Избягвайте Микрон Доцев - Княжево

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Избягвайте Микрон Доцев - Княжево

Мнение от streetracing12 » 15 Фев 2019, 23:27

Здравейте колеги,

ще ви разкажа накратко какво представляват жиларите от Княжево.Август месец 2018 ми се прецака стъклото бях го свалил до долу и паркирам пред нас 2часа през нощта и не искаше да се вдигне изобщо...опитвах какво ли не,но без ефект.Както и да е пазих колата цяла нощ понеже гаража беше зает.Стана 8-9 сутринта и се обадих на жиларите(в гугул ги намерих) обесних кво що и казаха ела.Отидох аз оставих колата звънят ми след около 2 часа колата е готова 110лв и 1 година гаранция.Викам си окей сигурно е толкова важното е,че стъклото е оправено.

Взимам си колата стъклото се сваля и вдига по-бавничко и има леко пукане,игнорирах го викам докато се намести жилтото на ролката(успокоявах се :cry: )..Бях го забравил за около 1 месец и ноември пак същото стъклото изпука и едвам го вдигнах до горе с ръце и натискане на копчето и тн.

Звъня на жиларите и отивам БЕЗ гаранцията.Оставам колата след 1-2 часа ми викат готова е 90лв,но питам какъв беше проблема човека който ми предаде ключовете вика не знам оправен е.

Казах обаче,че имам гаранция и ми върнаха парите.

Тръгвам си тоя път шума го нямаше като вдигам и свалям прозореца.

ии такаааааааа.... снощи пред нас вдигам прозореца и едвам се вдигна и спря (добре,че беше почти горе вдигнах го с ръце)..

Викам няма се занимавам повече с тях(въпреки,че гаранцията ми е до септември 2019)..

Вижте как си намерих стъклоповдигача :

-заваряван
- с някакви странни нитове
- късо жило(опъвахме го понеже на тоя механизъм съсипан заваряван от тях викам колкото изкара)
-сменихме ролката

Също така има счупени 2 щипки на кората и 2 болта липсваха на две места.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна streetracing12 на 15 Фев 2019, 23:51, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Re: Избягвайте Микрон Доцев - Княжево

Мнение от streetracing12 » 15 Фев 2019, 23:29

още една снимка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Фев 2019, 23:52

Тея са средна хубост тигри.
Правил съм при тях стъкло, изкара малко над гранцията от около 2 години- 80на лъва
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 16 Фев 2019, 5:52

Правил съм стъкла и жила при тях, никакъв проблем с години. :yes:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 16 Фев 2019, 7:03

Аз също съм правил механизъм при тях, но в случая аз си разглобих вратата и си свалих механизма. Искаха да ми го заменят с техен рециклиран, но аз им казах, че ще изчакам да оправят моя си. Помня, че за 10 мин ми смениха водачите и жилото. По тоя начин според мен могат да се избегнат разните му магарии

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 16 Фев 2019, 12:35

Мойте водачи бяха счупени и захванах жилото за водачите с тел и свински опашки, намазах релсите с малко грес и нямам никакви проблеми, може би ще стане година след 2-3 месеца. Това беше и на двете предни врати.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 16 Фев 2019, 13:05

barty написа:Правил съм стъкла и жила при тях, никакъв проблем с години. :yes:

И аз така, на няколко коли. Никакви проблеми, явно въпрос на късмет, аз само VW-та съм правил, щото на BMW до сега стъкло не ми е падало :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316ti
Мечтае да кара: 325ti

Мнение от da_ne » 16 Фев 2019, 16:07

Аз съм си правил преди някъде 3 години шофьорската врата на компакта в Люлин 2 при Пламен Маджаров.
Смени ми жилата с нови, че старите били разтегнати и бяха излезли от ролките. Мери, реже парче жило, слага му ограничители. Поражения по разни водачи и ролки май нямаше. Щипките дето се изпочупиха ги смени с нови. Стойките на някои щипки се отлепиха от кората и ги лепи с някаква смола. Каналите дето се движи стъклото ги пръска с нещо да не запъва. За цялата хамалогия ми взе 50 пари. Общо взето доволен. Всичко го прави пред мен. Работеше в един блок в подземния паркинг в един от гаражите.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Фев 2019, 17:49

gromovich написа:Аз също съм правил механизъм при тях, но в случая аз си разглобих вратата и си свалих механизма. Искаха да ми го заменят с техен рециклиран, но аз им казах, че ще изчакам да оправят моя си. Помня, че за 10 мин ми смениха водачите и жилото. По тоя начин според мен могат да се избегнат разните му магарии

Това е правилното, мен ме набутаха с рециклаж..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 19 Фев 2019, 14:31

На старата е46-ца съм оправял при тях и 4-те прозореца във времето. Като единия издържа 4 години, като може още да е здрав :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 19 Фев 2019, 14:44

Аз съм правил на е65 лявото предно стъкло при тях и честно казано останах доста доволен.
Двама колеги правиха стъкалата пак при тях на е36 и на Tuareg и те нямат проблеми. Нещо кофти се получило при теб.

Назад към Извън Темата