"Тролене" в социалните мрежи
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
"Тролене" в социалните мрежи
Тази сутрин се тътрузя в трамвая към работа и се качва една жена на видима възраст 50-55.
Провежда някакъв разговор по телефона в който се заслушах, че става дума за коментари под разни снимки и постове в социалните мрежи.
Обясняваше на човека отсреща пишел коментар, пък тя щяла да му оправи пунктуацията, продължи се с дускусия за някакъв друг коментар дали да бил оставен с многоточние и т.н.
Та се замислих с какви дивотии се занимват хората, и че в крайна сметка 100% има някаква далавера в цялото нещо, която ми убягва.
Няокй да е по-запознат и да сподели информация?
Провежда някакъв разговор по телефона в който се заслушах, че става дума за коментари под разни снимки и постове в социалните мрежи.
Обясняваше на човека отсреща пишел коментар, пък тя щяла да му оправи пунктуацията, продължи се с дускусия за някакъв друг коментар дали да бил оставен с многоточние и т.н.
Та се замислих с какви дивотии се занимват хората, и че в крайна сметка 100% има някаква далавера в цялото нещо, която ми убягва.
Няокй да е по-запознат и да сподели информация?
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: "Тролене" в социалните мрежи
Кое не е ясно? Има платени драскачи.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Не ми е ясно, какво значение има какво се коментира, та да има и платени драскачи.
Също така, не ми е ясно кой и колко плаща
Също така, не ми е ясно кой и колко плаща

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Реклама; антиреклама; рекламодатели; конкуренти.
Tires are evil - destroy them all ...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ако е реклама е добре, но намирисва на хибридна война. Има и някои, които го правят без пари.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- UBAH5
- ентусиаст
-
Партии, олигарси... хора разполагащи с пари, кандидат кметове, общински съветници. В хотела за рехабилитация в Павел баня се паднах с човек, който сам сподели, че негов познат го вкарал в "далаверата" да драскат против кандидат за кмет в Плевен
Каза ми, че на моменти му било неудобно от нещата, които пишел
Как да няма значение? Влияе се на мнението на хората, посредством нещата, които пишат. Малко ли сайтчета се навъдиха за фалшиви новини?

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
То във форума има такива, какво остава за необятното и-нет пространство..
Аз тия тука недиагностицираните просто съм ги сложил в списък с "врагове" да не се занимавам въобще да им чета виртуалните изхождания
Аз тия тука недиагностицираните просто съм ги сложил в списък с "врагове" да не се занимавам въобще да им чета виртуалните изхождания

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Имам познат, който името си не може да напише без грешка. Нито едно смислено изречение за да разбереш за какво говори.
Присламчи се към някаква партия и сега всеки ден има поне по един пост във фейса- добре структуриран, граматически правилно написан
Присламчи се към някаква партия и сега всеки ден има поне по един пост във фейса- добре структуриран, граматически правилно написан

- UBAH5
- ентусиаст
-
стана ЧОВЕКbum_bum написа:Имам познат, ... Присламчи се към някаква партия и ...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А възможно ли е просто човека да има бизнес в социалните мрежи и някоя рекламна агенция да е "поела" постове, коментари и комуникацията с клиентите ? Снощи гледах обява, че човек си търсеше за 200-300лв месечно някой да комуникира с клиентите на онлайн магазина му и отдолу му бяха писали 100-150 човека.
Горните предположения не ги изключвам, но напоследък започва да ми идва в повече как всяко нещо е конспирации, илюминати, наемници, извънземни и т.н.
Горните предположения не ги изключвам, но напоследък започва да ми идва в повече как всяко нещо е конспирации, илюминати, наемници, извънземни и т.н.

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
TNT написа:А възможно ли е просто човека да има бизнес в социалните мрежи и някоя рекламна агенция да е "поела" постове, коментари и комуникацията с клиентите ? Снощи гледах обява, че човек си търсеше за 200-300лв месечно някой да комуникира с клиентите на онлайн магазина му и отдолу му бяха писали 100-150 човека.
В тоя случай е възможно. Ама "блажени са вярващите" че всички тия "рокади" които се случват по високите етажи в държавата са случайни или не нагласени.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Има фирми, на които това е основен и единствен предмет на дейност
А покрай избори наемат временно големи групи студенти
И се ползват за всякакви простотии в Интернет. От нормални неща като SEO, до клевети и тролене по определен субект 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Има и едни около 80 процента, които вярват на всички простотии в социалните мрежи и във форумите.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
Re:
ukelichko написа:Има и едни около 80 процента, които вярват на всички простотии в социалните мрежи и във форумите.
+ телевизора
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бг Freelancers групата, аз също го видяхTNT написа: Снощи гледах обява, че човек си търсеше за 200-300лв месечно някой да комуникира с клиентите на онлайн магазина му и отдолу му бяха писали 100-150 човека.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4