Неделно наиграване с достъп до автомобил
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Неделно наиграване с достъп до автомобил
Колеги, моля дайте съвет.
Случая е следния - на автомобилния ключ нямам батерия, ключалката на колата отказа вчера и не може да се отключва, пасажерското стъкло пада наполовина.
Чудя се как да получа достъп до шоферската седалка, за да запаля колата и да ида за батерия.
Колата ми е 330хд '04.
Случая е следния - на автомобилния ключ нямам батерия, ключалката на колата отказа вчера и не може да се отключва, пасажерското стъкло пада наполовина.
Чудя се как да получа достъп до шоферската седалка, за да запаля колата и да ида за батерия.
Колата ми е 330хд '04.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Re: Неделно наиграване с достъп до автомобил
Освен да вземеш резервния ключ, ама щом си писал тая тема, най-вероятно и той няма батерия.
Или пък просто отиди с друга кола, автобус, колело.
Или пък просто отиди с друга кола, автобус, колело.
а
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 11:35, променена общо 1 път

Venko написа:Колеги, моля дайте съвет.
Колата ми е 330хд '04.
Дори да получиш достъп, как по-точно смяташ да запалиш колата без батерия в ключа?
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Този пост ми звучи, като "колеги дайте съвет, как да открадна една кола"

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Видях зор де.
Накрая залепих ключа за дилафа от камината и бръкнах през пасажерския прозорец, за да запаля.
Преди "контакт" няма никакъв ток в колата, както и палците на вратите не се вдигат ако пробваш да отвориш с ръкохватката от вътре.
Като нема ток не можеш да досвалиш прозорец или да отвориш шибедаха (мислех да влизам през шибедаха по едно време....), нито можеш да отключиш колата с бутона за заключване на всички врати.
Снимал съм ви дилафа с ключа ама па форумът не ми позволява да кача снимката, че била голяма.... циркове цял живот....
Накрая залепих ключа за дилафа от камината и бръкнах през пасажерския прозорец, за да запаля.
Преди "контакт" няма никакъв ток в колата, както и палците на вратите не се вдигат ако пробваш да отвориш с ръкохватката от вътре.
Като нема ток не можеш да досвалиш прозорец или да отвориш шибедаха (мислех да влизам през шибедаха по едно време....), нито можеш да отключиш колата с бутона за заключване на всички врати.
Снимал съм ви дилафа с ключа ама па форумът не ми позволява да кача снимката, че била голяма.... циркове цял живот....
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
защо просто не отиде да си вземеш батерия за ключа без колата 

7 мнения
• Страница 1 от 1