Първи впечатления :-)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Първи впечатления :-)

Мнение от Eva* » 23 Сеп 2003, 11:34

От дълго време обмислям дали да публикувам темата и накрая се престраших. 8)

В началото на лятото отивам в кварталното кафене.
Взимам си биричка и на лафче, с приятелче нищим проблемчета, политика, автомобили.

В един миг влита в паркинга едно наточено, сребрист металик БМВ /пета серия, ако не се лъжа/, с Remus, а от купето се носи на max ... тип "Камъните падат" :lol: Абе, някаква чалга беше.
Вдига пушилка до небесата, хвърчат камъчета от чакълената настилка. Накрая с "финт" - дърпане на ръчната - спря накриво. От вътре излиза екземпляр, достоен за карикатура.
Висок, едър /междувременноq хубав мъж/, около 30-те.
Но!
Обут в къси полусмъкнати шорти на някакви карета, потник поизбелял от пране, на бос крак с джапанки, които са с променена и странна форма. На врата му виси кръст с размерите на този върху златните кубета на Ал. Невски и GSM последен модел. Трясва вратата на БМВ-то без да спре музиката и влиза на оскок в кафенето.

Ние отвън с приятелчето го гледаме в шок! :shock:

На паркинга продължава да се носи яко музика. От кафенето - също.

След 5 минути пича излиза и се тръшва на съседната маса. Грабва GSM-a и почва да си говори под яките звуци носещи се от BMW-то.
Мен ми се събраха очите и между гънките ми се прокрадна едничка мисъл "Ебахти простака ... !"

Обожавам марката BMW :lol: , ама бях в шок, къф го кара.

След известно време, споделих с една позната впечатленията си от този мъж. Отговорът и беше "Абе, той е страхотен, мил и галантен. Нещо не е бил на кеф" !? :lol:

В интерес на истината, мога да кажа, дали защото му бе предадено или просто такъв е бил момента, но сега е ходи в перфектен външен вид, наистина е много галантен /запознах се с него/. Пак се весва с къси панталони, ама вече на тях пише БМВ Уилиамс, потника е спретнат и не е по джапанки, а с маратонки.
Вече музиката не е на мах и като слиза първото нещо е да я спре.

Та ... все пак, важно е първото впечатление.
Вие какво мислите?
Да караш Peugeot е страст!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 23 Сеп 2003, 12:37

Така както го описваш...хммм...май ти си го вразумила, а :?: :wink:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 23 Сеп 2003, 14:31

Както го описваш, на програмист прилича :-)

Всъщност може човека да е дошъл да пийне по биричка, що трябва да се кипри за това... А за първото впечатление че остава задълго - вярно е. Ама ако беше същия този тип но без колата, май нямаше да го помниш :-)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 23 Сеп 2003, 15:14

Абе то и аз ходя да пия биричка ама не така! Това нещо оправяне няма - един път получило ли се е - такъв си е роден и такъв ще си остане! Може да се е пребоядисъл, но ръждицата отдолу рано или късно ще се покаже ... алкохола винаги разкрива скрити на пръв поглед неща .. примерно! Познавам доста хора, ошлайфани, нагласен, но селското в тях умиране няма ..!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 23 Сеп 2003, 15:55

хех... възможно е просто човека рано-рано да се е почерпил малко повечко в някоя кръчма и за да не излиза от "ритъм" е продължил с чалгата и в колата :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 23 Сеп 2003, 16:16

rado_rf написа:Така както го описваш...хммм...май ти си го вразумила, а :?: :wink:

Не съм аз, лично. Явно му бяха предали коментара ми. :lol:
Потънах в земята, много странно ме гледаше известно време.
После сам ми се представи, ама разлика определено имаше.

Отделно гласът му е като на Remus - басов. 8) Интересен е.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Сеп 2003, 16:19

you can run, but you cant hide... ;) (може да бягаш, но не може да се скриеш)... веднаж като си се облякъл така и си се държал така- означава че имаш търпимост към себе си да си такъв.

въпрос на време е преди да го видиш пак така... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 23 Сеп 2003, 18:38

Eva* написа:
rado_rf написа:Така както го описваш...хммм...май ти си го вразумила, а :?: :wink:

Не съм аз, лично. Явно му бяха предали коментара ми. :lol:
Потънах в земята, много странно ме гледаше известно време.
После сам ми се представи, ама разлика определено имаше.

Отделно гласът му е като на Remus - басов. 8) Интересен е.

Айде ся :wink: Не ти се е представил аджеба само заради един коментар. Пък и този странен поглед...
Само не разбрах - гласът му ли ти е интересен или той?
:idea:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 24 Сеп 2003, 9:29

rado_rf написа:Айде ся :wink: Не ти се е представил аджеба само заради един коментар. Пък и този странен поглед...
Само не разбрах - гласът му ли ти е интересен или той?
:idea:

:oops: Караш ме да се изчервявам. Това само го споделих, като другото.

Еми, пича "не е лош", колата ОЩЕ повече. 8)

Мен ако питаш, е интересен като за реклама на BMW.
Едър мъж 2 м. и малко, огромен. Сега, като е стилно облечен със BMW Williams /така май се пише :lol: / и с това мощно возило си заслужава да се снима примерно за клип.

Но, понеже се отклонихме от темата.

:D Важно е първото впечатление. Останалото ... вие си го знаете.

Мощни машини, най-известната марка автомобил в света, трябва да бъде в ръцете на "велики" мъже. :lol: Без значение професия, доходи, ръст ...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 24 Сеп 2003, 10:52

А, това е вече нещо друго :D

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 24 Сеп 2003, 15:59

24 часа написа:И без веселяшката забележка,че 99% от Софиянците още имат СЛАМА в джобовете си...

Малко са завишили процентите ама Селянията не спира да ме тресе дори и да карам БМВ.Из нашия край също ги има такива така че нищо лично към когото и да е.Просто действителност :cry:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 02 Окт 2003, 17:02

аз съм против първото впечатление!!! ТВЪРДО съм против поради ред лични причини. освен това работата ми често не позволява да се обличам добре. не слушам чалга и не ходя по джапанки, но сигурно оставям подобни впечатления у хора като Ева просто защото професията ми не позволява да се обличам добре по време на работа... имам и много други причини за това от по-лично естество, но окончателното ми мнение е: ТВЪРДО ПРОТИВ !!!
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 02 Окт 2003, 17:51

ади написах цял роман ама го изтрих щото някои друг щеше да го направи

недеите съдете по външния вид :wink:
ИзображениеИзображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 04 Окт 2003, 2:40

да ве,мамка му.и аз страдам от това парво впечатление.
все си мислят че сьм бабаит или дори мафиот ако сьм по брадясьл.други пьк ме мислят за дрога или к**ва.
ми не е чесно,не мога да го сложа на никоя от парвия пьт.
все трябва да давам обеснения преди акта.....контакта имах предвид
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Назад към Извън Темата