последен модел. Трясва вратата на БМВ-то без да спре музиката и влиза на оскок в кафенето.
Ние отвън с приятелчето го гледаме в шок!
На паркинга продължава да се носи яко музика. От кафенето - също.
След 5 минути пича излиза и се тръшва на съседната маса. Грабва GSM-a и почва да си говори под яките звуци носещи се от BMW-то.
Мен ми се събраха очите и между гънките ми се прокрадна едничка мисъл "Ебахти простака ... !"
Обожавам марката BMW
, ама бях в шок, къф го кара.
След известно време, споделих с една позната впечатленията си от този мъж. Отговорът и беше "Абе, той е страхотен, мил и галантен. Нещо не е бил на кеф" !?
В интерес на истината, мога да кажа, дали защото му бе предадено или просто такъв е бил момента, но сега е ходи в перфектен външен вид, наистина е много галантен /запознах се с него/. Пак се весва с къси панталони, ама вече на тях пише БМВ Уилиамс, потника е спретнат и не е по джапанки, а с маратонки.
Вече музиката не е на мах и като слиза първото нещо е да я спре.
Та ... все пак, важно е първото впечатление.
Вие какво мислите?

В началото на лятото отивам в кварталното кафене.
Взимам си биричка и на лафче, с приятелче нищим проблемчета, политика, автомобили.
В един миг влита в паркинга едно наточено, сребрист металик БМВ /пета серия, ако не се лъжа/, с Remus, а от купето се носи на max ... тип "Камъните падат"

Вдига пушилка до небесата, хвърчат камъчета от чакълената настилка. Накрая с "финт" - дърпане на ръчната - спря накриво. От вътре излиза екземпляр, достоен за карикатура.
Висок, едър /междувременноq хубав мъж/, около 30-те.
Но!
Обут в къси полусмъкнати шорти на някакви карета, потник поизбелял от пране, на бос крак с джапанки, които са с променена и странна форма. На врата му виси кръст с размерите на този върху златните кубета на Ал. Невски и GSM последен модел. Трясва вратата на БМВ-то без да спре музиката и влиза на оскок в кафенето.
Ние отвън с приятелчето го гледаме в шок!

На паркинга продължава да се носи яко музика. От кафенето - също.
След 5 минути пича излиза и се тръшва на съседната маса. Грабва GSM-a и почва да си говори под яките звуци носещи се от BMW-то.
Мен ми се събраха очите и между гънките ми се прокрадна едничка мисъл "Ебахти простака ... !"
Обожавам марката BMW

След известно време, споделих с една позната впечатленията си от този мъж. Отговорът и беше "Абе, той е страхотен, мил и галантен. Нещо не е бил на кеф" !?

В интерес на истината, мога да кажа, дали защото му бе предадено или просто такъв е бил момента, но сега е ходи в перфектен външен вид, наистина е много галантен /запознах се с него/. Пак се весва с къси панталони, ама вече на тях пише БМВ Уилиамс, потника е спретнат и не е по джапанки, а с маратонки.
Вече музиката не е на мах и като слиза първото нещо е да я спре.
Та ... все пак, важно е първото впечатление.
Вие какво мислите?
Да караш Peugeot е страст!
Абе то и аз ходя да пия биричка ама не така! Това нещо оправяне няма - един път получило ли се е - такъв си е роден и такъв ще си остане! Може да се е пребоядисъл, но ръждицата отдолу рано или късно ще се покаже ... алкохола винаги разкрива скрити на пръв поглед неща .. примерно! Познавам доста хора, ошлайфани, нагласен, но селското в тях умиране няма ..!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
хех... възможно е просто човека рано-рано да се е почерпил малко повечко в някоя кръчма и за да не излиза от "ритъм" е продължил с чалгата и в колата 

rado_rf написа:Така както го описваш...хммм...май ти си го вразумила, а![]()
Не съм аз, лично. Явно му бяха предали коментара ми.

Потънах в земята, много странно ме гледаше известно време.
После сам ми се представи, ама разлика определено имаше.
Отделно гласът му е като на Remus - басов.

Eva* написа:rado_rf написа:Така както го описваш...хммм...май ти си го вразумила, а![]()
Не съм аз, лично. Явно му бяха предали коментара ми.![]()
Потънах в земята, много странно ме гледаше известно време.
После сам ми се представи, ама разлика определено имаше.
Отделно гласът му е като на Remus - басов.Интересен е.
Айде ся

Само не разбрах - гласът му ли ти е интересен или той?

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
rado_rf написа:Айде сяНе ти се е представил аджеба само заради един коментар. Пък и този странен поглед...
Само не разбрах - гласът му ли ти е интересен или той?

Еми, пича "не е лош", колата ОЩЕ повече.

Мен ако питаш, е интересен като за реклама на BMW.
Едър мъж 2 м. и малко, огромен. Сега, като е стилно облечен със BMW Williams /така май се пише

Но, понеже се отклонихме от темата.

Мощни машини, най-известната марка автомобил в света, трябва да бъде в ръцете на "велики" мъже.

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
аз съм против първото впечатление!!! ТВЪРДО съм против поради ред лични причини. освен това работата ми често не позволява да се обличам добре. не слушам чалга и не ходя по джапанки, но сигурно оставям подобни впечатления у хора като Ева просто защото професията ми не позволява да се обличам добре по време на работа... имам и много други причини за това от по-лично естество, но окончателното ми мнение е: ТВЪРДО ПРОТИВ !!!

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
ади написах цял роман ама го изтрих щото някои друг щеше да го направи
недеите съдете по външния вид
недеите съдете по външния вид

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
да ве,мамка му.и аз страдам от това парво впечатление.
все си мислят че сьм бабаит или дори мафиот ако сьм по брадясьл.други пьк ме мислят за дрога или к**ва.
ми не е чесно,не мога да го сложа на никоя от парвия пьт.
все трябва да давам обеснения преди акта.....контакта имах предвид
все си мислят че сьм бабаит или дори мафиот ако сьм по брадясьл.други пьк ме мислят за дрога или к**ва.
ми не е чесно,не мога да го сложа на никоя от парвия пьт.
все трябва да давам обеснения преди акта.....контакта имах предвид

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
14 мнения
• Страница 1 от 1