а
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Кокоши трън
Жената имаше кокоши трън на палеца. Какво ли не пробвахме, няма нещо което да има в интернет пространството или пък в рецептите да някой доктор, резултат 0. Може би единствено едно лекарство на д-р шол ( което е изчерпано в България в цяла София, ама наистина цяла и целия смолянски край ) облекчи работата, но отново не помогна.
Накрая намерихме една докторка в Пловдив която има нейни лично произведено мазило ( пробвахме други 7 от народната медицина), което изкарва кокошия трън на повърхността, изкарва самия му корен ( абе и аз не вярвах ама с очи видях ей) и после с малко скалпелче го сряза колкото да се цепне кожата и го премахна. От тогава 2 години никакви проблеми, да малки е болезнено но всичко друго опитахме. Толкова до моя опит с кокошия трън, ако решиш ще изнамеря номер и адрес на лекарката в Пловдив.
Накрая намерихме една докторка в Пловдив която има нейни лично произведено мазило ( пробвахме други 7 от народната медицина), което изкарва кокошия трън на повърхността, изкарва самия му корен ( абе и аз не вярвах ама с очи видях ей) и после с малко скалпелче го сряза колкото да се цепне кожата и го премахна. От тогава 2 години никакви проблеми, да малки е болезнено но всичко друго опитахме. Толкова до моя опит с кокошия трън, ако решиш ще изнамеря номер и адрес на лекарката в Пловдив.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Имал съм на петата. Държиш крака в топла вода, докато кожата "гъбяса". После с бръснарско ножче леко режеш, докъдето може. Ако остане още, опитай се да издълбаеш "корена". Едно време имаше лекарство МАЗОЛЕК. Сега ме знам дали се предлага. Mажеш и слагаш отгоре лепенка през нощта. Чувал съм, че вместо лекарството може да се сложи счукан чесън. Не съм пробвал.
Успех!
Успех!
Последна промяна BMW_POWER на 13 Фев 2020, 3:51, променена общо 1 път
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Чоплиш го да се отвори, след това набиваш лимонена киселина вътре. Щипе яко, но минава за нула време и не се появява след това. Важно е да се знае ако са няколко кой от тях е първи. Умориш ли го него изчезват и другите 

ATR-42/72
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Аз като млад имах. Какви ли не бабини мазила не пробвах и не минаваше. Веднъж се събрахме на някакъв импровизиран купон и пиян на мотика хванх кокошия трън с клещите и просто го изтръгнах. Беше ми на лявата ръка. Изпитах страшна болка и рукна много кръв. След час нещата се успокоиха. След седмица раната ми зарсна и от тогава не съм имал проблеми. В началото на 90-те се продаваха едни лепенки, с които съпругата ми си излекува един кокоши трън на петата, но не си спомням нито марката, нито названието им.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
И аз имах преди 10тина години такава гад, доста време го мъчих с някви мазила и не стана. Успях с бръснарското ножче и пинсети...режех колкото може и после вътре остават едни черни точици като бодилчета и почвах с пинсетите да ги скубя. След известен период на борба успях да го убия. Добре че беше на свода и не болеше, щото знам че като е на пета или на възглавничката много боляло като стъпваш.
При мен се появиха няколко едновременно. Много успешно и бързо си реших проблема с лепенки “Урго” от аптеката. Слагах я за през нощта и на сутринта я махах. За 3-4 нощи изгни и се отлюспи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
как си го хванал- заразен е. стъпвал си някъде на бос крак където е стъпвал някой с такова.
за лекарство- в щатите има едно дето я замразява гадта. еднократно го замразяваш и след 2-3 седмици сам си пада/ изчезва. работа за 1 минута е.
https://www.walgreens.com/store/c/compo ... 63-product
ето това е- ако има нещо подобно по вашия край- това е избавлението
за лекарство- в щатите има едно дето я замразява гадта. еднократно го замразяваш и след 2-3 седмици сам си пада/ изчезва. работа за 1 минута е.
https://www.walgreens.com/store/c/compo ... 63-product
ето това е- ако има нещо подобно по вашия край- това е избавлението
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Tsvetomir_iv
- Потребител
-
- Кара: 320 CI
- Мечтае да кара: M3 E46
От личен опит казвам, че единствено помогна горенето с азот. Ходих при кожния лекар на ВМА. Иначе всякакви други мазила, чоплене, киснене не ми помогнаха. Така че единствено на кожен лекар и това е. Успех!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Заразен е както каза Alx. Някакъв вид папилома вирус като брадавиците, но понеже е на ходилото не расте навън като тях, а се набива навътре. Лепенки има и сега по аптеките (6 лв), но най-доброто(ефективно) лечение е или горене с течен азот или горене с лазер. .. иначе ако имаш нерви става с лепенките и с дълбаене на умъртвената кожа. Реално лепенките съдържат киселина която умъртвява кожата.
ПС: Това дето изглежда като коренчета са кръвоносните съдове които го хранят. Стигнете ли до тах и ги изчовъркате драмата би трябвало да приключи .... и не носете чужди джапанки или чехли на голо
ПС: Това дето изглежда като коренчета са кръвоносните съдове които го хранят. Стигнете ли до тах и ги изчовъркате драмата би трябвало да приключи .... и не носете чужди джапанки или чехли на голо

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Преди години ми излязоха няколко на веднъж .
Директно при кожен лекар и горене с течен азот - малките умират от 1ва процедура , по сериозните от 2ра / 3та
Директно при кожен лекар и горене с течен азот - малките умират от 1ва процедура , по сериозните от 2ра / 3та
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Преди десетина година имах такова нещо на палеца на крака . Не съм пробвал никакви мазила , с едни пинсети и с малка ножичка го изтръгнах няколко пъти и изчезна .
Тия луди ли са ? 35 долара за един флакон с пропан за запалки и две лепенки
....ето това е- ако има нещо подобно по вашия край- това е избавлението...
Тия луди ли са ? 35 долара за един флакон с пропан за запалки и две лепенки

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Всичко на базата на салицилов спирт ще свърши работа.
https://sopharmacy.bg/galapharm-gala-salex-drops-10ml.html
Това ми реши проблема с няколко трънчета след няколко дни мазане.
https://sopharmacy.bg/galapharm-gala-salex-drops-10ml.html
Това ми реши проблема с няколко трънчета след няколко дни мазане.
---
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Аз също наскоро имах на петата. Мазах се с една паста Ацербин - не е скъпа и за седмица ми го махна... По принцип е за рани, но го пробвах на кокошия трън на своя глава подейства.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2