Коя е най-вълнуващата кола, която сте шофирали ?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Коя е най-вълнуващата кола, която сте шофирали ?
Въпроса е в заглавието - Коя е най-вълнуващата кола, която сте шофирали ?
Не най-скъпата, най-новата, с която сте вдигали най-много... а коя е била най-вълнуваща като цяло ?
При мен AMG GT 63s
Много спокойна кола, докато не получи кик-даун 
Не най-скъпата, най-новата, с която сте вдигали най-много... а коя е била най-вълнуваща като цяло ?
При мен AMG GT 63s

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Коя е най-вълнуващата кола, която сте шофирали ?
Е как може да е много вълнуваща и едновременно бавна, освен, ако не е някой стар Ролс Ройс или нещо подобно.
Ти сам си дал пример с бърза кола дори.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Уфф доста са, всяка вълнуваща по различен начин
Но май най-много емоция изпитах в M760Li, успя да ми влезе под кожата и няма отърване. Може би защото харесвам повече коли за дълъг път отколкото спортни такива, но от всички топ лимузини това е най-яко
Брутален лукс вървящ като GTR. С Excellence пакет си е същински вълк в овча кожа, гледаш го огромен туч, пък ускорението може да се определни като телепортация
Служебните са все Мерцедеси, във Виена от-до са AMG - хубави са ама нещо не успяват да ме грабнат чак така
Карал съм Lambo-та, Ферарита, Макларън...да епични саундтрак и визия, но никаква ежедневна пригодност според мен
Но май най-много емоция изпитах в M760Li, успя да ми влезе под кожата и няма отърване. Може би защото харесвам повече коли за дълъг път отколкото спортни такива, но от всички топ лимузини това е най-яко

Брутален лукс вървящ като GTR. С Excellence пакет си е същински вълк в овча кожа, гледаш го огромен туч, пък ускорението може да се определни като телепортация

Служебните са все Мерцедеси, във Виена от-до са AMG - хубави са ама нещо не успяват да ме грабнат чак така

Карал съм Lambo-та, Ферарита, Макларън...да епични саундтрак и визия, но никаква ежедневна пригодност според мен
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
alekangg написа:Е как може да е много вълнуваща и едновременно бавна, освен, ако не е някой стар Ролс Ройс или нещо подобно.
Къде съм писал, че трябва да е бавна колата

Don_Diego написа:Но май най-много емоция изпитах в ...
Това питам.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:alekangg написа:Е как може да е много вълнуваща и едновременно бавна, освен, ако не е някой стар Ролс Ройс или нещо подобно.
Къде съм писал, че трябва да е бавна колата![]()
![]()
![]()
Don_Diego написа:Но май най-много емоция изпитах в ...
Това питам.
Не съм дочел добре това изречение и реших, че и най-бързата не влиза в класацията, след като говорим да не е тази с която сме вдигали най-много.
"Не най-скъпата, най-новата, с която сте вдигали най-много... а коя е била най-вълнуваща като цяло ?"
При мен това е Ферари 457 Италия за около 20 минути, държа ми влага много време.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Най-мощната, която съм карал е моята Е39 на лек бууст, и тъй като само с натискане на един бутон (и ако си си повярвал) може да се пребиеш като куче няма как да не се вълнуваш 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
SL500 98ми набор, далечната '00
Това е единствената кола над 20 хи'й, дето съм карал въобще

Това е единствената кола над 20 хи'й, дето съм карал въобще

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Още в казармата си бЕх харесал едно ПРВ-16Б, ама него само го бутахме
Вече по-нататък ми се отвори парашута с КрАЗ 255В
Трудно се описва с думи, ма си е вълнуващ 

Ubi dubium, ibi libertas
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Пежо 106 със скъсан спирачен маркуч на спускане от Петрохан, в обилен снеговалеж!!! 

Най-запомнящата кола която ми е останала в съзнанието е Mercedes-Benz W114 250CE
Верно тогава бяхме доста по-малки и едва бяхме взели книжки, но тогава ми е влезнала в акъла като стойка, возия, вървеж и звук.
Колата беше на прадядото на един мой съученик и беше на реални 30 000км , като в тези км влизаха 2 ходения до Германия с нея, винаги стояла в гараж уникално състояние
Без много зор си правеше 180-190км/ч което по онова време сравнено с масовката си беше космос
Това беше и 1я автомат който съм карал 
Другата кола която ми е останавила много приятен и запомнящ се спомен е Porsche 911 Carrera S Cabriolet по около 80км планински път

Колата беше на прадядото на един мой съученик и беше на реални 30 000км , като в тези км влизаха 2 ходения до Германия с нея, винаги стояла в гараж уникално състояние

Другата кола която ми е останавила много приятен и запомнящ се спомен е Porsche 911 Carrera S Cabriolet по около 80км планински път

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
РОБУР. Една книга с приключения мога да напиша с това возило 
Иначе във "возил"
Един Сутиен БХ 125 коня, ама каран от почти професионален пилот - Добринище- х. Гоце Делчев и обратно. Бях отзад...мале, мале. Същия ме е возил по същия маршрут с едно ЧЗ 350
луд. Возил ме е на две гуми на жигулка...абе... Но съм се возил де.
ПП Карал съм и 850i E31 и едно Пежо 205 GTI , но просто съм ги карал без да се гоня с тях или да пробвам колко могат да вървят. И двете по около 1000 км.

Иначе във "возил"
Един Сутиен БХ 125 коня, ама каран от почти професионален пилот - Добринище- х. Гоце Делчев и обратно. Бях отзад...мале, мале. Същия ме е возил по същия маршрут с едно ЧЗ 350

ПП Карал съм и 850i E31 и едно Пежо 205 GTI , но просто съм ги карал без да се гоня с тях или да пробвам колко могат да вървят. И двете по около 1000 км.
Хм,хм...
Ferrari F430 Challenge на пистата в Модена. 1200кг състезателна кола с V8, на сликове.... и сега се вълнувам, когато си спомням.
Първата ми. Цитрон Виза, 2 цилиндров въздушен боксер с 35 конски, расови сили
Минали са ми през гаража сигурно 25-30 коли, като нито една от тях не е била вълнуваща... даже май никоя не е била и бензинова, сега като се замисля
Разбирането ми е, че една кола за да ми достави адреналина, който ми доставя мотора е необходимо да е от ранга на 911 и разни суперкари, които в списъка с покупки в тоя живот остават далеч след образование, къщи, вили и т.н.
И дори и всичките тия неща да се наредят и вземат, че останат някви излишни пари, сигурно ще измисля поне 10 по-умни неща в които да затворя 10 чанти с пари
А чужди коли не карам.
Затова кола - да ми допада купето като практичност, комфорт и т.н., динамика - да се изпреварва без стрес... т'ва е май. За справка сегашната е седма серия с 300 и нещо магарета дизел, та ми е ок спрямо изискванията.
Виж за мотор обаче... нещата са други и мога да разтягам локуми с дни

Разбирането ми е, че една кола за да ми достави адреналина, който ми доставя мотора е необходимо да е от ранга на 911 и разни суперкари, които в списъка с покупки в тоя живот остават далеч след образование, къщи, вили и т.н.

Затова кола - да ми допада купето като практичност, комфорт и т.н., динамика - да се изпреварва без стрес... т'ва е май. За справка сегашната е седма серия с 300 и нещо магарета дизел, та ми е ок спрямо изискванията.
Виж за мотор обаче... нещата са други и мога да разтягам локуми с дни

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Mercedes-Benz McLaren SLR 722 Edition 
Всичко беше хубаво, но за кратко

Всичко беше хубаво, но за кратко

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3