В какво сте добри?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

В какво сте добри?

Мнение от alx » 13 Май 2020, 18:49

Снощи с едни доверени лица са изпонапихме, размесихме алкохола със силни пури и... имаше интересни разговори.

Всеки един от нас дълбоко в себе си знае, че е добър в нещо или в няколко неща.

Вие в какво сте добри? В какво смятате, че превъзхождате болшинството от хората? В кои от личните си качества сте уверени, че шанса да ви предадат е малък?

Не търся конкретни отговори. Може да споделите нещо малко, а може и да е нещо генерално.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Re: В какво сте добри?

Мнение от sub_eleven » 13 Май 2020, 19:46

Аз съм много упорит, не се отказвам и няма умора докато не постигна дадена цел или план. От баща ми съм го наследил частично. Също не съм и мързелив въобще. Двете в комбинация ми носят успех.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Май 2020, 20:08

Ще кажа какво ми казват другите.

Бива ме долу-горе да уча чужди езици.
Няколко човека ми казаха, че съм бил "красноречив" и трябвало да пиша - а идея си нямам за какво :lol: :dunno:

От "меките" умения съм голям емпат - усещам прекалено силно настроенията и емоциите на околните и тези,с които общувам и това предимно ми вреди и натоварва.

От по-безполезните умения -на последните 3 фирмени партита бях "душата на компанията" а съм интроверт и аутсайдер.
Няколко колеги ми казаха "сбъркал си си професията", щото 2 години подред всеки ден ме чакаха да застъпя втора смяна с поне по един нов виц, ама това не знам дали е умение :lol:
Последна промяна Bogat-Beden на 13 Май 2020, 20:52, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 13 Май 2020, 20:30

Аз съм внимателен, постоянно гледам и преценявам ситуацията, следя какво става около мен. Доста години не знаех, че съм такъв, но все по-често започнах да се дразня от хора, които блеят, разсеяни и заспали, ходят като зомбирани и са постоянно изненадани от промените и нещата, които им се случват. Тогава ми хрумна, че май съм различен... :dunno: :dunno:

Смятам се за лоялен, много отговорен и решителен човек (това заприлича на събеседване за нова работа, егати... :mhihi: :mhihi: ).
Може би съм и не лош организатор, на фона на колегите си, примерно.

И нещо, което (може би...) не зависи от мен - върви ми, чувствам се късметлия (както казва Мръсният Хари). Знам, че какъвто и проблем да ме сполети, нещата все някак ще се наредят и пак ще изгрее слънце. На 53 години съм здрав, има хубава работа, стабилно семейство и верни приятели. Като цяло съм позитивен човек - радвам на всеки ден от живота си.
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на пост и молитви

Мнение от Вуйчо » 13 Май 2020, 21:10

.
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 11:00, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 13 Май 2020, 21:27

Вуйчо написа:имам чувството, че всичко е една математическа цикличност, наречете го ако щете съдба, някъде е закодирано определени неща да се случат и ние да сме част от тях и толкова. Нищо не зависи от нас, ние сме просто един хвърчащ ляйнян вестник летящ поради силния вятър, а ние (лайнянният вестник) си мислим, че летим благодарение на собствените си умения за летене. Мислим си, че имаме избор, че владеем битието си и сами ковем съдбата си, че наученото днес наистина ни помага да берем плодовете утре... а ми се струва, че си е писано нещо да се случи и ако искаш да вървиш наобратно... то просто ще се случи, не зависи от теб. Звучи идиотско, знам.

Най-доброто оправдание за неудачника :mhihi:
Не визирам конкретно теб, а като цяло хората с такова мислене. Закодирано ти е да си прошляк и нищо не можеш да направиш... И един станиол завива шоколад в мармот...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Май 2020, 21:42

drago_pavlov написа:
Вуйчо написа:имам чувството, че всичко е една математическа цикличност, наречете го ако щете съдба, някъде е закодирано определени неща да се случат и ние да сме част от тях и толкова. Нищо не зависи от нас, ние сме просто един хвърчащ ляйнян вестник летящ поради силния вятър, а ние (лайнянният вестник) си мислим, че летим благодарение на собствените си умения за летене. Мислим си, че имаме избор, че владеем битието си и сами ковем съдбата си, че наученото днес наистина ни помага да берем плодовете утре... а ми се струва, че си е писано нещо да се случи и ако искаш да вървиш наобратно... то просто ще се случи, не зависи от теб. Звучи идиотско, знам.

Най-доброто оправдание за неудачника :mhihi:
Не визирам конкретно теб, а като цяло хората с такова мислене. Закодирано ти е да си прошляк и нищо не можеш да направиш... И един станиол завива шоколад в мармот...
Успеха е 90% късмет и 10% труд. Та има нещо вярно. Ако не ти е писано да си Безос може да си скъсаш гъза от бачкане и най-много да си купиш старо бмв...

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 13 Май 2020, 21:48

bioz написа:Успеха е 90% късмет и 10% труд. Та има нещо вярно. Ако не ти е писано да си Безос може да си скъсаш гъза от бачкане и най-много да си купиш старо бмв...

Съмнявам се да има успял човек (каквото и да означава това), който да се съгласи с това съотношение. Няма как да има успех без много целенасочени усилия.

Разфокосирвате темата ;)
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 13 Май 2020, 21:51

bioz написа:Успеха е 90% късмет и 10% труд. Та има нещо вярно. Ако не ти е писано да си Безос може да си скъсаш гъза от бачкане и най-много да си купиш старо бмв...

Ако обърнеш процентите може и да си близо до истината...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 13 Май 2020, 21:55

Цял живот работя неуморно,но най съм добър в правенето на нищо.Вината не е моя.Законите са такива.Правете революции ако можете и имате време,но правенето на нещо е загуба на време. :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Май 2020, 23:23

В яденето и пиенето на маса. :mhihi:

Адски честен съм и обичам да си признавам дори грешките, което ми е носило винаги позитиви. Случвало се е за момента в ситуацията да си понеса "наказанието", но винаги след това съм бил облагодетелстван по някакъв начин. Смятам, че думите - Аз бях, Аз съм виновен или Аз съм го направил са много силни и не на всеки му стиска да си ги казва винаги.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Май 2020, 2:09

игри ;)

логически, карти, настолни, видео

всички игри в които се мисли много ги цъкам, но това не ми носи нищо освен удовлетворение и сериозен хейт от други играчи (и не само) :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 14 Май 2020, 8:15

Скоро един приятел ми го каза...Че умея да намирам (виждам) добро (хубаво, положително) , там където другите не намират...все съм щял да намеря нещо хубаво да се закача - какъв съм бил такъв?! :mhihi: :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Май 2020, 13:50

Аз като си чета характеристиката от ЗК на ДКМС, направо съм си за чудо и приказ :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Май 2020, 14:00

много съм добър на табла :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата