Избягвайте Микрон Доцев - Княжево
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Избягвайте Микрон Доцев - Княжево
Здравейте колеги,
ще ви разкажа накратко какво представляват жиларите от Княжево.Август месец 2018 ми се прецака стъклото бях го свалил до долу и паркирам пред нас 2часа през нощта и не искаше да се вдигне изобщо...опитвах какво ли не,но без ефект.Както и да е пазих колата цяла нощ понеже гаража беше зает.Стана 8-9 сутринта и се обадих на жиларите(в гугул ги намерих) обесних кво що и казаха ела.Отидох аз оставих колата звънят ми след около 2 часа колата е готова 110лв и 1 година гаранция.Викам си окей сигурно е толкова важното е,че стъклото е оправено.
Взимам си колата стъклото се сваля и вдига по-бавничко и има леко пукане,игнорирах го викам докато се намести жилтото на ролката(успокоявах се
)..Бях го забравил за около 1 месец и ноември пак същото стъклото изпука и едвам го вдигнах до горе с ръце и натискане на копчето и тн.
Звъня на жиларите и отивам БЕЗ гаранцията.Оставам колата след 1-2 часа ми викат готова е 90лв,но питам какъв беше проблема човека който ми предаде ключовете вика не знам оправен е.
Казах обаче,че имам гаранция и ми върнаха парите.
Тръгвам си тоя път шума го нямаше като вдигам и свалям прозореца.
ии такаааааааа.... снощи пред нас вдигам прозореца и едвам се вдигна и спря (добре,че беше почти горе вдигнах го с ръце)..
Викам няма се занимавам повече с тях(въпреки,че гаранцията ми е до септември 2019)..
Вижте как си намерих стъклоповдигача :
-заваряван
- с някакви странни нитове
- късо жило(опъвахме го понеже на тоя механизъм съсипан заваряван от тях викам колкото изкара)
-сменихме ролката
Също така има счупени 2 щипки на кората и 2 болта липсваха на две места.
ще ви разкажа накратко какво представляват жиларите от Княжево.Август месец 2018 ми се прецака стъклото бях го свалил до долу и паркирам пред нас 2часа през нощта и не искаше да се вдигне изобщо...опитвах какво ли не,но без ефект.Както и да е пазих колата цяла нощ понеже гаража беше зает.Стана 8-9 сутринта и се обадих на жиларите(в гугул ги намерих) обесних кво що и казаха ела.Отидох аз оставих колата звънят ми след около 2 часа колата е готова 110лв и 1 година гаранция.Викам си окей сигурно е толкова важното е,че стъклото е оправено.
Взимам си колата стъклото се сваля и вдига по-бавничко и има леко пукане,игнорирах го викам докато се намести жилтото на ролката(успокоявах се

Звъня на жиларите и отивам БЕЗ гаранцията.Оставам колата след 1-2 часа ми викат готова е 90лв,но питам какъв беше проблема човека който ми предаде ключовете вика не знам оправен е.
Казах обаче,че имам гаранция и ми върнаха парите.
Тръгвам си тоя път шума го нямаше като вдигам и свалям прозореца.
ии такаааааааа.... снощи пред нас вдигам прозореца и едвам се вдигна и спря (добре,че беше почти горе вдигнах го с ръце)..
Викам няма се занимавам повече с тях(въпреки,че гаранцията ми е до септември 2019)..
Вижте как си намерих стъклоповдигача :
-заваряван
- с някакви странни нитове
- късо жило(опъвахме го понеже на тоя механизъм съсипан заваряван от тях викам колкото изкара)
-сменихме ролката
Също така има счупени 2 щипки на кората и 2 болта липсваха на две места.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна streetracing12 на 15 Фев 2019, 23:51, променена общо 2 пъти
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Re: Избягвайте Микрон Доцев - Княжево
още една снимка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Тея са средна хубост тигри.
Правил съм при тях стъкло, изкара малко над гранцията от около 2 години- 80на лъва
Правил съм при тях стъкло, изкара малко над гранцията от около 2 години- 80на лъва
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Аз също съм правил механизъм при тях, но в случая аз си разглобих вратата и си свалих механизма. Искаха да ми го заменят с техен рециклиран, но аз им казах, че ще изчакам да оправят моя си. Помня, че за 10 мин ми смениха водачите и жилото. По тоя начин според мен могат да се избегнат разните му магарии
Мойте водачи бяха счупени и захванах жилото за водачите с тел и свински опашки, намазах релсите с малко грес и нямам никакви проблеми, може би ще стане година след 2-3 месеца. Това беше и на двете предни врати.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
barty написа:Правил съм стъкла и жила при тях, никакъв проблем с години.
И аз така, на няколко коли. Никакви проблеми, явно въпрос на късмет, аз само VW-та съм правил, щото на BMW до сега стъкло не ми е падало

- da_ne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316ti
- Мечтае да кара: 325ti
Аз съм си правил преди някъде 3 години шофьорската врата на компакта в Люлин 2 при Пламен Маджаров.
Смени ми жилата с нови, че старите били разтегнати и бяха излезли от ролките. Мери, реже парче жило, слага му ограничители. Поражения по разни водачи и ролки май нямаше. Щипките дето се изпочупиха ги смени с нови. Стойките на някои щипки се отлепиха от кората и ги лепи с някаква смола. Каналите дето се движи стъклото ги пръска с нещо да не запъва. За цялата хамалогия ми взе 50 пари. Общо взето доволен. Всичко го прави пред мен. Работеше в един блок в подземния паркинг в един от гаражите.
Смени ми жилата с нови, че старите били разтегнати и бяха излезли от ролките. Мери, реже парче жило, слага му ограничители. Поражения по разни водачи и ролки май нямаше. Щипките дето се изпочупиха ги смени с нови. Стойките на някои щипки се отлепиха от кората и ги лепи с някаква смола. Каналите дето се движи стъклото ги пръска с нещо да не запъва. За цялата хамалогия ми взе 50 пари. Общо взето доволен. Всичко го прави пред мен. Работеше в един блок в подземния паркинг в един от гаражите.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
gromovich написа:Аз също съм правил механизъм при тях, но в случая аз си разглобих вратата и си свалих механизма. Искаха да ми го заменят с техен рециклиран, но аз им казах, че ще изчакам да оправят моя си. Помня, че за 10 мин ми смениха водачите и жилото. По тоя начин според мен могат да се избегнат разните му магарии
Това е правилното, мен ме набутаха с рециклаж..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
На старата е46-ца съм оправял при тях и 4-те прозореца във времето. Като единия издържа 4 години, като може още да е здрав 

Аз съм правил на е65 лявото предно стъкло при тях и честно казано останах доста доволен.
Двама колеги правиха стъкалата пак при тях на е36 и на Tuareg и те нямат проблеми. Нещо кофти се получило при теб.
Двама колеги правиха стъкалата пак при тях на е36 и на Tuareg и те нямат проблеми. Нещо кофти се получило при теб.
11 мнения
• Страница 1 от 1