Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

Мнение от hell's angel » 12 Апр 2020, 19:14

Аре малко да разведрим обстановката, че в оная тема останаха само паник атаките, троловете, полит-коректните и ....тия с акото. :mhihi: Мен малко ме е гепила мускулната треска от агрофитнеса, ама ще се включа по-натаък, че сега съм си сипал :mhihi:Бачкате ли, не ли, обеднявате ли, забогатявате ли - ей така да сверим часовниците, какво се случва с баваркаджиите.
Последна промяна hell's angel на 12 Апр 2020, 19:31, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 91 325d
Мечтае да кара: Z8

Re: Кой, къде и как прекарва ИП/карантината

Мнение от laary » 12 Апр 2020, 19:31

При мен е само на рибиците(агроплажа) . Иначе през деня бира, вечер ваксина 200 грама - Здравей живот на село...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Апр 2020, 19:47

В апартамента в София, че съм изпратил нашите на вилата на село :paranoid: ама нещо вече ми идва да ги изгоня и ние да ги сменим.
Ако продължи тая простотия, май така ще стане :mhihi:

Пукам си домашно вино и ваксина, бачкаме от нас, ходим на разходки през деня в София на много приятно място,
ама не мисля да го споделям, да стане манифестация там и така :mhihi:

Ни обедняваме, ни забогатяваме. Мислех, че ще харчим по-малко кинти, ама се оказа,
че поръчваме какви ли не глупости по Интернет та май си харчим същите кинти,
щото пък не пътуваме като преди почти всяка седмица и така :bchug:

Общо взето от моите познати, доста хора работят от вкъщи, други продължават по старому с повишени мерки за защита
и само няколко човека в момента си почиват без работа :bchug:

P.S. Последната година бях взел да вдигам леко кръвно около 135 на 90 почти постоянно,
от всичките нерви из София, сега меря меря - 120 на 80 :shock: Май това е знак, че офисите и задръстванията са вредни :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Апр 2020, 20:01

Вкъщи, апартамент в София.
Работя от вкъщи, излизам от време на време.
Засега не обеднявам но не виждам и забогатяване.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Апр 2020, 20:09

Ходя на работа, срещам по няколко стотин безсмъртни българи всеки ден, повечето от които идват от скука и да подръжат заразата.
Апатарамента има две тераси със свеж въздух отгоре (предпоследен етаж съм), паля барбекюро и пия уиски на терасата. Много обичаме да пътуваме и сега малко се дразня, но се преживява.
Колегите които са хоум офис, май изтрещяват повече ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 12 Апр 2020, 20:15

Домашен любимец като почти всички. Отметнах някои работи, които трябваше да се свършат по двора, останаха още няколко неща, но нарочно не си давам газ, че да уплътня целия период до 13.05 :mhihi:
Цялата фирма сме хоум офис, аз обаче съм силно ограничен в нещата дето мога да свърша и затова си пуснах неплатен отпуск (и да се обясня защо го направих надали някой ще ме разбере затова няма да го правя). :bchug: Единствената работа, която върша е да ходя 1-2 пъти в седмицата до офиса за дезинфекция, поливане на цветята в офиса и други дреболии, съчетавам ходенията с пазар и бърза разходка по Витошка и това е в общи линии.
Днес си купих шезлонг за терасата и смятам като се върна на работа да съм като циганЕ :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Апр 2020, 20:23

Бачкам си в нас и тренирам по цял ден. Като ми писне илизам да обиколя квартала пеш или с колата движа до колкото позволяват КПП-тата.
Имал съм периоди да бачкам от нас и повече от година та не е нещо ново за мен, за това отдавна имам имам условия... тихо място, хубав стол, stand up бюро и т.н. :dunno:
Дали забогатяхме ще стане ясно на есен, сега не е много ясно кой какво го очаква.
Последна промяна steeN на 12 Апр 2020, 20:25, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 12 Апр 2020, 20:24

До оня ден снимахме Hells Kitchen и всеки ден бях в студиото. Сега вече почивам, гледам филми, имам син на 6г, с майка му сме разделени но сме много добри приятели, та си го взимам при мен, караме колело с детето на полето до нас, чопля си по колата някакви неща и така...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 12 Апр 2020, 20:31

Къща, новопостроена, за нещастие още не съм прекарал кабелна и постоянен интернет и всичко е през мобилни данни. Не става с изолация, веднъж седмично за пазар и още два три пъти до офиса, там куриери, други... Не стана съвсем както я планирах, но поне имам голям двор. Имам женска немска овчарка и май тя е най щастлива.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 12 Апр 2020, 21:28

Аз не карам карантина.
Повече работа , повече пари и доста по-късо работно време.
Нервите се успокоиха , нещата са нормални - имахме нужда от нещо такова.Ква беше оная лудница не зная!Сега е супер!
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Апр 2020, 21:50

Хммм, в пвчатницата работа няма или е много малко и ходя през няколко дни като се събере.
Ама в земеделието работа си има, та сега си върша нещата който ми харесват и имам и време да ги правя, общо взето не се прибирам, няма трафик няма хора ебати готиното ми е :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 12 Апр 2020, 22:35

При мен почти нищо не се промени :) Работя както преди, липсва ми фитнес залата, тренирам си вкъщи колкото мога. Излизам почти всеки ден до парка, въртя около 4-5км. и те така.. най-много ме кефи вечер, когато се прибирам от работа, няма никакъв трафик :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 12 Апр 2020, 22:53

Работа редовна със завишени мерки, работи се рахат, придвижването лесно. Не съм виждал никой от приятелите от 1 месец. Кратки совалки до магазин. Филми, другото е Doom Eternal, Wolfenstein Youngblood, DMC5, Gears 5 и ей такива на пц-то. Някво човъркане по колата си намирам и така минава времето.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 12 Апр 2020, 23:16

Нищо не се промени - даже по-хубаво стана.

Работата ми не се промени, даже заради масовата параноя един старт ъп от миналата година се разви и потръгна с добри темпове. Имам време за жената и малкият, което е голям плюс за мен. Единственото лошо е, че единственият стъклар в Пловдив, който може да сложи стъкло на е28 без да го счупи няма декларация :mhihi: :mhihi: :mhihi: И сега ще трябва да изчакам, за да може м57то да види бял свят.

Ако може така да продължи още няколко месеца ще е върха :yes:
Не мисля, че мога да се оплача изобщо.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 13 Апр 2020, 1:51

Ако не беше форумът и новините,нямаше да разбера,че нещо се е променило.Работа много и няма ядове.Най-много ме радва,че от вече има-няма месец жив полицай не съм виждал.Иначе комшиите няма вечер без да палят барбекюто та и аромата на въздухът се промени малко.Говоря за десетина къщи около мен.Четири дена празници покрай католиците ми дойде добре да се осеферя от работата,но от вторник пак съм на тръстиката.Живи и здрави!

Следваща

Назад към Извън Темата